Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun kuzum ben çok bulmadım abartı olmamış yani.
Abartı istiyorsan bkn: tevafuk menu

Kumru Izmirde ünlüdür afiyet olsun arkadaşım patates zaten küçükmüş bence güzel bir menü olmuş
tomurcukkk
Sabah yok tahlil ver cem diye

Ara 10
3 hurma

Öğle 13
2 biber dolma
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

Ara 16
1 lokma ekmek

Akşam 20
3 tane mercimek köfte
2 baget fırın tavuk
1 kase yoğurt
2 lt su
Bide kahvaltı olaydı sağlıklı beslenme menüsü olurdu afiyet olsun arkadaşım
Menüde sporda güzel tempolu olmasada en azından hareket olmuş afiyet olsun arkadaşım
Ben senin menülerini beğeniyorum herşeyden azar azar yiyosun o yüzden sorun yok keşke tatlıdan azcık yeseydin

Herkese Günaydın arkadaşlarım dün gece büyük kızım çok ateşlendi 39.5 gördük hastanede ıslak bez uygulandı üstüne ateş düşmeyince iğne yapıldı bi poşet ilaçla eve geldik Rabbim tüm hastalara şifa versin tabi gece korkudan başındaydım şimdi başım zonkluyor buna şükür meleğim gece tekrar ateşlenmedi

ay canım çok geçmiş olsun bu mevsim değişikliği ve şuan hava resmen kış gibi soğuk yani
rabbim acil şifalar versin

[QUOTE="Melrin, post: 46357278, member: 70398herkese Günaydın arkadaşlarım dün gece büyük kızım çok ateşlendi 39.5 gördük hastanede ıslak bez uygulandı üstüne ateş düşmeyince iğne yapıldı bi poşet ilaçla eve geldik Rabbim tüm hastalara şifa versin tabi gece korkudan başındaydım şimdi başım zonkluyor buna şükür meleğim gece tekrar ateşlenmedi[/QUOTE]
Cokk gecmis olsun canim korkma igneden sonra hemen cikmaz atesi ciksada o kadar cok fazla olmaz hayirdir neden bu kadar ateslendi bogaz enfeksiyonu falanmi oldu fistik sende bir agri kesici ic ayakta durmsk zorundasin daha fazla seni zorlamasin tekrar cok gecmis olsun prensese ..

Gecmis olsun canim benim.gece tekrar cikmamis bu iyi haber.insallah suan daha iyidir.sende yoruldun tabi izin alma sansin yok muydu

Gunaydin kizlar keyifler nasil bakiyimm
Gunaydin kuzu benim hic keyfim yok.dun gece yarisi yoktan yere esimle tartistim.
Ben cocugu uyutuyordum esim de yatmis 12 de.telefonum da sarjdaydi yatak odasinda.1 e yirmi kala gibi telefonum calmis.sirketteki firmalardan biri aramis yanlislikla.hemen kapatti heralde.benimki de uykudan uyanmis aramis tekrar hayirdir gibisinden.firmaci cocuk da yanlislikla aradim demis ama benimki sinirlenmis tabi bu saatte neyin yanlisligi diye.
neyse cocugu uyuttum geldim odaya.uyumamis beni bekliyo.telefonuna bak bakalim cagri varmi arama varmi falan diyo.baktim iste o firmanin adi yaziyo.noldu dedim.yanlislikla aramis diyo ustune basa basa.nasil bi yanlisliksa bu saatte diyo.sacma sapan bi kiskanclik tartismasi yasadik yani.gece de ruyama girdi hic guzel uyku uyuyamadim.bu kiskanclik aldi basini gitti zayiflamasa miydim ne

Oy canım çok.geçmiş olsun. Ilaclarla çabuk toparlar inş hiç canını sıkma. Daha 3 gün önce aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum hele sabah ki baş ağrısını hiç sorma. Bi ilaç al da enerjin düşmesin canım.

Ay o firmadakide çok densizmis gece gece . Ben olsam bende kiskanirdim sanırım olsun canım ya bugün düzelir her şey hiç canını sıkma

onlara göre yanlışlık olamaz canım aynı şey omların başına gelse ne var bunda olur aman ben zaten bu kıskançlık yüzünden dertliyim takma canım boş ver

Ay o firmadakide çok densizmis gece gece . Ben olsam bende kiskanirdim sanırım olsun canım ya bugün düzelir her şey hiç canını sıkma
Eşim de aynı şeyi dedi zaten.benim telefonumu gecenin yarısı bi kız arasa da yanlışlıkla aradım dese ağzıma s.....dın dedi

onlara göre yanlışlık olamaz canım aynı şey omların başına gelse ne var bunda olur aman ben zaten bu kıskançlık yüzünden dertliyim takma canım boş ver
Benimkinin takıldığı konu firmalarda niye benim numaram varmış.sizin iş yerinin numarası yok mu diyo.yada söyle patronuna sana şirket hattı alsın orda kullan eve getirme diyo.çok kıskandı bildiğin gibi değil.firmacı çocuk sabah aradı çok özür diledi çok mahcup oldum dedi.sizi zor durumda bırakmamışımdır umarım dedi.dedim biraz zor durumda kaldım ama sorun yok hallederim asıl eşim size ters birşey dediyse ben özür dilerim dedim.çünkü eşim sinirlenirse biraz ters konuşabilir.o da yok sadece gecenin bu saatinde aranır mı falan demiş.ama cebinde basılı kalmış yani adamın da yapabileceği birşey yok gerçekten yanlışlıkla aranmışım.
her akşam telefonumu yanıma alırdım çocuğu uyuturken günlüğe bakardım.dün almayacağım tuttu şarjı az diye.şansa bak

olacağı varmış canım takma kafana ama ufak şeyler sinir bozuyor bazen

Eşim de aynı şeyi dedi zaten.benim telefonumu gecenin yarısı bi kız arasa da yanlışlıkla aradım dese ağzıma s.....dın dedi
Hahahaha gerçekten çok sinitlenmis enistemiz ama mantıklı çözümler üretmiş sirket hattı baya iyi bir çözüm bencede.
Valla geçenlerde bi arkadaşım dedi ki bana. Sabah eşini gördüm senin aldığın yeni ayakkabiyi giymemisti. Birde ceketi çok yakışmıştı ben kadife tarzı ceketleri çok severm demezmi
Icten içe sinirlendim kıskandım renk vermedim tabi ama içim kaynadi resmen

Ah kuzumm benim cok zor durumda kalmissin ama kim olsa kiskanir bence o firmaya kizdi hirsini senden aldi bostan yere tadiniz kacti yanlisliklada aranmis olabilir neyse sen tadinizi bozma canim benim yani sende afet oldun artik adam hakli yani guzeli kim kiskanmaz kizz ayy valla bu kilolar gittikce adamlara bir haller oluyo iyimi kotumu bilemedim simdi ...

Neyseki cocuk ozur dilemis ama varya cok guldum enistenin lafina yani sende ortaligi yikar gecerdin olmus bi yanlislik bencede patron bir hat alsin sana sende rahat et enistede rahat etsin gecmis olsun arkadasim ..

O da ne öyle valla benim eşime de dese biri yolarım kız kadife tarzı ceketleri severmiş hıh söylenecek laf mı şimdi

Aaaa rezalwt valla orda yolardim varya manyaga bak kocanin ne giydigi ne ilgilendirir onu yani bakiyorumda pek ilgilenmissin ne giydigi ile derdim en azindan yada direk yolardimm he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…