- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.421
ben anamdan yorgun doğmuşum zatiison nevresimleri de ütüledim katladım kaldırdım azcık evi süpürdüm pilim bitti hava kapkara şişek çakıyor gök gürlüyor yağmur yağmıyor akıyor mübarek anlayacağın tam uyuşuk yorgun kasvet havası ama biz uyumuyoruz olmazzz :))
bitki çayı yaptım anneciğimle içelim bari sen de kahve iç uykun açılsın gülüm
inşallah cumaya tahlillerin de temiz çıkar bu ara dikkat et üşütme çok yorma kendini
biraz var canım ağrımCanım neyin var ağrın mı var yine??inciiitanesi
Ben de birazdan çıkıcam. Akşam geç saatte geliriz eve. Ananemlere gidicez yeni eve geçtiler de ev görmeye.. Ama ailevi can sıkıcı şeyler var. Dua istiyorum sizlerden. İnşallah bugün çok canım sıkılmazakrabaların ikiyüzlülüğünden gına geldi artık tükettiler beni.
Annen kilo verdi mi Ekim,nasıl gidiyor sizin yarış ?ben anamdan yorgun doğmuşum zatiison nevresimleri de ütüledim katladım kaldırdım azcık evi süpürdüm pilim bitti hava kapkara şişek çakıyor gök gürlüyor yağmur yağmıyor akıyor mübarek anlayacağın tam uyuşuk yorgun kasvet havası ama biz uyumuyoruz olmazzz :))
bitki çayı yaptım anneciğimle içelim bari sen de kahve iç uykun açılsın gülüm
inşallah cumaya tahlillerin de temiz çıkar bu ara dikkat et üşütme çok yorma kendini
Takma canım kafana.Allah'a havale et.boşver üzülme sende hasta olursun bak.Herkes hakettiğini bulur bir gün sabır ve zaman herşeyin ilacı...
O her yerde var be kuzum takma dualarımız seninle herkese hakettiği kadar davran rahatlarsın ben öyle yapıyorum
Bazen susmak en buyik cevaptir.sen onlarin seviyelerine dusme ve kaliteni goster canimHaklısın canım kafaya taka taka hasta oldum yeni atlattım zaten. Ama arkadan konuşulan laflara tahammülüm yok yalana tahammülüm yok. Haksızlığa hiç gelemem. Ama herkes hakettiğini buluyo. Rabbimin adaleti çok büyük.
benim de uyku açıldı da az öncede şekerli krizim tuttu 2 gündür canım çok kötü tahin helvası çekiyor üstelik gece hem tarçınlı cevizli kurabiye hem damla çikolatalı kurabiye yaptım ama onları canım istemiyor illaki helva derken nette baklava gördüm onuda canım deli gibi çekti kuru kayısı aldım önüme bir fincanda süt ısıttım kattım tarçını kayısıyla sütü lüpledim :)valla maşallahın var allah güç kuvvet versin canım sana
ben biraz daha açıldı uykum iyiyim
900 gr verdi şimdiye kadar hiç memnun değil yiyip içip oturuyorum bi işte yaptırmıyorsun tembelliğe alışıcam diyor:)Annen kilo verdi mi Ekim,nasıl gidiyor sizin yarış ?
Yine iyi vermis ne yapsin teyzem benim.onun metabolizmasi daha yavas calisir bizlere gore.bu yastan sonra yine iyi irade masallah900 gr verdi şimdiye kadar hiç memnun değil yiyip içip oturuyorum bi işte yaptırmıyorsun tembelliğe alışıcam diyor:)
Oohhh mis en guzelini yapmissin canim.bu cislara direndiysen senden iyisi yok.tebrik ederim iradene saglikbenim de uyku açıldı da az öncede şekerli krizim tuttu 2 gündür canım çok kötü tahin helvası çekiyor üstelik gece hem tarçınlı cevizli kurabiye hem damla çikolatalı kurabiye yaptım ama onları canım istemiyor illaki helva derken nette baklava gördüm onuda canım deli gibi çekti kuru kayısı aldım önüme bir fincanda süt ısıttım kattım tarçını kayısıyla sütü lüpledim :)
cidden çok iradeli yok dedi mi kesinlikle ağzına bir lokma bile fazla koymuyor ekmeği sadece sabah 1 yada 1.5 dilim yiyor tam buğday ekmeği yoksa taze ekmeği yemez illa bayat yer yoksa çok yerim diyorYine iyi vermis ne yapsin teyzem benim.onun metabolizmasi daha yavas calisir bizlere gore.bu yastan sonra yine iyi irade masallah
o cıslar evde yoktu ki :)) helva olsa anasını ağlatırdım çikolata nutella da var evde onları çekmiyor canım göğsümden birdamar sızlıyor canım çekerken inşallah yine şişmezOohhh mis en guzelini yapmissin canim.bu cislara direndiysen senden iyisi yok.tebrik ederim iradene saglik
Iyi ki yok o zaman helva evdeo cıslar evde yoktu ki :)) helva olsa anasını ağlatırdım çikolata nutella da var evde onları çekmiyor canım göğsümden birdamar sızlıyor canım çekerken inşallah yine şişmez
Bazen susmak en buyik cevaptir.sen onlarin seviyelerine dusme ve kaliteni goster canim
Ayyy ben bugün nefsimle ne mücadeleler verdim ama yenilmedim sizin desteğiniz olmasa yanardım
Maşallah her yere yetişiyorsun sen her türlü halledersinIyi akşamlar güzeller bir saat kadar sonra misafirim gelecek. Hazırlıklar tamamama çok yoruldum okul sonrası birde yengem aradı bana pardesu alalım. Senin zevkin olmadan alamam diye. Rahat bir buçuk saat dolaştık yağmura yakalandık eşimin kuzeninin giyim dükkanına gittik ya sanki karşımda başka biri oturuyor sen ne kadar zayiflamissin falan. Kızlık kilona mi döndün falan dedi. Sonrada eve geldim hazırlık falan
Şimdi de size sağlıklı olmayan saçma menumu verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?