Haydi Yine Yeniden...

Benim menüm:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta omlet, 2 minik sosis, 2 kk peynir, 2 zeytin, domates, 2 küçük d bazlama, 1 kupa süt, 1/2 ç. bardağı m.suyu

Ara (15:00)
Çilekli yoğurt (125 gr.)

Akşam (17:30)
1 kase yeşil mercimek y., 1 tabak tavuk fajita, 1 kase naneli yoğurt, birkaç minik acı biber

Ara
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter

Ara
1 porsiyon meyve ya da kuru meyve
bitki çayı

2,5-3 lt su

M Melrin canim rabbim bir omur boyu mutlu etsin sizi onuncu yiliniz kutlu olsun mutlu yillar ...
Amin teşekkürler arkadaşlar Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin

Sabah yanına yumurta zeytin Domates salatalık olsa harika olurdu hafif geçmişsin bugün ama akşam yemeği gayet güzel afiyet olsun arkadaşım
Güzel çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Gayet sağlıklı ve dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım

tevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 12:00
3 yemek kaşığı kavurmalı yumurta, 1 dilim börek, domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, kibrit kutusu peynir, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Ara 14:00
Türk kahvesi
Öğle 15:00
1 dilim börek, 3 yemek kaşığı patates salatası, 1 dilim haşhaşlı kek,1 kurabiye
Ara
17:00
Nescafe
Ara 18:15
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
Meyve olabilir yada yatmadan önce tarçınlı süt olabilir

Kızlar eşimle bugün sabahtan çıktık dag bayır geziyiz yarın doğum günüm 2 günlük tatil gibi hir şey oldu pek net çekmiyor bunusa zorla yaziyom
Şimdiden doğum günün kutlu olsun arkadaşım Rabbim sevdiklerinle beraber mutlu sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür nasip etsin

Afiyet olsun canım cısların var ama akşam hiçbişi yememek olmaz bence süt içip 1 tane meyve yemelisin hem tok tutar hem enerji verir.

Gayet güzel canım sabah ki ekmek bi nebze fazla sadece onun dışında harika. Afiyet olsun canım
Tam bir hafta sonu menüsü ama 10 yıl da böyle kutlanır afiyet olsun canım. Sadece bol su ve bitki çayi ile süper olur.

Hafta sonu menulerine bayiliyorum canim.keske bende oyle olabilsem.super menun var

Saglam kahvaltilarina bayiliyorum senin de canim.aksamin da erken saatte.senin menun de harika bana gore

Son düzenleme:
Karbon agirlikli bir gun ama saatleri erken.afiuet olsun canim

Havalardan midir nedir canim birsey istemiyor.elimden gelse ogun bile yapmicam gecistiricem ama olmuyor iste.pazartesi duzene gircem insallah

Kuzum kendini şartlandırma pazartesi diye yoksa baskı altında hissedersin kendini. Bünyen zayıf düşer iştah açıcı şeyler ye dicem ama doğru olmaz. Az az sık sık at ağzına bir şeyler. Sen daha iyi bilirsin kendini.

Akşamın çok güzel canım böyle az az ye süper olur böyle böyle iştahın gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…