Haydi Yine Yeniden...

angelina35 ve kızlar
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))

sabah+öğle 12:40
yeşil soğan dereotuyla yumurta salatası 1 yemek kaşığı
2 parmak büyüklüğünde ev pizzası
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir
domates

akşam 19:00
2 yemek kaşığı etli bezelye
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva

Afiyet olsun aksam az az yemissin çok beğendim canım.

Kankim sen sabahları daha sağlam kahvaltı yapardin o yüzden bugün menun az geldi bana. Ama tatlı yiyecegin için de dengelemis oluyorsun. Afiyet olsun

mükemmel çok güzel geldi menün bana afiyet şifa olsun gülüm

sabah kahvaltın bana biraz az gibi geldi onun dışında herşey şahane afiyet olsun bebişede allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün

d vitamini cidden çok az en azından 15 olması lazımdı
iltihap içinde ilaç vermiştir inşallah bu defa tamamen biter kökü kurur iltihabın sonra tekrar kontrole ne zaman gidecekmişsin

ben dğn şiir okuyacaksın sanmıştım yarına demek
dinlen yüzün yorgun olmasın ay gibi parla ortağımmm
menün de şahane afiyet olsun :)

ama gülüm bu menü az çok kısmışsın gibi geldi bana

Kizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
1 ceyrekten kucuk yufka ile patatesli gul boregi
3 zeytin
1 cay bard limonata

ara 12.00
1 cay brd kuruyemis

oglen 14.00
1 adt tost

ara 16.30
10 adt erik

aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu

Herşey var yeterli oranda gayet güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Bugün çok az gibi geldi napcan tatlı geleceği için iyi fikir diye düşünüyorum afiyet olsun
Yumurta salatası çok severim hatta hafta sonu yapmayı düşünüyordum menün çok güzel afiyet olsun
Sağlıklı dengeli bir menü çok güzel afiyet olsun

Herseyden az az yemissin canim helvanad kavusmussun sifa olsun insallah sana kuzumm

Afiyet olsun canım. Ya işin özü fikrim şu daha düzenli menulerin olmalı. Hem meto canlanır hem de çok açılmamış olursun. 2 ana ogunun varsa 3 ara ogunun olmalı. Düzenli menulerle süper kilo vereceğini düşünüyorum

Gayet guzel bir menu tatlim afiyet olsun ..

ben dğn şiir okuyacaksın sanmıştım yarına demek
dinlen yüzün yorgun olmasın ay gibi parla ortağımmm
menün de şahane afiyet olsun :)
Evet yaa yarin okuycam heycan azaldi ama niyeyse istedigim gibi okuyamiyorum yanliz bu siiri her evde okudugumda benim ufaklik nasil agliyo anne cok guzrl okuyosun amaa diye gozyaslari icinde sariliyo sipa benide aglatiyo off yarin bi olsaydi bende rahatlasaydim hayirlisi ile ...

Her şeyden az az var afiyet olsun canım

Kankim sen sabahları daha sağlam kahvaltı yapardin o yüzden bugün menun az geldi bana. Ama tatlı yiyecegin için de dengelemis oluyorsun. Afiyet olsun

Canım bugün rahatsızım ya mide bulantısından zorla yedim tostu. Aynen tatlı yedim 5-6 tane çayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…