Haydi Yine Yeniden...

Misafitliktw olur o kadar afiyet olsun canım.

Oncelikle afiyet olsun canım. Öğlenki kaşar ve salam fazla. Akşamında miktarları önemli canım 1 kase çorba varsa yemek 5 kaşık kadar yeterli birde akşam yemeği yanına muhakkak yoğurdun da olsun. Yemekten sonraki özel bir şeymiş normalde olmaz zaten cigkofteue de gerek yokmuş.ara öğünlerde de seni bi nebze tok tutacak galeta ayran veya badem fındık kuru meyve tercih edebilirsin içeceklerin yanına. Ayy ne konuştum

12 ile 13 arası değil mi canım yanlış olmasın duaya çok ihtiyacım var bu aralar
Sela okunduktan sonra ezana kadar vaktin var canım.Evet 13 e kadar yani.Bende dua ederim senin için.
sana daha önce yolladığım kar yağdı duasını oku mesela 7 kere

Canım öncelikle unutmadan ilk şunu söyliyim, emzirenlerin goji berry tüketmesi doğru değilmiş. Ben diyete başlamadan önce görüştüm bununla ilgili. Direk hipofize etki eden bir besin olduğu için sütünden geçebilir yan etki yapabilir. Çocuğun iyice uykuları kaçar. Ben bu yüzden hiç kullanmadım. Emzirme dönemi bitince kullanırsın. Menüne gelince elbet zamanla düzene girecek ve bu yediklerin sana da çok gelecek ileride eminim buna :) yine de yazayım. sabah bir simit fazla. Mümkün mertebe sabahları yumurta yemeye çalış tok tutar seni. Bir de miktarları kaşıkla bardakla ölçerek al tabağına. Mesela 1 kepçe çorba, 8 kaşık sebze yemeği gibi.. Yemeklerinde patatesi az tut. Salatalarda havuç ve mısır olmasın olursa da çok az olsun. Yemeğinin yanında yoğurt ve salatayı bol ye doyarsın. Geç saatte yediğin zaten elinde olan bir şey değil misafirlikte yemeden olmuyor ama sen yine de miktarı azaltarak çok iyi yapmışsın. Ara öğünlerinde 1 bardak süt, 1 porsiyon meyve yemeyi alışkanlık edersen süper olur. Çayın kahvenin yanında 8-10 badem ya da 2 ceviz fındık vb olabilir. Malum boş içince karbonhdratlı şeylere saldrmak istiyoruz. Hem bunun önüne geçersin hem tok tutar kan şekerin düşmez. Tatlı yemek istersen tarçınlı süt, 2 hurma, 2 kuru kayısı vb iş görür. Kolay gelsin :):):)

Ki bugün önüme un helvası ıslak kek frambuazli pasta geldi ama tatlarına bile bakmadım. Sizin de desteğinizle kestirip atıyorum çoğu şeyi.

Süpersin böyle böyle alışacaksın. Güzel kilolar verdiğinde kendine ödül koyup yiyeceksin böyle düşünürsen daha motive olursun canım.

Kizlaaaaarrrrr
Su an önümde patates salatası rus salatası mercimek köfte yaprak sarma şu böreği Ispanaklı börek milföy poğaça Revani ve kakaolu kek varrrr

Kanki ben de geleyim miiiii börek poğaçaya dikkat. Revani ve kek illa yiyeceksen kek daha masum. Nerdesin kız sen nereye gittin bacım? salatalardan yiyebilirsin şu kadar ye demicem sen işini bilirsin.

Kanki ben de geleyim miiiii börek poğaçaya dikkat. Revani ve kek illa yiyeceksen kek daha masum. Nerdesin kız sen nereye gittin bacım? salatalardan yiyebilirsin şu kadar ye demicem sen işini bilirsin.
Kankim okuldayim da anasınıfında program vardı anneler günü ile ilgili. Dolu dolu 3 tabak yolladı içinde bu saydiklarim vardı. Ben ne yedim peki
3 mercimek köfte
3 sarma küçük
1 kakaolu kek
Ayrıca tam b ekm tost Yedim.
Börekler mükemmel görünüyordu ama yemedi

Cok tesekkurler. Hepsine dikkat edicem :) aliscam mecbur. Gerçi Can'ım cok bisey istemiyor da. Ama yememek icin insanlardan uzak durmak gerekiyor (((((
Önemli olan düzeni oturtmak canım. Ben burayla baglantini koparmazsan basaracagina inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…