- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.541
Arkadaşım doğum yaptı önden geçmiş olsun a gittim canım . Ikramlık veriyorlar Şerbet yanına.Ben beğendim menünü canım gayet dengeli.bebek mevlüdü mü vardı öğleden sonra?
Afiyet olsun aksam az az yemissin çok beğendim canım.Buda benim menu
10 00
Iki dilim tb ekmek
Domates salatalik
Bes kup kasar
Sekersiz cay
1200
Dibek kahvesi
Bir parca cukalata
15 00
Bir kepce corba
Bir dilim ekmek
18 00
Iki kasik barbunya
Uc kasik pilav
Uc kasik yogurt
Yesil salata
Su 2 litre simdilik
Spor 8bin 570 adim cok yormadim kendimi yeter bu kadar yarin siir okuycsm yorgun olmasin ifadem
az bi şişlik kaldı neredeyse tamamen geçti şükür ne cins kadınım ya kazık kadar oldumOyy kuzum benim cokmu cekti canin simdi nasilsin peki gectimi agrin ...
Kankim sen sabahları daha sağlam kahvaltı yapardin o yüzden bugün menun az geldi bana. Ama tatlı yiyecegin için de dengelemis oluyorsun. Afiyet olsun
mükemmel çok güzel geldi menün bana afiyet şifa olsun gülümtevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:45)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık yeşillik, 4 yeşil zeytin
Ara yok
Öğle (12:30)
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata, kavun
Ara (15:45)
Türk kahvesi, 8 çekirdekli kuru üzüm, 5 badem, 2 fındık
Akşam (17:50)
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
sabah kahvaltın bana biraz az gibi geldi onun dışında herşey şahane afiyet olsun bebişede allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsünMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu du
1 has yumurta
1 dilim kep ekmek
1 çay k kaymak, bal
Ara 11.00:sek Nescafe, 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 2 kaşık pilav
4 köfte
2 elma dilim patates
1 kase cacık
Ara 13.30:Türk Kahvesi
Ara 15.00: 1 dilim sade kek
1 küçük b lohusa şer
1 lokum
Aksam 17.00: büyük kase salata
5 kaşık yoğurt, 1 kaşık keşkek
ara:Türk kah bitki çayı
3 litre su
d vitamini cidden çok az en azından 15 olması lazımdıKızlar tahlil sonuclarim iyi diyelim iyi olsun iltihap var dedi Ama çok az dedi Benim d vitamin eksikliğine de baktı kanda 4.50 çıktı doktor çok düşük dedi ilaç yazdı ama fizik tedaviye görünmek lazım ileride kemik erimesi yasayabilirsin dedi
ben dğn şiir okuyacaksın sanmıştım yarına demekBuda benim menu
10 00
Iki dilim tb ekmek
Domates salatalik
Bes kup kasar
Sekersiz cay
1200
Dibek kahvesi
Bir parca cukalata
15 00
Bir kepce corba
Bir dilim ekmek
18 00
Iki kasik barbunya
Uc kasik pilav
Uc kasik yogurt
Yesil salata
Su 2 litre simdilik
Spor 8bin 570 adim cok yormadim kendimi yeter bu kadar yarin siir okuycsm yorgun olmasin ifadem
ama gülüm bu menü az çok kısmışsın gibi geldi bana
Herşey var yeterli oranda gayet güzel bir gün olmuş afiyet olsunBuda benim menu
10 00
Iki dilim tb ekmek
Domates salatalik
Bes kup kasar
Sekersiz cay
1200
Dibek kahvesi
Bir parca cukalata
15 00
Bir kepce corba
Bir dilim ekmek
18 00
Iki kasik barbunya
Uc kasik pilav
Uc kasik yogurt
Yesil salata
Su 2 litre simdilik
Bugün çok az gibi geldi napcan tatlı geleceği için iyi fikir diye düşünüyorum afiyet olsun
Yumurta salatası çok severim hatta hafta sonu yapmayı düşünüyordum menün çok güzel afiyet olsunangelina35 ve kızlar
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))
sabah+öğle 12:40
yeşil soğan dereotuyla yumurta salatası 1 yemek kaşığı
2 parmak büyüklüğünde ev pizzası
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir
domates
akşam 19:00
2 yemek kaşığı etli bezelye
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
Sağlıklı dengeli bir menü çok güzel afiyet olsunKizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
1 ceyrekten kucuk yufka ile patatesli gul boregi
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
Iyi canim emziriyosun sut olsun insallah tatlilar sifa olsun sanadaYok canım acıkmam salatam çoktu biraz da kaşar peynir doğradım içine. Bir de eşim inşallah tatlı bulursa yicem birkaç tane.
Herseyden az az yemissin canim helvanad kavusmussun sifa olsun insallah sana kuzummangelina35 ve kızlar
iyi akşamlar kızlar netim yenilendi şükür öğlen eşim gecikince aradım gelmiycem netin sözleşmesini yaptırıcam diyince bende komşumu aradım gel öğlen kahvaltısına dedim :) karşı komşumda ayakkabıları görünce oda geldi diğer komşumun annesi vefat ettiğinde baş sağlığına gidememiş sendeyken baş sağlığı dileyeyim dedi oturduk beraber yedik içtik :))
komşumun getirdiği kıymalı küçük hamur işinin yarısı (1 yumurta dan daha küçük parça)
1 dilim peynir
domates
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
Afiyet olsun canım. Ya işin özü fikrim şu daha düzenli menulerin olmalı. Hem meto canlanır hem de çok açılmamış olursun. 2 ana ogunun varsa 3 ara ogunun olmalı. Düzenli menulerle süper kilo vereceğini düşünüyorumangelina35 ve kızlar
1 dilim peynir
domates
1 yemek kaşığı pilav
1 ince dilim helva
Gayet guzel bir menu tatlim afiyet olsun ..Kizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
Evet yaa yarin okuycam heycan azaldi ama niyeyse istedigim gibi okuyamiyorum yanliz bu siiri her evde okudugumda benim ufaklik nasil agliyo anne cok guzrl okuyosun amaa diye gozyaslari icinde sariliyo sipa benide aglatiyo off yarin bi olsaydi bende rahatlasaydim hayirlisi ile ...ben dğn şiir okuyacaksın sanmıştım yarına demek
dinlen yüzün yorgun olmasın ay gibi parla ortağımmm
menün de şahane afiyet olsun :)
Her şeyden az az var afiyet olsun canımKizlar menumu yazayim misafirim geldi...
inciiitanesi
sabah 08.00
3 zeytin
1 cay bard limonata
ara 12.00
1 cay brd kuruyemis
oglen 14.00
1 adt tost
ara 16.30
10 adt erik
aksam 18.30
3 yk taze fasulye
3 yk tavuk taslik
2.yk makarna
2 adt kornison tursu
Kankim sen sabahları daha sağlam kahvaltı yapardin o yüzden bugün menun az geldi bana. Ama tatlı yiyecegin için de dengelemis oluyorsun. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?