Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: 1 yumurta kk peynir 3 zeytin

Ara: sek Nescafe 9 gr bitter 1 benimo

Öğle 12.30: 1 kase ezogelin
4 5 kaşık makarna salata

Ara 16.00: yarım poğaça, 1 kurabiye
Ara 18.00: 2 pişi(avuç içi büy) 1 dilim haşhaşlı tatlı kremasiZ

Aksam 20.30: 1 kase kısır bol yesillikli
(Kisiri yemesem de olur aslında ama bayagidir canım çekiyordu bugün böyle olsun artık )
Türk Kahvesi ve bitki çayı
3 litre su

Mükemmel bir menü canım Tebrikler. Nacizane tavsiyem ara olarak.Kaşarlı tost olmamış bence. Onun yerine sabah ve öğlene birer dilim ekmek koyup o.araya da başka bir şey mesela fındığın yanına bir meyve veya kuru meyve yiyebilirsin.

Bu iki gün seminer var geç bitecek diye tost var dediklerin benim için önemli yarın geçsin senin dediğini yapabilirim

Adı cısssss olsada minik lokmalık olmuş kısır bence zararlı değil dediğin gibi bugünlük böyle yarın hafif atlatmayı başarıp dengelersin

inciiitanesi
sabah 08.00
1 yk kavrulmus kiyma
1 etimek
yarim haslanmis patates

Oglen 13.30
1 adet izmir kumrusu disardan soyledik pek icime sinmedi ama patron ismarlamasi

Ara 16.00
5 adet.erik

aksam 18.30
yarom kase ezogelin corba
bol kivircik salata
1 kase kadar firinda patates
1 brk ayran
su 2.5 lt

Evet karhonlu gün olmuş canım yarın telafi edersin

Öğlen yemissin orti sıkıntı yok

tomurcukkk
Sabah yok tahlil ver cem diye

Ara 10
3 hurma

Öğle 13
2 biber dolma
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

Ara 16
1 lokma ekmek

Akşam 20
3 tane mercimek köfte
2 baget fırın tavuk
1 kase yoğurt
2 lt su

Afiyet olsun canım akşamki patates yarısı kadar olsaydı daha iyi olurdu. Izmir kumruSu ne bilmiyorum ben

Onceki menulerine gore sadelesmis durumda.bal kaymak yok mesela.daha hafif bir menu olmus zamanla daha da oturacak

Bugun ufak tefek kacamaklarin olmus.kisiri da canin cekiyor madem ye onu da canim.yarin sifirdan baslarsin

Allah yardimcin olsun canim cok zor bu akraba isleri insallah halledilmeyecek seyler degildir ...

tomurcukkk
Sabah yok tahlil ver cem diye

Ara 10
3 hurma

Öğle 13
2 biber dolma
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

Ara 16
1 lokma ekmek

Akşam 20
3 tane mercimek köfte
2 baget fırın tavuk
1 kase yoğurt
2 lt su
Daha saglam doyurucu bi menu okudum bugun.sabah olmamasi dezavantaj olsa da gun icinde telafi etmissin canim... aslinda her zaman olmasi gereken menu boyle olmali kahvalti dahilinde elbette

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım akşamki patates yarısı kadar olsaydı daha iyi olurdu. Izmir kumruSu ne bilmiyorum ben
Fast food turu bi yiyecek canim.salam sosis sucuk kasar ekmek arasi lezzetli ama sagliksiz bir yiyecek
Aksamki patates de 1 orta boy patatese esdeger gelir sanirim

benim ortiğim şiir okuyacaktı bu gün değil SER=631929] angelina35 [/USER] canooomm eve gelmedin mi daha ne yaptın nasıl geçti
Yok bebegim yaa yarin okuycaktim oda yemek gibi ertelenmis bu sene deli cikcam bu okuldan cuma gunune alinmis habire gun degisiyo yani okuyamadik daha siiri

Yok bebegim yaa yarin okuycaktim oda yemek gibi ertelenmis bu sene deli cikcam bu okuldan cuma gunune alinmis habire gun degisiyo yani okuyamadik daha siiri
Gun ertelendikce ayri heyecan basiyodur.okusan rahatlayacaksin canim.neyse vardir bi hayir ertelensin bakalim...

Menuyu vereyim watsapp durmuyo habire mesaj ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Iki tane kivircik
Bes kup kasar
Domates salatalik
Cay
15 00
Tavuklu salata
Bir kepce corba
Bir etimek
18 00
Bir kepce corba
Dort kasik kiymali patlican
Uc kasik yogurt
Bir salatalik tursusu
Bir dilim etimek
Su iki litre
Spor 8 bin 780 adim yoruldum cok yutuyemedik bugun

Menun de sporun da cok iyi bi kere hic oyle kafani sallama şekerim

Geciktim kızlar kusura bakmayın. Yeni geldik eve. Annanemlere gidince de oturamıyorum o yüzden fırsat bulamadım.
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
1 yumurta, 2 kk karışık peynir, 2 zeytin, 1 d salam, 1 bardak süt, 2 dilim kızarmış tb (biri tereyağlı reçelli)

Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter

(16:30)-misafirlikte
1 kepçe tavuk çorbası, 3-4 kaşık etli nohut, 1 d köy ekmeği

Akşam (19:30)-misafirlikte
2 kaşık pilav, 3 kaşık etli sebze sote, el kadar gözleme, domates salata, çay

Ara
bitki çayı

2,5 lt su

Aslında akşam yemeyecektim ama ananem gönül koyardı. Sürekli ye ye diyen biri çünkü. Bir de bayadır gitmedim evlerine o yüzden yanlış anlardı. Ben de ödül günü olsun dedim artık. Zaten tatlı da yiyemedim vallahi içimde kaldı yahu.. 16:30 da yediğim de ilk gittiğimizde çok acıktım yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…