- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.441
Mükemmel bir menü canım Tebrikler. Nacizane tavsiyem ara olarak.Kaşarlı tost olmamış bence. Onun yerine sabah ve öğlene birer dilim ekmek koyup o.araya da başka bir şey mesela fındığın yanına bir meyve veya kuru meyve yiyebilirsin.tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 yeşil zeytin, domates salatalık, çay, 5 badem
Ara (10:15)
Elma, çay
Öğle (12:15)
Salata, tavuk göğsünün yarısı,1 su bardağı ayran
Ara (15:00)
Kaşarlı tost, çay, 5 fındık
Akşam (18:00)
Salata, tavuk göğsünün çeyreği , 1 su bardağı ayran
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Bu iki gün seminer var geç bitecek diye tost var dediklerin benim için önemli yarın geçsin senin dediğini yapabilirimMükemmel bir menü canım Tebrikler. Nacizane tavsiyem ara olarak.Kaşarlı tost olmamış bence. Onun yerine sabah ve öğlene birer dilim ekmek koyup o.araya da başka bir şey mesela fındığın yanına bir meyve veya kuru meyve yiyebilirsin.
Adı cısssss olsada minik lokmalık olmuş kısır bence zararlı değil dediğin gibi bugünlük böyle yarın hafif atlatmayı başarıp dengelersinMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: 1 yumurta kk peynir 3 zeytin
Ara: sek Nescafe 9 gr bitter 1 benimo
Öğle 12.30: 1 kase ezogelin
4 5 kaşık makarna salata
Ara 16.00: yarım poğaça, 1 kurabiye
Ara 18.00: 2 pişi(avuç içi büy) 1 dilim haşhaşlı tatlı kremasiZ
Aksam 20.30: 1 kase kısır bol yesillikli
(Kisiri yemesem de olur aslında ama bayagidir canım çekiyordu bugün böyle olsun artık)
Türk Kahvesi ve bitki çayı
3 litre su
Evet karhonlu gün olmuş canım yarın telafi edersinMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
4 5 kaşık makarna salata
(Kisiri yemesem de olur aslında ama bayagidir canım çekiyordu bugün böyle olsun artık)
3 litre su
Öğlen yemissin orti sıkıntı yokinciiitanesi
sabah 08.00
1 yk kavrulmus kiyma
1 etimek
yarim haslanmis patates
Oglen 13.30
1 adet izmir kumrusu disardan soyledik pek icime sinmedi ama patron ismarlamasi
Ara 16.00
5 adet.erik
aksam 18.30
yarom kase ezogelin corba
bol kivircik salata
1 kase kadar firinda patates
1 brk ayran
su 2.5 lt
Afiyet olsun canım akşamki patates yarısı kadar olsaydı daha iyi olurdu. Izmir kumruSu ne bilmiyorum beninciiitanesi
sabah 08.00
1 yk kavrulmus kiyma
1 etimek
yarim haslanmis patates
Oglen 13.30
1 adet izmir kumrusu disardan soyledik pek icime sinmedi ama patron ismarlamasi
Ara 16.00
5 adet.erik
aksam 18.30
yarom kase ezogelin corba
bol kivircik salata
1 kase kadar firinda patates
1 brk ayran
su 2.5 lt
Onceki menulerine gore sadelesmis durumda.bal kaymak yok mesela.daha hafif bir menu olmus zamanla daha da oturacaktevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 yeşil zeytin, domates salatalık, çay, 5 badem
Ara (10:15)
Elma, çay
Öğle (12:15)
Salata, tavuk göğsünün yarısı,1 su bardağı ayran
Ara (15:00)
Kaşarlı tost, çay, 5 fındık
Akşam (18:00)
Salata, tavuk göğsünün çeyreği , 1 su bardağı ayran
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Bugun ufak tefek kacamaklarin olmus.kisiri da canin cekiyor madem ye onu da canim.yarin sifirdan baslarsinMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
4 5 kaşık makarna salata
3 litre su
Allah yardimcin olsun canim cok zor bu akraba isleri insallah halledilmeyecek seyler degildir ...Canım neyin var ağrın mı var yine??inciiitanesi
Ben de birazdan çıkıcam. Akşam geç saatte geliriz eve. Ananemlere gidicez yeni eve geçtiler de ev görmeye.. Ama ailevi can sıkıcı şeyler var. Dua istiyorum sizlerden. İnşallah bugün çok canım sıkılmazakrabaların ikiyüzlülüğünden gına geldi artık tükettiler beni.
Daha saglam doyurucu bi menu okudum bugun.sabah olmamasi dezavantaj olsa da gun icinde telafi etmissin canim... aslinda her zaman olmasi gereken menu boyle olmali kahvalti dahilinde elbettetomurcukkk
Sabah yok tahlil ver cem diye
Ara 10
3 hurma
Öğle 13
2 biber dolma
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
Ara 16
1 lokma ekmek
Akşam 20
3 tane mercimek köfte
2 baget fırın tavuk
1 kase yoğurt
2 lt su
Fast food turu bi yiyecek canim.salam sosis sucuk kasar ekmek arasi lezzetli ama sagliksiz bir yiyecekAfiyet olsun canım akşamki patates yarısı kadar olsaydı daha iyi olurdu. Izmir kumruSu ne bilmiyorum ben
Yok bebegim yaa yarin okuycaktim oda yemek gibi ertelenmis bu sene deli cikcam bu okuldan cuma gunune alinmis habire gun degisiyo yani okuyamadik daha siiribenim ortiğim şiir okuyacaktı bu gün değil SER=631929]angelina35 [/USER] canooomm eve gelmedin mi daha ne yaptın nasıl geçti
Gun ertelendikce ayri heyecan basiyodur.okusan rahatlayacaksin canim.neyse vardir bi hayir ertelensin bakalim...Yok bebegim yaa yarin okuycaktim oda yemek gibi ertelenmis bu sene deli cikcam bu okuldan cuma gunune alinmis habire gun degisiyo yani okuyamadik daha siiri
Menun de sporun da cok iyi bi kere hic oyle kafani sallama şekerimMenuyu vereyim watsapp durmuyo habire mesajekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Iki tane kivircik
Bes kup kasar
Domates salatalik
Cay
15 00
Tavuklu salata
Bir kepce corba
Bir etimek
18 00
Bir kepce corba
Dort kasik kiymali patlican
Uc kasik yogurt
Bir salatalik tursusu
Bir dilim etimek
Su iki litre
Spor 8 bin 780 adim yoruldum cok yutuyemedik bugun
Bugun istedigim tempoda yuruyemedim komsumda rahatsizlandi bizde yarida kesmek zorunda kaldik o nedenle salladim basimi ; )Menun de sporun da cok iyi bi kere hic oyle kafani sallama şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?