Haydi Yine Yeniden...

Super olmus canim bugun.afiyet olsun

Bugun biraz daha iyi.aksamin hafif karbonhidratli olsa da olculu yediysen sorun olmaz canim

Erken saatte yenmiş zamanla daha iyi olacak afiyet olsun canım.

Bende yazayim menumu.salondayiz.daha baslamadi kina
@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost

oglen 14
5 adet yaprak sarma

aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
4 yk kiymali semizotu yemegi
1 kase yogurt

2 litre civari su
Afiyet olsun canım her şey ölçülü.

Iyi aksamlar kizlar cok hastayim migdem cok agriyo menuyu verip cikcam ekim2009
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup asar
Domates salatalık
Bes zeytin
Sekersiz cay
13 30
Maden suyu
16 00
Bir domates bir dilim ekmek
17 30
Kucuk bir tabak sarimsakli soslu eriste
Ahhh beni mahveden de bu oldu migdemde nasil bir agri var anlatamam kivrandiriyo resmen dayanamiyorum ilacta kalmamiss cekcez artik gecene kadar

Canım akşamın çok az olmuş keşke yoğurt falan da yeseydin iyi olurmuş.

Canım cısların var evet ama akşam bence meyveli yoğurt ya da meyve süt yemelisin. Gece de çok emziriyorsun. Vitamin bakımından eksik kalmış menün. Sonra hastalanma Allah korusun. Ben bunları yaşadım çünkü. Benim oğlum nefes aldırmazdı. Vitamin takviyesini bırak akşama kadar aç susuz kalacak kadar perişan ederdi beni. Akşam da tabi fenalaşırdım ne bulsam yerdim karbonhdrt özellikle. Neyse sonra baya rahatszlandım ama toparlandım elhamdülillah. Senin ara öğün fazla yapman lazım. Ama tabi zararsız şeyler ye yukarda da yazdım. Bol meyve sebze protein sütünü de artırır. Bir de kahvaltında mutlaka tambuğday ekmek yemelisin.

Kızlar bir yoruldum varya anlatamam fena alışveriş yaptık. Hiçbişey kalmamıştı evde. Manav kasap market şarküteri hepsini topladım geldim. Yerleştirene kadar da anam ağladı. Fena yoruldum bugün ya oğlum da hasta olmuş hiç uyumadı bugün. Tıkanıyo hapşırıyo babasından geçti heralde makine de dolu kaldı bende takat kalmadı ütü bekler çamaşır katlanacak beni bekler ama uzandım halim kalmamış. Temizlikte yaptım bugün. Yatsam uyusam yarın öğlene kadar. Ama gelin görün ki hayaller hayatlar işte...

Canım akşamın güzel. Ama tüm gün fazla karbonhdrt olmuş. Meyve ve sütte tüketebilseydin keşke. Sabah yumurta peynir falan yerdin sen ama yetişemedin heralde.

@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost

oglen 14
5 adet yaprak sarma

aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
1 kase yogurt

2 litre civari su

Canım bu menü hiç mi hiç tomurcuk menüsüne uymamış ya.. Hani ara öğünlerin?! Öğlen çok az olmuş. Suyun da az gülüm.

Geçmiş olsun canım aynı dert bende de var. Bu aralar reflüsü olan herkesin artmış ağrılar yanmalar. Menün güzel bu arada. Ama sarımsak ağrıtmaması lazım ya..

Geçmiş olsun canım aynı dert bende de var. Bu aralar reflüsü olan herkesin artmış ağrılar yanmalar. Menün güzel bu arada. Ama sarımsak ağrıtmaması lazım ya..
Saol canim valla bir haftadir bulanti vardi bugunde agri sarimsak dokunuyo canim zaten cok hassas migdem bu aralar ekstra hasasa galiba agriyla birlikte sislikte var keske sade yogurtlu yapsaydim kendime kotu bir agri ilacta bitmis ne yapacagimi sasirdim gecer insallah sabaha sende benim gibi hasassin migren migde seni mahvediyo rabbim sifa versin hepimize ...

Bosver dinlen buhun yarin yaparsin oglusada gecmis olsun canim nane limon icebilirse azicik icir balli limonlu suda iyi gelir artik havalar duzelsede bizlerde kurtulsak su hastaliklardan .....

Amin canım aynen öyle benim mideyi mahveden migrenim oldu. Zamanında çok ağır ilaçlar içtim. Şuruplar varya onları istediğin an içebiliyorsun aldırsana nöbetçiden. Gece boyu çekilmez..

Canım bu menü hiç mi hiç tomurcuk menüsüne uymamış ya.. Hani ara öğünlerin?! Öğlen çok az olmuş. Suyun da az gülüm.
Ah ah sorma yavrum ya bende kendimi tanimamaya basladim artik.kahvalti ogununden sıkıldim bu ara.canim hic bisey istemiyor.sabah uyaniyorum zorla yiyorum ilac icmek icin.eskiden yumurtami haslardim etimegimle yerdim.ara yapmayi da canim istemiyor.toparlanmanin zamani geldi farkindayim

Gecmis olsun canim.cok hassas miden var herseyi secerek yemelisin

Gule gule tuketin canim erzaginizi.Rabbim bolluk ve bereketini versin olmayanlara da nasip etsin...cok sukur verdigin nimetlere Allahim...
Gecmis olsun bu arada pasaya

Ilk günler için güzel menü erken saatte bitmiş akşam yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öneririm afiyet olsun
@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost

oglen 14
5 adet yaprak sarma

aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
1 kase yogurt

2 litre civari su
Hakikaten çok farklı olmuş arada banada geliyolar Allahtan çabuk toparlanıyoruz
Geçmiş olsun canım sarımsak şifa kaynağı o
mecburen yemeklerde oluyor az soteleyip koysan daha az seni yorar diye düşünüyorum

Bugün eşimle tanışalı tammm 10 yıl oldu yarın ona güzel bir kahvaltı hazırlıycam Rabbim onun bakışını üzerimden hiç eksik etmesin biraz heyecanlıyım 10 yıl ne çabuk geçti hayatımda pişman olmadığım en doğru olay ona evet demek........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…