- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.121
Super olmus canim bugun.afiyet olsuntevafuk55 D Deligonul783
07:00 Limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı kavurma, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, hoşaf
Ara 15:30
Avuç içi kuruyemiş, kavun
Akşam 19:00
1 kase brokoli çorbası
Ara
Türk kahvesi belki kuruyemiş yada kiraz
Bugun biraz daha iyi.aksamin hafif karbonhidratli olsa da olculu yediysen sorun olmaz canimBende menümü paylaşayım. Gece ve gündüz benim kizce 2-3 saatte bir uyaniyor. Emiyor. Her uyanmasında su içiyorum. Uykusuz da olunca öğlene kadar uyandim su içtim yattım geç oldu kahvaltı.
12:00 peynirli yumurta domates salatalık biber suzme yoğurt
15:00 limon yeşil elma tarçın karanfil karışımı su
17:00 8-10tane yaprak sarma bir peynirli poğaça biraz kısır ve bir dilim kek şekersiz cay (herşeyin tadına zorla baktırdılar bende hayır diyemedim ama dozunda tutmaya çalıştım)
21:00 şekersiz cay (misafirlikte bisey yemicem)
Erken saatte yenmiş zamanla daha iyi olacak afiyet olsun canım.Bende menümü paylaşayım. Gece ve gündüz benim kizce 2-3 saatte bir uyaniyor. Emiyor. Her uyanmasında su içiyorum. Uykusuz da olunca öğlene kadar uyandim su içtim yattım geç oldu kahvaltı.
17:00 8-10tane yaprak sarma bir peynirli poğaça biraz kısır ve bir dilim kek şekersiz cay (herşeyin tadına zorla baktırdılar bende hayır diyemedim ama dozunda tutmaya çalıştım)
Afiyet olsun canım her şey ölçülü.Bende yazayim menumu.salondayiz.daha baslamadi kina
@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost
oglen 14
5 adet yaprak sarma
aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
4 yk kiymali semizotu yemegi
1 kase yogurt
2 litre civari su
tevafuk55 D Deligonul783
07:00 Limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 3 yemek kaşığı kavurma, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, hoşaf
Ara 15:30
Avuç içi kuruyemiş, kavun
Akşam 19:00
1 kase brokoli çorbası
Ara
Türk kahvesi belki kuruyemiş yada kiraz
Bende menümü paylaşayım. Gece ve gündüz benim kizce 2-3 saatte bir uyaniyor. Emiyor. Her uyanmasında su içiyorum. Uykusuz da olunca öğlene kadar uyandim su içtim yattım geç oldu kahvaltı.
Guzel olmus canim.ev duzenin oturmus.orcigi de ozledin galiba
tomurcukkk arkadaşlar
SABAH 0800
1 simit
ara yok
öğle 13:00
lavaş döner ekmek arası
ara 16:30
3 adet eti form bisküvi
ara 20 :00
5 adet badem türk kahvesi
AKŞAM 21:00
1 kase kabak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su oldu daha da içerim
Bende yazayim menumu.salondayiz.daha baslamadi kina
@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost
oglen 14
5 adet yaprak sarma
aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
1 kase yogurt
2 litre civari su
Iyi aksamlar kizlar cok hastayim migdem cok agriyo menuyu verip cikcamekim2009
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup asar
Domates salatalık
Bes zeytin
Sekersiz cay
13 30
Maden suyu
16 00
Bir domates bir dilim ekmek
17 30
Kucuk bir tabak sarimsakli soslu eriste
Ahhh beni mahveden de bu oldu migdemde nasil bir agri var anlatamam kivrandiriyo resmen dayanamiyorum ilacta kalmamiss cekcez artik gecene kadar
Saol canim valla bir haftadir bulanti vardi bugunde agri sarimsak dokunuyo canim zaten cok hassas migdem bu aralar ekstra hasasa galiba agriyla birlikte sislikte var keske sade yogurtlu yapsaydim kendime kotu bir agri ilacta bitmis ne yapacagimi sasirdim gecer insallah sabaha sende benim gibi hasassin migren migde seni mahvediyo rabbim sifa versin hepimize ...Geçmiş olsun canım aynı dert bende de var. Bu aralar reflüsü olan herkesin artmış ağrılar yanmalar. Menün güzel bu arada. Ama sarımsak ağrıtmaması lazım ya..
