- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.501
Kumru Izmirde ünlüdür afiyet olsun arkadaşım patates zaten küçükmüş bence güzel bir menü olmuş
Bide kahvaltı olaydı sağlıklı beslenme menüsü olurdu afiyet olsun arkadaşım
Menüde sporda güzel tempolu olmasada en azından hareket olmuş afiyet olsun arkadaşım
Ben senin menülerini beğeniyorum herşeyden azar azar yiyosun o yüzden sorun yok keşke tatlıdan azcık yeseydin
Vayy enişte ya bu getirir tabiEşimle konuştum şimdi söz akşama getircem sıcak sıcak diyo
tarifine bakıp evde denesen canım,sen beceriklisin yaparsınKuzum tatlıdan bulamadık eşim kaç yere baktı. Ne zamandır canım lokma tatlısı çekiyor. Aşerer gibi canım istiyo normalde şerbetli tatlı sevmem ama şekerim mi çok düşük ne bilemedim.. Ya da sütüm mü çekiyorum bilemedim. Yiyemedim ya yine göğsüm acıyor. Bugün eşim ne yapsın etsin bulsun. Vallahi hamilelikte böyle canım istemedi.
Vayy enişte ya bu getirir tabi
allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı
tarifine bakıp evde denesen canım,sen beceriklisin yaparsın
süpersin ya
benim kayınım gerçekten karizmatik eltimde bir o kadar rahat yada öyle görünüyor eltimin arkadaşı var bekar kaynımın koluna girer bir yere giderken el kol şakalrı canımlı cicimli konuşmalar felan ben bile kıskanıyorum kaynımı kendi kendime diyorum eltim nasıl kıskanmıyor
Hahaha Çılgınlar siziya hani bazen dizilerde falan olurya içinden hayalinde saçını başını yolarsin yere atar üstünde tepinirSin falan. Ama dışımdan a evet canım o ceketi bende çok yapıştırıyorum dersin dişlerini sıka sıka
yoo bir şey desem sen çok kıskançsın adamı biraz rahat bırak der banaYuhhh boğarım yaaa demekki çok rahat o nasıl kadın yahu.. Öyle insanla ben arkadaşlık etmem ki.. Eltini uyarmıyo musun kuzum baksana adam elden gidiyor
Deme boşver ne hali varsa görsün madem.kocası elden gidince gelip sana ağlamasın amayoo bir şey desem sen çok kıskançsın adamı biraz rahat bırak der bana
Herkese Günaydın arkadaşlarım dün gece büyük kızım çok ateşlendi 39.5 gördük hastanede ıslak bez uygulandı üstüne ateş düşmeyince iğne yapıldı bi poşet ilaçla eve geldik Rabbim tüm hastalara şifa versin tabi gece korkudan başındaydım şimdi başım zonkluyor buna şükür meleğim gece tekrar ateşlenmedi
Gunaydin kuzu benim hic keyfim yok.dun gece yarisi yoktan yere esimle tartistim.
Ben cocugu uyutuyordum esim de yatmis 12 de.telefonum da sarjdaydi yatak odasinda.1 e yirmi kala gibi telefonum calmis.sirketteki firmalardan biri aramis yanlislikla.hemen kapatti heralde.benimki de uykudan uyanmis aramis tekrar hayirdir gibisinden.firmaci cocuk da yanlislikla aradim demis ama benimki sinirlenmis tabi bu saatte neyin yanlisligi diye.
neyse cocugu uyuttum geldim odaya.uyumamis beni bekliyo.telefonuna bak bakalim cagri varmi arama varmi falan diyo.baktim iste o firmanin adi yaziyo.noldu dedim.yanlislikla aramis diyo ustune basa basa.nasil bi yanlisliksa bu saatte diyo.sacma sapan bi kiskanclik tartismasi yasadik yani.gece de ruyama girdi hic guzel uyku uyuyamadim.bu kiskanclik aldi basini gitti zayiflamasa miydim ne
Benimkinin takıldığı konu firmalarda niye benim numaram varmış.sizin iş yerinin numarası yok mu diyo.yada söyle patronuna sana şirket hattı alsın orda kullan eve getirme diyo.çok kıskandı bildiğin gibi değil.firmacı çocuk sabah aradı çok özür diledi çok mahcup oldum dedi.sizi zor durumda bırakmamışımdır umarım dedi.dedim biraz zor durumda kaldım ama sorun yok hallederim asıl eşim size ters birşey dediyse ben özür dilerim dedim.çünkü eşim sinirlenirse biraz ters konuşabilir.o da yok sadece gecenin bu saatinde aranır mı falan demiş.ama cebinde basılı kalmış yani adamın da yapabileceği birşey yok gerçekten yanlışlıkla aranmışım.
her akşam telefonumu yanıma alırdım çocuğu uyuturken günlüğe bakardım.dün almayacağım tuttu şarjı az diye.şansa bak
Hahahaha gerçekten çok sinitlenmis enistemizama mantıklı çözümler üretmiş sirket hattı baya iyi bir çözüm bencede.
Valla geçenlerde bi arkadaşım dedi ki bana. Sabah eşini gördüm senin aldığın yeni ayakkabiyi giymemisti. Birde ceketi çok yakışmıştı ben kadife tarzı ceketleri çok severm demezmi
Icten içe sinirlendim kıskandımrenk vermedim tabi ama içim kaynadi resmen
yoo bir şey desem sen çok kıskançsın adamı biraz rahat bırak der bana
yoo bir şey desem sen çok kıskançsın adamı biraz rahat bırak der bana
Seninki de az değilmiş hani.yoldan geçenlerle de kavga edilir mi canım.Allah tan adamlar uzatmamış yoksa Allah korusun ters birileri denk gelse başına ne geleceği belli değil...Anammm ben bu sabah neler kaçırmışım neler...
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi daha iyi mi? İnş hasta falan değildir kuzucuk..
Ayy cidden çok tatsız olmuş canım ama eşin haklı bi şirket hattı falan alsınlar sana. Bak durduk yere canın sıkıldı. Benim eşim de çok kibardır ama sinirlenince tanıyamazsın hatta ben bile tanıyamıyorum. Hele de kıskanınca fena oluyo.. Bir keresinde yürüyüş yapıyoruz daha çocuk yoktu. El ele yürüyoruz iki adam geçiyomuş yanımızdan. Fark etmedim bile ben. Göz ucuyla bakmış galiba adam ama farkında olmadan da bakmış olabilir kocam yanımda sonuçta. Anam gözü döndü kavga etti adamlarla. Hiç sesleri çıkmadı iyi ki ayyy napıcam ben bu adamın sinirini bilmiyorum.. Şimdilerde de aynı şekilde çok kıskanç.. Sizden bile kıskanıyokadınlar kulübü kankilerinle vedalaş artık falan diyo
Olacağı varmış gülüm sıkma canını neyse ki yumuşamış :) sen de üzerine gitme kuzum.
Anaaaa ben olsam derdim ki sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba canımcım hahayt derdim bir de kahkaha atardım sanane kocamın ceketinden derdim vallahi tutamazdım kendimi. Karı niyeti mi bozmuş ne dikkat et ona yolunmak istiyor galiba.. Ayağındaki ayakkabıya kadar nasıl dikkat etmiş..
Seninki de az değilmiş hani.yoldan geçenlerle de kavga edilir mi canım.Allah tan adamlar uzatmamış yoksa Allah korusun ters birileri denk gelse başına ne geleceği belli değil...
Kıskanılmak güzeldir...Güzellik başa bela naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?