- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.481
Sağol arkadaşım ya tatlıya bağladık şükür demin mesaj attı napıyon karı diyeNeyseki cocuk ozur dilemis ama varya cok guldum enistenin lafina yani sende ortaligi yikar gecerdin olmus bi yanlislik bencede patron bir hat alsin sana sende rahat et enistede rahat etsin gecmis olsun arkadasim ..
Ha ha ha ikimizde ayni yorumu yapmisiz direk yolarizzzzzzzO da ne öyle valla benim eşime de dese biri yolarım kızkadife tarzı ceketleri severmiş hıh söylenecek laf mı şimdi
Ayakkabısına kadar bakmış ayolAaaa rezalwt valla orda yolardim varya manyaga bak kocanin ne giydigi ne ilgilendirir onu yani bakiyorumda pek ilgilenmissin ne giydigi ile derdim en azindan yada direk yolardimm he he he
Ohhh cok sukur canim hep iyi olun ..Sağol arkadaşım ya tatlıya bağladık şükür demin mesaj attı napıyon karı diyekeyifli olduğu zamanlarda öyle der... içimden bi ohhh çektim rahatladım.siniri geçmiş
O değil de tevafuku hepten gaza getirdikHa ha ha ikimizde ayni yorumu yapmisiz direk yolarizzzzzzz
Ah kuzumm benim cok zor durumda kalmissin ama kim olsa kiskanir bence o firmaya kizdi hirsini senden aldi bostan yere tadiniz kacti yanlisliklada aranmis olabilir neyse sen tadinizi bozma canim benim yani sende afet oldun artik adam hakli yani guzeli kim kiskanmaz kizz ayy valla bu kilolar gittikce adamlara bir haller oluyo iyimi kotumu bilemedim simdi ...
geçer canım ya bizde bir haftadır ayrı yatıyoz kavga değil ama ufak tartışma ben gidip yatıyorum o da bir bakıyorum sabaha doğru gelmiş yanıma kucağına alıyor beni felan filan bir anlık kırgınlıklar oluyorSağol arkadaşım ya tatlıya bağladık şükür demin mesaj attı napıyon karı diyekeyifli olduğu zamanlarda öyle der... içimden bi ohhh çektim rahatladım.siniri geçmiş
Vallahada billahada oha yaniAyakkabısına kadar bakmış ayol
Kiz yolacagin zaman bizede haber ver hep beraber yolalim su dengesizi ayy bizde az degiliz haniO değil de tevafuku hepten gaza getirdikkızı gördüğü yerde saç baş girişecek Allah ne verdiyse
ne kadar sorun yaşarsanız yaşayın yataklarınızı ayırmayın canım.ben haklı da olsam bazen giderim sokulurum yanına ağzından girer burnundan çıkarım yine küs girmem yatağa.velev ki baya küsüz yine ayrı yatmayız.o yüzden ona çok dikkat edin.bir şeyi yıkmak kolaydır ama yapmak zordur.yuvayı yıkmak kolay boşanmak kelimesi gereksiz yere telaffuz edilmemeli.adliyeye götürecek kadar ne yaşadınız bilemiyorum ama çok önemli birşey olmadığı sürece bir daha böyle bir şeye izin verme tatlımgeçer canım ya bizde bir haftadır ayrı yatıyoz kavga değil ama ufak tartışma ben gidip yatıyorum o da bir bakıyorum sabaha doğru gelmiş yanıma kucağına alıyor beni felan filan bir anlık kırgınlıklar oluyor
ama arada sevgi olduğu zaman sorun kalmıyor
ne kadar sorun yaşarsanız yaşayın yataklarınızı ayırmayın canım.ben haklı da olsam bazen giderim sokulurum yanına ağzından girer burnundan çıkarım yine küs girmem yatağa.velev ki baya küsüz yine ayrı yatmayız.o yüzden ona çok dikkat edin.bir şeyi yıkmak kolaydır ama yapmak zordur.yuvayı yıkmak kolay boşanmak kelimesi gereksiz yere telaffuz edilmemeli.adliyeye götürecek kadar ne yaşadınız bilemiyorum ama çok önemli birşey olmadığı sürece bir daha böyle bir şeye izin verme tatlım
O da ne öyle valla benim eşime de dese biri yolarım kızkadife tarzı ceketleri severmiş hıh söylenecek laf mı şimdi
Aaaa rezalwt valla orda yolardim varya manyaga bak kocanin ne giydigi ne ilgilendirir onu yani bakiyorumda pek ilgilenmissin ne giydigi ile derdim en azindan yada direk yolardimm he he he
O değil de tevafuku hepten gaza getirdikkızı gördüğü yerde saç baş girişecek Allah ne verdiyse
Hahaha Çılgınlar siziKiz yolacagin zaman bizede haber ver hep beraber yolalim su dengesizi ayy bizde az degiliz hani
süpersin yaHahaha Çılgınlar siziya hani bazen dizilerde falan olurya içinden hayalinde saçını başını yolarsin yere atar üstünde tepinirSin falan. Ama dışımdan a evet canım o ceketi bende çok yapıştırıyorum dersin dişlerini sıka sıka
Aaa öyle şey mi olur.müsaade etmemeli bence.erkektir sonuçta ne zaman ne yapacağı belli olmaz.o kadar samimiyet iyi değil.şakanın da bir dozu var.hele el kol hareketleri ve temastan hiç hoşlanmamsüpersin ya
benim kayınım gerçekten karizmatik eltimde bir o kadar rahat yada öyle görünüyor eltimin arkadaşı var bekar kaynımın koluna girer bir yere giderken el kol şakalrı canımlı cicimli konuşmalar felan ben bile kıskanıyorum kaynımı kendi kendime diyorum eltim nasıl kıskanmıyor
Bende hoşlanmam hani kıskanırımda bazen bana der sen çok kıskançsın bende derim sende çok rahatsınAaa öyle şey mi olur.müsaade etmemeli bence.erkektir sonuçta ne zaman ne yapacağı belli olmaz.o kadar samimiyet iyi değil.şakanın da bir dozu var.hele el kol hareketleri ve temastan hiç hoşlanmam
size afiyet olsun canımincitanem eltin ya kendine aşırı güveniyor yada saf ne olursa olsun kadın iç güdüleri arkadaşına alarm sinyali verir
arkadaşınıda kocasını da topuğundan vurması lazımdııııııı allaha büyük söylemiyorum ben vururum olmadı burnunu kırarım
konu hakkında çokça konuşulur ama ben kahvaltı hazırlamalıyım bak şimdi aklım burda kalacak
cıslı menü ama olsun kaldığın yerden devamgünaydın diyicem de öğle oluyor selam kızlar:))
11 gibi kalktım ellerim anca tuttu da yazıyorum dün helva tatlı dedim dedim umma oldum tatlıda helva da geldi ama benim göğüs şişti bi kere yedim yinede geçmedi annem arkamdan sırtıma bi baktım vuruyor umduğun bu olsun umduğun bu olsun diyor elinde tatlı var tabii:)) erkenden yattım uyudum geç saatte kalktım ilacımı içtim az dolandım geri yattım menü yazmadım o yüzden
dün ki menü
sabah+öğle
2 ev yapımı poğaça
1 küçük kurabiye
peynir domates salatalık
ara
süt bir avuç kuru kayısı
akşam 19:00
2 cevizli baklava
1 kepçeden biraz fazla çorba
salata
Afiyet olsun kuzum ben çok bulmadımabartı olmamış yani.
Abartı istiyorsan bkn: tevafuk menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?