Bosver dinlen buhun yarin yaparsin oglusada gecmis olsun canim nane limon icebilirse azicik icir balli limonlu suda iyi gelir artik havalar duzelsede bizlerde kurtulsak su hastaliklardan .....Kızlar bir yoruldum varya anlatamam fena alışveriş yaptık. Hiçbişey kalmamıştı evde. Manav kasap market şarküteri hepsini topladım geldim. Yerleştirene kadar da anam ağladı. Fena yoruldum bugün ya oğlum da hasta olmuş hiç uyumadı bugün. Tıkanıyo hapşırıyo babasından geçti heraldemakine de dolu kaldı bende takat kalmadı ütü bekler çamaşır katlanacak beni bekler ama uzandım halim kalmamış. Temizlikte yaptım bugün. Yatsam uyusam yarın öğlene kadar. Ama gelin görün ki hayaller hayatlar işte...
Saol canim valla bir haftadir bulanti vardi bugunde agri sarimsak dokunuyo canim zaten cok hassas migdem bu aralar ekstra hasasa galiba agriyla birlikte sislikte var keske sade yogurtlu yapsaydim kendime kotu bir agri ilacta bitmis ne yapacagimi sasirdim gecer insallah sabaha sende benim gibi hasassin migren migde seni mahvediyo rabbim sifa versin hepimize ...
Ah ah sorma yavrum ya bende kendimi tanimamaya basladim artik.kahvalti ogununden sıkıldim bu ara.canim hic bisey istemiyor.sabah uyaniyorum zorla yiyorum ilac icmek icin.eskiden yumurtami haslardim etimegimle yerdim.ara yapmayi da canim istemiyor.toparlanmanin zamani geldi farkindayimCanım bu menü hiç mi hiç tomurcuk menüsüne uymamış ya.. Hani ara öğünlerin?! Öğlen çok az olmuş. Suyun da az gülüm.
Gecmis olsun canim.cok hassas miden var herseyi secerek yemelisinIyi aksamlar kizlar cok hastayim migdem cok agriyo menuyu verip cikcamekim2009
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup asar
Domates salatalık
Bes zeytin
Sekersiz cay
13 30
Maden suyu
16 00
17 30
Ahhh beni mahveden de bu oldu migdemde nasil bir agri var anlatamam kivrandiriyo resmen dayanamiyorum ilacta kalmamiss cekcez artik gecene kadar
Gule gule tuketin canim erzaginizi.Rabbim bolluk ve bereketini versin olmayanlara da nasip etsin...cok sukur verdigin nimetlere Allahim...Kızlar bir yoruldum varya anlatamam fena alışveriş yaptık. Hiçbişey kalmamıştı evde. Manav kasap market şarküteri hepsini topladım geldim. Yerleştirene kadar da anam ağladı. Fena yoruldum bugün ya oğlum da hasta olmuş hiç uyumadı bugün. Tıkanıyo hapşırıyo babasından geçti heraldemakine de dolu kaldı bende takat kalmadı ütü bekler çamaşır katlanacak beni bekler ama uzandım halim kalmamış. Temizlikte yaptım bugün. Yatsam uyusam yarın öğlene kadar. Ama gelin görün ki hayaller hayatlar işte...
Ilk günler için güzel menü erken saatte bitmiş akşam yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öneririm afiyet olsunBende menümü paylaşayım. Gece ve gündüz benim kizce 2-3 saatte bir uyaniyor. Emiyor. Her uyanmasında su içiyorum. Uykusuz da olunca öğlene kadar uyandim su içtim yattım geç oldu kahvaltı.
Hakikaten çok farklı olmuş arada banada geliyolar Allahtan çabuk toparlanıyoruzBende yazayim menumu.salondayiz.daha baslamadi kina
@inciiitanesi
sabah 8
tam bgdy ekm ile tost
oglen 14
5 adet yaprak sarma
aksam 18.30
1 kase topalak corbasi
1 kase yogurt
2 litre civari su
Geçmiş olsun canım sarımsak şifa kaynağı oIyi aksamlar kizlar cok hastayim migdem cok agriyo menuyu verip cikcamekim2009
11 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup asar
Domates salatalık
Bes zeytin
Sekersiz cay
13 30
Maden suyu
16 00
17 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?