Haydi Yine Yeniden...

Kuzum tatlıdan bulamadık eşim kaç yere baktı. Ne zamandır canım lokma tatlısı çekiyor. Aşerer gibi canım istiyo normalde şerbetli tatlı sevmem ama şekerim mi çok düşük ne bilemedim.. Ya da sütüm mü çekiyorum bilemedim. Yiyemedim ya yine göğsüm acıyor. Bugün eşim ne yapsın etsin bulsun. Vallahi hamilelikte böyle canım istemedi.

tarifine bakıp evde denesen canım,sen beceriklisin yaparsın

tarifine bakıp evde denesen canım,sen beceriklisin yaparsın

Aslında zor bişi değil canım da çengelköyde yapan meşhur bi yer var oranınki gibi olmuyo. Makineyle yapıyo adam. Evde yapılan kalın hamur gibi oluyo. Oranınki incecik çıtır çıtır oluyor. Yoksa çoktan yapıp yemiştim ben böyle bi yerde ya da birinde yemişsem onun tadını unutamıyorum. Kendi yaptığım aynısı olsa dahi tatlı gelmiyo

Yuhhh boğarım yaaa demekki çok rahat o nasıl kadın yahu.. Öyle insanla ben arkadaşlık etmem ki.. Eltini uyarmıyo musun kuzum baksana adam elden gidiyor

Anammm ben bu sabah neler kaçırmışım neler...

Çok geçmiş olsun tatlım şimdi daha iyi mi? İnş hasta falan değildir kuzucuk..

Ayy cidden çok tatsız olmuş canım ama eşin haklı bi şirket hattı falan alsınlar sana. Bak durduk yere canın sıkıldı. Benim eşim de çok kibardır ama sinirlenince tanıyamazsın hatta ben bile tanıyamıyorum. Hele de kıskanınca fena oluyo.. Bir keresinde yürüyüş yapıyoruz daha çocuk yoktu. El ele yürüyoruz iki adam geçiyomuş yanımızdan. Fark etmedim bile ben. Göz ucuyla bakmış galiba adam ama farkında olmadan da bakmış olabilir kocam yanımda sonuçta. Anam gözü döndü kavga etti adamlarla. Hiç sesleri çıkmadı iyi ki ayyy napıcam ben bu adamın sinirini bilmiyorum.. Şimdilerde de aynı şekilde çok kıskanç.. Sizden bile kıskanıyo kadınlar kulübü kankilerinle vedalaş artık falan diyo

Olacağı varmış gülüm sıkma canını neyse ki yumuşamış :) sen de üzerine gitme kuzum.

Anaaaa ben olsam derdim ki sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba canımcım hahayt derdim bir de kahkaha atardım sanane kocamın ceketinden derdim vallahi tutamazdım kendimi. Karı niyeti mi bozmuş ne dikkat et ona yolunmak istiyor galiba.. Ayağındaki ayakkabıya kadar nasıl dikkat etmiş..

Seninki de az değilmiş hani.yoldan geçenlerle de kavga edilir mi canım.Allah tan adamlar uzatmamış yoksa Allah korusun ters birileri denk gelse başına ne geleceği belli değil...
Kıskanılmak güzeldir...Güzellik başa bela naparsın

Ahahahahah aynen öyle canım. Ben bir de süsü püsü seviyorum. O yüzden eşim diyo ya dikkat çeken renkler giyme diye evet evet adamlar uzatmadı. Bir de kendi mahallemizdeydik. Seni tanıyorum evini biliyorum bekle gelicem demez mi adama nasıl korktum. Hatta öyle güzel konuşup yürüyorduk ki birdenbire adamın omzuna yapıştırdı bir tane önüne bak utanmıyor musun karıma bakmaya senin anan bacın yok mu diye ay ne korkmuştum şimdi gülüyorum ama.. Adamın gözlerinden ateş püskürüyodu o halini görünce deli heralde bulaşmayalım dediler

Bugün ki muhabbet dolu dolu bi konuymuş tevafuk55 ortağım o nasıl bi densiz aldığın ayakkabıyı bile takip etmiş haydiiii ne farklı insanlar var bence onla arana mesafe koy hatta hiç muhattap olma terbiyesiz kadın Rabbim böyle insanlardan korusun
tomurcukkk arkadaşım senin olayı ben yaşasam ohooo kocam neler yapardı yanlışlık olmuş ama ne bileyim gereksiz olmuş neyse ki düzelmiş aranız
inciiitanesi canım senin eltin çok geniş davranıyor kimin napacağını bilemez yok ben severek evlendim yok kaçtım sonucu kimse bilemez bu devirde güvende olmaz ama şöyle bi durum var bu saçma harekete ne eşim izin verir ne ben kabul ederim kaynının izin vermesi bu ortamı oluşturması da garip

tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 4 yeşil zeytin
Ara yok
Öğle (12:30)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata, kavun
Ara (15:45)
Türk kahvesi, 8 çekirdekli kuru üzüm, 5 badem, 2 fındık
Akşam (17:50)
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…