- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.161
Masallah arkadasim git gide inceliyosun sen altilara inince afeti devran olcan kizzz allah nazarlardan korusun seni ...Topuk dikenim cok fena azdi.fazla ozenemedim ve dolgu topuk giydim.yarin aksam platform giycem mecbur.dugunde de resim ceker atarim...
Valla gayet iyi duruyosun simsiki vucudun spor yapsan dahada ince olursun sen kiz su foto isini nasil yapiyosjnuz telden bi anlatsaniza benim bir turlu olmuyo yaaTeşekkür ederim kızlar,güzel bi foto olmadı açısı falan.Eşim çocukla ilgileniyordu orda birine çektirdim sırf size atmak için resmi :)
Canım cevapla yazdığımız yerde dosya yükle var ya oraya girip telefondaki resimlerden seçiyorum ben ekliyor.sendeki sorun nasıl ki denedin de olmadı mı daha önceValla gayet iyi duruyosun simsiki vucudun spor yapsan dahada ince olursun sen kiz su foto isini nasil yapiyosjnuz telden bi anlatsaniza benim bir turlu olmuyo yaa
Olur canım tabii,havaların da etkisiyle sanırım biraz paylaşım ve motivasyonda azalma oldu.kışın daha aktiftik.Her türlü öneriye açığım ben canım yeter ki gitsin fazlalıklartomurcukkk arkadaşım grubumuzun sanki isteği azaldı. Istegi arttırmak adına bi fikrim var aylık kilo verme grafigini takip etsek ve ayin birincilerini swcsek ne dersiniz. Hem de ay genelinde daha motive olabiliriz
Aynen canım arkadaslarinda fikrini alalım. Bayrama 1 buçuk ay kadar kaldı çünkü. Bunun bir oranı var canım. Çünkü herkesin yağ oranı aynı olmadığı için o oranın sonuçlarına göre değerlendirme yapılır.Olur canım tabii,havaların da etkisiyle sanırım biraz paylaşım ve motivasyonda azalma oldu.kışın daha aktiftik.Her türlü öneriye açığım ben canım yeter ki gitsin fazlalıklar
yüzdelik hesap yaparım ben canım listelemede değikişlikler de yapabiliriz.ölçü alıp değerlendirme yaparız bi hareket lazımAynen canım arkadaslarinda fikrini alalım. Bayrama 1 buçuk ay kadar kaldı çünkü. Bunun bir oranı var canım. Çünkü herkesin yağ oranı aynı olmadığı için o oranın sonuçlarına göre değerlendirme yapılır.
Dosya yukle var ama cok denedim yuklemiyo donup kaliyo tel cok yavas ondan galiba bazen begeni tusuna on kere basiyorum olmuyo cevapla diyorum kirk saat bekletiyo alinti yapmiyo cok zaman harcatiyo bu telefon neyse yine denerim bakalimCanım cevapla yazdığımız yerde dosya yükle var ya oraya girip telefondaki resimlerden seçiyorum ben ekliyor.sendeki sorun nasıl ki denedin de olmadı mı daha önce
Çok fazla oyun ve program yüklü ise kasıyor olabilir canımDosya yukle var ama cok denedim yuklemiyo donup kaliyo tel cok yavas ondan galiba bazen begeni tusuna on kere basiyorum olmuyo cevapla diyorum kirk saat bekletiyo alinti yapmiyo cok zaman harcatiyo bu telefon neyse yine denerim bakalim
Keyifli vakitler gecirin canim.buralar pek bi sessiz zaten.pazartesinden itibaren bi cozum uretiriz kilo verme isine tekrar.toparlanmamiz ve motivasyonumuzu artirmamiz lazim.pazartesi tam tekmil bi istişare yapip cozumleyelim bu isiKızlar eşimle bugün sabahtan çıktık dag bayır geziyiz yarın doğum günüm 2 günlük tatil gibi hir şey oldu pek net çekmiyor bunusa zorla yaziyom
Çok az buldum canım sabahın tamam ama gerisi zayıf kalmış afiyet olsuninciiitanesi
Sabah 8
2 adt pataptesli kiymali firinda pismis sigara boregi
oglen 13
5 adt yaprak sarma (sukur bitti)
Yarim domates salatalik
1 kk beyaz peynir
aksam 17.30
4 yk ispanak
1 kase yogurt
1 adt derisiz tavuk but
ara yapinca yazarim.su 3 litreyi bulur
Canim serum fizyolojik kullansana o yoksa kendin tuzlu su yap damlat siringa ile rahatlar kuzucuk cok gecmis olsun bol bol dinlenin bugun ...
Bende menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30:ılık limonlu şu
Kahvaltı 9.30: 1 buçk yum kk peynrle omlet
3 zeytin domates salatalık
1 s tam b ekmek
Çay kaşığı ile bal kaymak
Ara 11.00: Türk Kahvesi 5 badem 3 kayısı 1 hurma
Öğle 13.30: 6 kaşık kapuska
1 şu bard yoğurt, salata
Ara 15.00: 1 elma 2 yenidunya
Ara 17.00: şekersiz Nescafe 5 gr bitter
Aksam 18.00: 1 buçuk kase yoğurt ç
4 kaşık yoğurt, salata
Ara 21.00: 1 bardak süt 1 hurma
Bitki çayları
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?