Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltını değiştir canım ya da daha geç yemeye çalış. Yanında götür olmaz mı? Arada oluyor insana böyle anlıyorum hak veriyorum zaten. Ama öğlenin de çok az yaa iştahın mı kesildi ne oldu canım aman hasta olmayasın sakın dikat et. Bol c vitamini tüket. Benim oğlan da fena grip oldu. Yavrucum tıs tıs nefes alamıyodu oraya dön buraya dön uyandım neyse uyandırdım çocuğu da burnunu yıkadım şimdi emdi uyumak üzere ama yine tıkanıyo. Sanki boğuluyorum o böyleyken. Niyeyse aşırı etkileniyorum ben çocuk hastayken. Allah yavrularımıza da bize de sağlık versin. Foto çektin mi kuzum kınada?

Gule gule tuketin canim erzaginizi.Rabbim bolluk ve bereketini versin olmayanlara da nasip etsin...cok sukur verdigin nimetlere Allahim...
Gecmis olsun bu arada pasaya

Sağol canım uyku yok bize bu gece.. Amin sağol kuzum Rabbime şükürler olsun. Onlarca çeşit nimet vermiş layıkıyla şükrünü yapalım inşallah..

Maşallah subhanallah canım benim ne güzel ne mutlu.. Ben bile duygulandım. Rabbim daha nice 10 yıllar göstersin inşallah. Bizim de önümüzdeki ay tanışalı 6 sene bitecek :)

Günaydın mutlu haftasonları biz yine erkenciyiz kahvaltı yaptık bile şimdi biraz is sonra Da kahve içerim

Rabbim evlatlarınızla birlikte daha nice 10 yıllar nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun

Tekrar geçmiş olsun canım.Evet çektim ayaküstü bi foto atarım birazdan

Maşallah subhanallah canım benim ne güzel ne mutlu.. Ben bile duygulandım. Rabbim daha nice 10 yıllar göstersin inşallah. Bizim de önümüzdeki ay tanışalı 6 sene bitecek :)

Rabbim evlatlarınızla birlikte daha nice 10 yıllar nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz daim olsun
Teşekkürler arkadaşlarım Amin Rabbim kimsenin ağzını tadını kaçırmasın

Bunun adına annelik deniyor boşuna denmiyor Cennet anaların ayakları altında diye Rabbim şifasını versin inşallah

Günaydın mutlu haftasonları biz yine erkenciyiz kahvaltı yaptık bile şimdi biraz is sonra Da kahve içerim
Günaydın canım maşallah ne çalışkansın baya erkencisin ben daha ufaklığa Kahvaltı yaptırıyorum eşim benden önce kalkıp bizim kahvaltıyı hazırlamış şükürler olsun yoksa kaçta yerdik bilmiyorum

Oğlum 6 buçuk ta kalkıyor gece çok uyumuş gibi. Bana da secenek kalmıyor kalkmak is yapmaktan başka maşallah ya ne güzel esin destek oluyor 10 yıllarınız daim olsun... ben aksama kadar yatşam eşim kahvaltı hazirlsmaz aksine beni durter acıktık diye

Topuk dikenim cok fena azdi.fazla ozenemedim ve dolgu topuk giydim.yarin aksam platform giycem mecbur.dugunde de resim ceker atarim...
Maşallah tomurcukum çok güzel gorunuyorsun. Çok da yakışmış elbisen 60 li kilolarda daha da iyi goruneceksin

Sağol canım uyku yok bize bu gece.. Amin sağol kuzum Rabbime şükürler olsun. Onlarca çeşit nimet vermiş layıkıyla şükrünü yapalım inşallah..
Canim serum fizyolojik kullansana o yoksa kendin tuzlu su yap damlat siringa ile rahatlar kuzucuk cok gecmis olsun bol bol dinlenin bugun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…