Haydi Yine Yeniden...

Süpersin canım.iradene hayranım maşallah sana

Tost yerine bir küçük dilim börek yeseydin rus salatası da yiyebilirdin kuzum afiyet olsun.

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 1 h yumurta 3 zeytin
KK peynir domates salatalık

Ara 10.30: Türk Kahvesi 5 çiğ badem 4 k kayısı

Öğle 12.30: iki dilim b ekmekle yağsız tost
3 mercimek k
3 yaprak sarma
1 dlm kakaolu kek, salatalık

Ara 15.00: 1 yeşil elma Nescafe

Aksam 16.30: 1 kepçe çorba
salata 5 kaşık yoğurt
5 kaşık kapuska

Ara 20.30: tarçınlı süt
3 litre su
Bitki çayları

öğlen çok dengeli yemişsin tebrikler valla

Yani sabah ve oglenin karbon olmuş sonrasında toparlamissin canım afiyet olsun

Kuzum tostun tb ekmek dimi? Beyaz ekmek gibi olmuş. Kahvaltını beğendim her gün böyle bekliyorum ona göre :) afiyet olsun kankim.

Benim menüm kızlar:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12:00)
1,5 yumurta ve 5 d sucuktan omlet, az tel ve dilim peynir, domates, 4 zeytin, 1 bardak süt, 1 d kızarmış tb

Ara (15 gibi)
1 activia, 1 dilim armut

Ara (16 gibi)
Ş.siz nescafe, 2 küçük dilim orcik, 8-10 badem

Akşam (18:00)
1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tabak salata

Ara
Bitki çayı

3 lt su
spor olarakta temizlik yaptım, günlük işler, yarım saat yürüyüş ve alışveriş yapıcaz. bugün ne faal insanım yahu

Akşam ile dengelemişsin öğle kendini bu kadar tutabilmense harika olmuş afiyet olsun arkadaşım
Akşam süper bence öğlen yenilen akşam ile dengeleniyorsa sorun yok afiyet olsun arkadaşım
Afiyet olsun arkadaşım gayet güzel bir menü olmuş

tevafuk55 D Deligonul783
07:00 Limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı kavurma, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, hoşaf
Ara 15:30
Avuç içi kuruyemiş, kavun
Akşam 19:00
1 kase brokoli çorbası
Ara
Türk kahvesi belki kuruyemiş yada kiraz

Maşallah canım nazar değmesin. Menun kusursuz afiyet olsun
Afiyet olsun canim akşam y yanına yoğurt da tuketebilirsin sadece çorba ile duramazdim sanırım :))

Kuzum tostun tb ekmek dimi? Beyaz ekmek gibi olmuş. Kahvaltını beğendim her gün böyle bekliyorum ona göre :) afiyet olsun kankim.
Ins kuzum yapacam artık. Tam buğday ekmek kuzum sen deyince fark ettim gerçekten de beyaz ekmek gibi de okunabilir

Bende menümü paylaşayım. Gece ve gündüz benim kizce 2-3 saatte bir uyaniyor. Emiyor. Her uyanmasında su içiyorum. Uykusuz da olunca öğlene kadar uyandim su içtim yattım geç oldu kahvaltı.

12:00 peynirli yumurta domates salatalık biber suzme yoğurt

15:00 limon yeşil elma tarçın karanfil karışımı su

17:00 8-10tane yaprak sarma bir peynirli poğaça biraz kısır ve bir dilim kek şekersiz cay (herşeyin tadına zorla baktırdılar bende hayır diyemedim ama dozunda tutmaya çalıştım)

21:00 şekersiz cay (misafirlikte bisey yemicem)

Sabah ve oglen karbonlu ama aksamina dengelemissin canim

Oglen bahsettiklerini atlattin daha ne olsun.super hersey

Guzel olmus canim.ev duzenin oturmus.orcigi de ozledin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…