- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.081
Evet gunler ne de cabuk geciyor degil mi ortimbugün cuma değil mi sizlere de hayırlı cumalar
Evet gunler ne de cabuk geciyor degil mi ortim
Özellikle sela ile ezan arasındaaynen bugün bol bol dua edelim herşey için
Özellikle sela ile ezan arasında
Misafitliktw olur o kadar afiyet olsun canım.tevafuk55 D Deligonul783 ve arkadaşlarım
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara (10:15)
Elma
Öğle (12:20)
Brokoli çorbası, bi dilim ekmek, kibrit kutusu peynir
Ara (15:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (17:30)
Brokoli çorbası, salata
Ara (20:00)
1 dilim börek, yarım kek, 5-6 minik sarma, kahve
Oncelikle afiyet olsun canım. Öğlenki kaşar ve salam fazla. Akşamında miktarları önemli canım 1 kase çorba varsa yemek 5 kaşık kadar yeterli birde akşam yemeği yanına muhakkak yoğurdun da olsun. Yemekten sonraki özel bir şeymiş normalde olmaz zaten cigkofteue de gerek yokmuş.ara öğünlerde de seni bi nebze tok tutacak galeta ayran veya badem fındık kuru meyve tercih edebilirsin içeceklerin yanına. Ayy ne konuştumİyi geceler kızlar. Bu akşam benim de kendi evime dönüş günüm. İs çıkısı hem kuaför eve dönüşte de görümcemin oğlu sunnet olmustu Oraya gidince saat geç oldu kusura bakmayın
Menüme gelince acemiyim kusura bakmayın. Yorumlarınız cok degerli benim icin.
7:30 gojyberry(is acildi kahvaltı yapana kadar tutsun diye)
8:00 Simit sandviç büyük ayran
10:00 sütlü şekersiz filtre kahve
12:30 salata ton baligi çorba kasar peynir salam şekersiz cay
15:00 yeşil cay ile karma cay birlikte fincana attım.
20:00 çorba etli patates yemeği salata ve çiğ köfte
23:00 cok az gerçek Kayseri sucuklu ekmek(herkes yarım ekmek yedi ben çeyreğin yarısı. Cok guzel kokmuştu Eniste bey Kayserili)
Ve 3litreye yakın su. Bu arada evdeki yağ ölçer tartıma çıktım 90.2 gösteriyor. Ben pazar akşamından annemlere geciyorum Mecidiyeköy'de oturuyorlar. Hem ise yakın öğlen geliyorum hem bebise annem bakıyor. Persembe akşamları da kendi evime donuyorum. Cuma gunleri sut iznim oluyor. Yanı 4 gün annemde 3 gün evimdeyim.
Sela okunduktan sonra ezana kadar vaktin var canım.Evet 13 e kadar yani.Bende dua ederim senin için.12 ile 13 arası değil mi canım yanlış olmasın duaya çok ihtiyacım var bu aralar
Sela okunduktan sonra ezana kadar vaktin var canım.Evet 13 e kadar yani.Bende dua ederim senin için.
sana daha önce yolladığım kar yağdı duasını oku mesela 7 kere
İyi geceler kızlar. Bu akşam benim de kendi evime dönüş günüm. İs çıkısı hem kuaför eve dönüşte de görümcemin oğlu sunnet olmustu Oraya gidince saat geç oldu kusura bakmayın
Menüme gelince acemiyim kusura bakmayın. Yorumlarınız cok degerli benim icin.
7:30 gojyberry(is acildi kahvaltı yapana kadar tutsun diye)
8:00 Simit sandviç büyük ayran
10:00 sütlü şekersiz filtre kahve
12:30 salata ton baligi çorba kasar peynir salam şekersiz cay
15:00 yeşil cay ile karma cay birlikte fincana attım.
20:00 çorba etli patates yemeği salata ve çiğ köfte
23:00 cok az gerçek Kayseri sucuklu ekmek(herkes yarım ekmek yedi ben çeyreğin yarısı. Cok guzel kokmuştu Eniste bey Kayserili)
Ve 3litreye yakın su. Bu arada evdeki yağ ölçer tartıma çıktım 90.2 gösteriyor. Ben pazar akşamından annemlere geciyorum Mecidiyeköy'de oturuyorlar. Hem ise yakın öğlen geliyorum hem bebise annem bakıyor. Persembe akşamları da kendi evime donuyorum. Cuma gunleri sut iznim oluyor. Yanı 4 gün annemde 3 gün evimdeyim.
Ki bugün önüme un helvası ıslak kek frambuazli pasta geldi ama tatlarına bile bakmadım. Sizin de desteğinizle kestirip atıyorum çoğu şeyi.
Kizlaaaaarrrrr
Su an önümde patates salatası rus salatası mercimek köfte yaprak sarma şu böreği Ispanaklı börek milföy poğaça Revani ve kakaolu kek varrrr
Kankim okuldayim da anasınıfında program vardı anneler günü ile ilgili. Dolu dolu 3 tabak yolladı içinde bu saydiklarim vardı. Ben ne yedim pekiKanki ben de geleyim miiiiibörek poğaçaya dikkat. Revani ve kek illa yiyeceksen kek daha masum. Nerdesin kız sen nereye gittin bacım? salatalardan yiyebilirsin şu kadar ye demicem sen işini bilirsin.
Önemli olan düzeni oturtmak canım. Ben burayla baglantini koparmazsan basaracagina inanıyorum.Cok tesekkurler. Hepsine dikkat edicem :) aliscam mecbur. Gerçi Can'ım cok bisey istemiyor da. Ama yememek icin insanlardan uzak durmak gerekiyor(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?