- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.221
Cocuklari var canim bes yillik evliler dort yasinnda oglu var cocuguda birakti gitti yasi cok kucuk kizin 21 yasindaydi kucuk evlenmisler haklarinda hayirlisi artikHaklarinda hayirlisi olsun.vardir bir hayir bunda da.cocuklari yoktu sanirim cok olmamisti evleneli dogru mu hatirliyorum.Rabbim iyi ve dogru insanlarla karsilastirsin hayirli kaderler yazsin hepimize ve evlatlarimiza
Menun guzel aslinda sadece gec satte yedigin yemek fazla onun yerine yogurt sut koyabilirsin gozleme bende cok kilo yapiyo sende ceyrek ye tum yeme iki kilo farkeder bende emzirdigin icin avantajlisin aslinda proteini yuksek katbonhidrati minumum tut cok guzel kilolar verirsin afiyet olsun caniminciiitanesi Dogum gunun kutlu olsun. Mutlu Mesut sevdiklerinle sağlıklı paralı )))
Kusura bakmayın benim haftasonum cok yogun geciyor. Malum 4 gün annemdeyim. Kaynanamla da yakın oturuyoruz. Çocuğu görsünle diye hem onlarla vakit geçiriyoruz hem evin eksikleri evin isleri derken
Bugünkü menüm
11:00 1 kase sütle lifalif sade
14:00 incirli pazarında patates kıyma karışık gözleme (cok yürüdüm ama bütün pazarı alt üst ettim)
17:00 8 kasık kara lahana yemeği domates salata köy tereyağı 5-6 tane patates kızartması.
18:00 şekersiz Türk Kahvesi
21:00 yarım kase çorba bi baget
Şekersiz cay
Bugünde 3 litreyi bulmustur su. Dün gece kendi su siseme yarım limon sıktım bi kasık tarçın bi kasık zencefil. Gece içtim uyandıkça.
Sizler cok iyi motive ediyorsunuz beni. Yerken biseyleri sizinle paylaşmayı düşünüyorum hemen.
Birde siz diyete girince herkes yesene diyor. Yeni farkettim he.
Hayırlı geceler kızlar.
Kahvaltiyi daha saglam aksam ogunlerini daha sade tut Burcin cim.genel itibariyle iyi bi menu ama.su da yeterli.inciiitanesi Dogum gunun kutlu olsun. Mutlu Mesut sevdiklerinle sağlıklı paralı )))
Kusura bakmayın benim haftasonum cok yogun geciyor. Malum 4 gün annemdeyim. Kaynanamla da yakın oturuyoruz. Çocuğu görsünler diye hem onlarla vakit geçiriyoruz hem evin eksikleri evin isleri derken
Bugünkü menüm
11:00 1 kase sütle lifalif sade
14:00 incirli pazarında patates kıyma karışık gözleme (cok yürüdüm ama bütün pazarı alt üst ettim)
17:00 8 kasık kara lahana yemeği domates salata köy tereyağı 5-6 tane patates kızartması.
18:00 şekersiz Türk Kahvesi
21:00 yarım kase çorba bi baget
Şekersiz cay
Bugünde 3 litreyi bulmustur su. Dün gece kendi su siseme yarım limon sıktım bi kasık tarçın bi kasık zencefil. Gece içtim uyandıkça.
Sizler cok iyi motive ediyorsunuz beni. Yerken biseyleri sizinle paylaşmayı düşünüyorum hemen.
Birde siz diyete girince herkes yesene diyor. Yeni farkettim he.
Hayırlı geceler kızlar.
Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir menü afiyet olsun arkadaşımKimseler yok ben menumu vereyim bariekim2009
11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc yesil uc tanede siyah zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Bir cay kasigi cokokrem
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Maden Suyu
Yarim avuc findik
17 00
Bes kasik patlican yemegi
Kucuk bir tabak spagetti
Bir kase yogurt
Aksam cay icerim belki birazda karpuz yerim bugunluk bu kadar
Su iki litre oldu dahada icerim
Afiyet olsun dengeli olmuş benceKimseler yok ben menumu vereyim bariekim2009
11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir cay kasigi cokokrem
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Maden Suyu
Yarim avuc findik
17 00
Kucuk bir tabak spagetti
Bir kase yogurt
Sabah sağlam olmuş gerisi yok gibi bir şey :)) ama dengelrmissin afiyet olsuntevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 12:00
5 patates kizartmasi, 4 dilim sucuk içine 1 yumurtadan biraz fazla, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 dilim börek, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal nutella
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
Ara
Yeşil çay, kavun
Akşam 18:30
Brokoli salatası, pul biberli yoğurt
Ara
Bitki çayı
Yatmadan önce tarçınlı süt
tevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 12:00
5 patates kizartmasi, 4 dilim sucuk içine 1 yumurtadan biraz fazla, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 dilim börek, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal nutella
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
Ara
Yeşil çay, kavun
Akşam 18:30
Brokoli salatası, pul biberli yoğurt
Ara
Bitki çayı
Yatmadan önce tarçınlı süt
Selam kızlar çok yoğun bir pazar geçirdim ev dip köşe temizlendi. Perdeler camlar her şeyin arkası beyaz eşyalar..... yeni girebildim şimdi menumu veriyorum
D Deligonul783 M Melrin
Kahvaltı 9.00: 1 has yumurta
1 dilim ekm üstüne kaymak bal
Ara 12.00: 2 kurabiye yarım avuç leblebi fıstık
Aksam 16.00: 1 patates 4 kofteden sulu köfte
4 kaşık bulgur 2 kaşık tavuk h
1 dilim ekm 2 küçük dilim kavun
2 kaşık yoğurt
Ara 18.00: Türk Kahvesi 10 gr bitter
Ara: süt icebilirim
3 litre su
Bitki çayları
Kimseler yok ben menumu vereyim bariekim2009
11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir cay kasigi cokokrem
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Maden Suyu
Yarim avuc findik
17 00
Kucuk bir tabak spagetti
Bir kase yogurt
İyi akşamlar kızlar. Ben yeni başladığım icin mi nedir evdeyken iyiyim disari çıkınca insanlar zorla yedirmeye çalışıyorlar bugün maalesef ucu kaçtı biraz((( cok pişmanımmmm
12:00 peynirli yumurta domates salata roka maydanoz 1kk peynir 3-4 dilim kızarmış sucuk(cok guzel koktu tutamadım kendimi)
15:00 bi bardak sut
17:30 soguk çorba 2 kasık Madımak 5 kasık biber domates kızartma 4 kasık domatesli makarna salata
18:30 şekersiz cay
21:00 3 kasık kaymaklı dondurma 3 fıstıklı lokum
Bu arada bugün sonunda regl oldum :)
Saat 9 a kadar çok güzel menuymus canım 9 daki fazla olmuş sadece. Regl de bol bol su içip hiç fire vermezsen çok güzel ödem atarsin. Bir de sana ye diyenlerin bir kaç ay sonra sana nasıl imrendiklerini hayal et canımİyi akşamlar kızlar. Ben yeni başladığım icin mi nedir evdeyken iyiyim disari çıkınca insanlar zorla yedirmeye çalışıyorlar bugün maalesef ucu kaçtı biraz((( cok pişmanımmmm
12:00 peynirli yumurta domates salata roka maydanoz 1kk peynir 3-4 dilim kızarmış sucuk(cok guzel koktu tutamadım kendimi)
15:00 bi bardak sut
17:30 soguk çorba 2 kasık Madımak 5 kasık biber domates kızartma 4 kasık domatesli makarna salata
18:30 şekersiz cay
21:00 3 kasık kaymaklı dondurma 3 fıstıklı lokum
Bu arada bugün sonunda regl oldum :)
Çok güzel menu olmuş kankım afiyet olsun.yatmadan süt veya yoğurt aradı gözümBenim menüm kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 çatal peynir, az krem peynir, az tereyağ reçel, 1-2 d salatalık domates, 1 küçük d bazlama, çay
Ara (15:30)
1 kase nesfit + 1 bardak süt karışımı
Akşam (18 gibi)
1 orta boy kumpir
Ara
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Ara
Bitki çayı
2,5 lt su
yarım saat yürüyüş
Bu arada fena halde grip oldum. Boğazım kulağım ağrıyo tıkandım da. Hadi geçmiş olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?