Haydi Yine Yeniden...

Teşekkür ederim kızlar,güzel bi foto olmadı açısı falan.Eşim çocukla ilgileniyordu orda birine çektirdim sırf size atmak için resmi :)
Valla gayet iyi duruyosun simsiki vucudun spor yapsan dahada ince olursun sen kiz su foto isini nasil yapiyosjnuz telden bi anlatsaniza benim bir turlu olmuyo yaa

Valla gayet iyi duruyosun simsiki vucudun spor yapsan dahada ince olursun sen kiz su foto isini nasil yapiyosjnuz telden bi anlatsaniza benim bir turlu olmuyo yaa
Canım cevapla yazdığımız yerde dosya yükle var ya oraya girip telefondaki resimlerden seçiyorum ben ekliyor.sendeki sorun nasıl ki denedin de olmadı mı daha önce

tomurcukkk arkadaşım grubumuzun sanki isteği azaldı. Istegi arttırmak adına bi fikrim var aylık kilo verme grafigini takip etsek ve ayin birincilerini swcsek ne dersiniz. Hem de ay genelinde daha motive olabiliriz

tomurcukkk arkadaşım grubumuzun sanki isteği azaldı. Istegi arttırmak adına bi fikrim var aylık kilo verme grafigini takip etsek ve ayin birincilerini swcsek ne dersiniz. Hem de ay genelinde daha motive olabiliriz
Olur canım tabii,havaların da etkisiyle sanırım biraz paylaşım ve motivasyonda azalma oldu.kışın daha aktiftik.Her türlü öneriye açığım ben canım yeter ki gitsin fazlalıklar

Olur canım tabii,havaların da etkisiyle sanırım biraz paylaşım ve motivasyonda azalma oldu.kışın daha aktiftik.Her türlü öneriye açığım ben canım yeter ki gitsin fazlalıklar
Aynen canım arkadaslarinda fikrini alalım. Bayrama 1 buçuk ay kadar kaldı çünkü. Bunun bir oranı var canım. Çünkü herkesin yağ oranı aynı olmadığı için o oranın sonuçlarına göre değerlendirme yapılır.

yüzdelik hesap yaparım ben canım listelemede değikişlikler de yapabiliriz.ölçü alıp değerlendirme yaparız bi hareket lazım

Canım cevapla yazdığımız yerde dosya yükle var ya oraya girip telefondaki resimlerden seçiyorum ben ekliyor.sendeki sorun nasıl ki denedin de olmadı mı daha önce
Dosya yukle var ama cok denedim yuklemiyo donup kaliyo tel cok yavas ondan galiba bazen begeni tusuna on kere basiyorum olmuyo cevapla diyorum kirk saat bekletiyo alinti yapmiyo cok zaman harcatiyo bu telefon neyse yine denerim bakalim

Dosya yukle var ama cok denedim yuklemiyo donup kaliyo tel cok yavas ondan galiba bazen begeni tusuna on kere basiyorum olmuyo cevapla diyorum kirk saat bekletiyo alinti yapmiyo cok zaman harcatiyo bu telefon neyse yine denerim bakalim
Çok fazla oyun ve program yüklü ise kasıyor olabilir canım

Kızlar eşimle bugün sabahtan çıktık dag bayır geziyiz yarın doğum günüm 2 günlük tatil gibi hir şey oldu pek net çekmiyor bunusa zorla yaziyom
Keyifli vakitler gecirin canim.buralar pek bi sessiz zaten.pazartesinden itibaren bi cozum uretiriz kilo verme isine tekrar.toparlanmamiz ve motivasyonumuzu artirmamiz lazim.pazartesi tam tekmil bi istişare yapip cozumleyelim bu isi

Bende menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30:ılık limonlu şu
Kahvaltı 9.30: 1 buçk yum kk peynrle omlet
3 zeytin domates salatalık
1 s tam b ekmek
Çay kaşığı ile bal kaymak

Ara 11.00: Türk Kahvesi 5 badem 3 kayısı 1 hurma

Öğle 13.30: 6 kaşık kapuska
1 şu bard yoğurt, salata

Ara 15.00: 1 elma 2 yenidunya
Ara 17.00: şekersiz Nescafe 5 gr bitter

Aksam 18.00: 1 buçuk kase yoğurt ç
4 kaşık yoğurt, salata

Ara 21.00: 1 bardak süt 1 hurma
Bitki çayları
3 litre su

Çok az buldum canım sabahın tamam ama gerisi zayıf kalmış afiyet olsun

Canim serum fizyolojik kullansana o yoksa kendin tuzlu su yap damlat siringa ile rahatlar kuzucuk cok gecmis olsun bol bol dinlenin bugun ...

Öyle yapıyorum kuzum yoksa hiç uyuyamaz. Sf enjektörle basıyorum burnuna o zaman açılıyo. Bütün burun geniz boğaz hepsi yıkanıyo açılıyo bir güzel. İlkten çok korkuyo ama sonradan alışıyo yavrum. Sıkıyorum saniyede boğazına iniyo gıdıklanıyo gülüyo kendim de denedim de ordan biliyorum

Kankim tüm gün çok güzel olmuş. Hem doyurucu hem vitaminli. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…