- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.141
Ah ah sorma yavrum ya bende kendimi tanimamaya basladim artik.kahvalti ogununden sıkıldim bu ara.canim hic bisey istemiyor.sabah uyaniyorum zorla yiyorum ilac icmek icin.eskiden yumurtami haslardim etimegimle yerdim.ara yapmayi da canim istemiyor.toparlanmanin zamani geldi farkindayim
Gule gule tuketin canim erzaginizi.Rabbim bolluk ve bereketini versin olmayanlara da nasip etsin...cok sukur verdigin nimetlere Allahim...
Gecmis olsun bu arada pasaya
Bugün eşimle tanışalı tammm 10 yıl oldu yarın ona güzel bir kahvaltı hazırlıycam Rabbim onun bakışını üzerimden hiç eksik etmesin biraz heyecanlıyım 10 yıl ne çabuk geçti hayatımda pişman olmadığım en doğru olay ona evet demek........
Rabbim evlatlarınızla birlikte daha nice 10 yıllar nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz daim olsunBugün eşimle tanışalı tammm 10 yıl oldu yarın ona güzel bir kahvaltı hazırlıycam Rabbim onun bakışını üzerimden hiç eksik etmesin biraz heyecanlıyım 10 yıl ne çabuk geçti hayatımda pişman olmadığım en doğru olay ona evet demek........
Tekrar geçmiş olsun canım.Evet çektim ayaküstü bi foto atarım birazdanKahvaltını değiştir canım ya da daha geç yemeye çalış. Yanında götür olmaz mı? Arada oluyor insana böyle anlıyorum hak veriyorum zaten. Ama öğlenin de çok az yaa iştahın mı kesildi ne oldu canım aman hasta olmayasın sakın dikat et. Bol c vitamini tüket. Benim oğlan da fena grip oldu. Yavrucum tıs tıs nefes alamıyodu oraya dön buraya dön uyandım neyse uyandırdım çocuğu da burnunu yıkadım şimdi emdi uyumak üzere ama yine tıkanıyo. Sanki boğuluyorum o böyleyken. Niyeyse aşırı etkileniyorum ben çocuk hastayken. Allah yavrularımıza da bize de sağlık versin. Foto çektin mi kuzum kınada?
Maşallah subhanallah canım benim ne güzel ne mutlu.. Ben bile duygulandım. Rabbim daha nice 10 yıllar göstersin inşallah. Bizim de önümüzdeki ay tanışalı 6 sene bitecek :)
Teşekkürler arkadaşlarım Amin Rabbim kimsenin ağzını tadını kaçırmasınRabbim evlatlarınızla birlikte daha nice 10 yıllar nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun
Maşallah maşallah 41 kere bence gayet iyi duruyorsun kim der bu hatun 40 kilo vermiş diye Rabbim nazardan korusunTopuk dikenim cok fena azdi.fazla ozenemedim ve dolgu topuk giydim.yarin aksam platform giycem mecbur.dugunde de resim ceker atarim...
Bunun adına annelik deniyor boşuna denmiyor Cennet anaların ayakları altında diye Rabbim şifasını versin inşallahKahvaltını değiştir canım ya da daha geç yemeye çalış. Yanında götür olmaz mı? Arada oluyor insana böyle anlıyorum hak veriyorum zaten. Ama öğlenin de çok az yaa iştahın mı kesildi ne oldu canım aman hasta olmayasın sakın dikat et. Bol c vitamini tüket. Benim oğlan da fena grip oldu. Yavrucum tıs tıs nefes alamıyodu oraya dön buraya dön uyandım neyse uyandırdım çocuğu da burnunu yıkadım şimdi emdi uyumak üzere ama yine tıkanıyo. Sanki boğuluyorum o böyleyken. Niyeyse aşırı etkileniyorum ben çocuk hastayken. Allah yavrularımıza da bize de sağlık versin. Foto çektin mi kuzum kınada?
Günaydın canım maşallah ne çalışkansın baya erkencisin ben daha ufaklığa Kahvaltı yaptırıyorum eşim benden önce kalkıp bizim kahvaltıyı hazırlamış şükürler olsun yoksa kaçta yerdik bilmiyorumGünaydın mutlu haftasonları biz yine erkenciyizkahvaltı yaptık bile şimdi biraz is sonra Da kahve içerim
Oğlum 6 buçuk ta kalkıyor gece çok uyumuş gibi. Bana da secenek kalmıyor kalkmak is yapmaktan başkaGünaydın canım maşallah ne çalışkansın baya erkencisin ben daha ufaklığa Kahvaltı yaptırıyorum eşim benden önce kalkıp bizim kahvaltıyı hazırlamış şükürler olsun yoksa kaçta yerdik bilmiyorum
Maşallah tomurcukum çok güzel gorunuyorsun. Çok da yakışmış elbisen 60 li kilolarda daha da iyi goruneceksinTopuk dikenim cok fena azdi.fazla ozenemedim ve dolgu topuk giydim.yarin aksam platform giycem mecbur.dugunde de resim ceker atarim...
Canim serum fizyolojik kullansana o yoksa kendin tuzlu su yap damlat siringa ile rahatlar kuzucuk cok gecmis olsun bol bol dinlenin bugun ...Sağol canım uyku yok bize bu gece.. Amin sağol kuzum Rabbime şükürler olsun. Onlarca çeşit nimet vermiş layıkıyla şükrünü yapalım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?