Haydi Yine Yeniden...

Ahahha mesela bennnn havam batsın o zaman ben de kahveyi şekersiz içiyorum tabikisi de :) tomurcukkk şekerliyken tadını alamıyormuşum valla.
Caya oldu bitti seker atmadim hic.cocuklugumdan beri.annem ve babam seker hastasi oldugu icin bizim evde iceceklerde seker pek tuketilmezdi oyle gordum oyle alistim.misafirden misafire cikardi kesme seker.bende ogluma binde bir de olsa cay icirdigimde sekersiz cay veriyorum.sekerli caydan 1 cay kasigi bile icsem midem bulaniyor benim.
kahveyi de sade seviyorum daha bi keyif veriyor bana

Son düzenleme:
Cay da birsey mi ayol ben nercafeyi turk kahvesini bile sekersiz iciyorum Havam batsin

Ahahha mesela bennnn havam batsın o zaman ben de kahveyi şekersiz içiyorum tabikisi de :) tomurcukkk şekerliyken tadını alamıyormuşum valla.
Bende bende filtre kahve bilem içiyorum ama buraya baslamadan önce çayı şekerli icerdim ama ni baktım sadece şeker yüzünden 400 kalori alıyorum hemen bıraktım veeee bende havalı oldum

Menu guzel canim oglen az olmus biraz o kadar afiyet olsun ..

Bugun baya kalsiyum almissin fistik afiyet olsun

Menu guzel canim afiyet olsun ...

Bugun biraz karbonhidratli olmus canim afiyet olsun

Benim oğlum da öyle valla. Bütün bitki çaylarını şekersiz seviyor. Tatlıyla da arası yok. Sadece pekmez yiyo sabahları o kadar. Tatlı ballı ıhlamur versem içmiyo ama sade haliyle lıkır lıkır içiyo maşallah.

Bende bende filtre kahve bilem içiyorum ama buraya baslamadan önce çayı şekerli icerdim ama ni baktım sadece şeker yüzünden 400 kalori alıyorum hemen bıraktım veeee bende havalı oldum
Bende cayi sekersiz iciyorum ama kasiksiz icemiyorum tam takim olcak benim cay bardagimm Seker almiyorum diyorum kasigi aliyim diyolar olmazz diyorumm sekersiz icerim amma kasiksiz asla

Menumu vereyim
ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Bes alti catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Uc dal nane
Iki catal peynir
Dort yesil zeytin
Sekersiz cay
14 00
Maden suyu
Yarim avuc findik
17 30
Dort kasik patlican yemegi
Uc kasik bulgur pilavi
Iki parca tavuk baget
Bir dilim ekmek
Migdem bugunde berbat yemek yiyince basliyo bulanti agri sislik yarina kadar gecse bari galiba mevsimden bu mevsim hep boyle oluyorumm benn

Menün gayet güzel canım afiyet olsun

Bende cayi sekersiz iciyorum ama kasiksiz icemiyorum tam takim olcak benim cay bardagimm Seker almiyorum diyorum kasigi aliyim diyolar olmazz diyorumm sekersiz icerim amma kasiksiz asla
Hahahaaaa bu gerçekten çok iyiymiş yaa

Çok kötü bir durum Rabbim hepimizin hanesini korusun inşallah..

Bugün menün mideni zorlamaz inşallah afiyet olsun arkadaşım

Akşam pilavın varken ekmeğe gerek yokmuş canım. Ama mideni ağrıtan kesinlikle patlıcan. Bana da dokunur ama çokta severim. Keşke yoğurtla falan tüketseydin. Sen bir mide ilacı edinsen artık fena olmaz canım.

Aksama kadar gayet iyi canim.patlicandan dolayi rahatsiz oldun bence.yarin daha iyi olursun insallah.suyun da az degildir umarim

Haklarinda hayirlisi olsun.vardir bir hayir bunda da.cocuklari yoktu sanirim cok olmamisti evleneli dogru mu hatirliyorum.Rabbim iyi ve dogru insanlarla karsilastirsin hayirli kaderler yazsin hepimize ve evlatlarimiza

inciiitanesi Dogum gunun kutlu olsun. Mutlu Mesut sevdiklerinle sağlıklı paralı )))

Kusura bakmayın benim haftasonum cok yogun geciyor. Malum 4 gün annemdeyim. Kaynanamla da yakın oturuyoruz. Çocuğu görsünler diye hem onlarla vakit geçiriyoruz hem evin eksikleri evin isleri derken

Bugünkü menüm

11:00 1 kase sütle lifalif sade

14:00 incirli pazarında patates kıyma karışık gözleme (cok yürüdüm ama bütün pazarı alt üst ettim)

17:00 8 kasık kara lahana yemeği domates salata köy tereyağı 5-6 tane patates kızartması.

18:00 şekersiz Türk Kahvesi

21:00 yarım kase çorba bi baget

Şekersiz cay

Bugünde 3 litreyi bulmustur su. Dün gece kendi su siseme yarım limon sıktım bi kasık tarçın bi kasık zencefil. Gece içtim uyandıkça.

Sizler cok iyi motive ediyorsunuz beni. Yerken biseyleri sizinle paylaşmayı düşünüyorum hemen.
Birde siz diyete girince herkes yesene diyor. Yeni farkettim he.

Hayırlı geceler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…