Haydi Yine Yeniden...

Haklarinda hayirlisi olsun.vardir bir hayir bunda da.cocuklari yoktu sanirim cok olmamisti evleneli dogru mu hatirliyorum.Rabbim iyi ve dogru insanlarla karsilastirsin hayirli kaderler yazsin hepimize ve evlatlarimiza
Cocuklari var canim bes yillik evliler dort yasinnda oglu var cocuguda birakti gitti yasi cok kucuk kizin 21 yasindaydi kucuk evlenmisler haklarinda hayirlisi artik

Menun guzel aslinda sadece gec satte yedigin yemek fazla onun yerine yogurt sut koyabilirsin gozleme bende cok kilo yapiyo sende ceyrek ye tum yeme iki kilo farkeder bende emzirdigin icin avantajlisin aslinda proteini yuksek katbonhidrati minumum tut cok guzel kilolar verirsin afiyet olsun canim

Selam kizlar mutlu pazarlar.ben baya erken uyandim ama giremedim.kahvalti ettik.evi toparladim aksam icin hazirliklar yapiyorum.cocugun yedek kiyafetlerini falan ayarladim.utulenecekleri utuledim.2.30 gibi de kuafore inicem ordan hazirlanir dugun evine geceriz.gelin alma konvoy derken salona gitcez iste.benden bugun buralara hayir yok.yarindan itibaren bommmba gibi geliyorum full motivasyon full enerji ile gunlugumuz yeniden canlanacak.menu vermeye firsatim olur mu bilemem ama girebilirsem yazarim mutlaka...

Kahvaltiyi daha saglam aksam ogunlerini daha sade tut Burcin cim.genel itibariyle iyi bi menu ama.su da yeterli.
Bi de sana nacizane tavsiyem diyette oldugunu pek kimseye soyleme.cekemiyorlar nazar ediyorlar ve bozdurmaya calisiyorlar

Kimseler yok ben menumu vereyim bari ekim2009
11 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc yesil uc tanede siyah zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Bir cay kasigi cokokrem
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Maden Suyu
Yarim avuc findik
17 00
Bes kasik patlican yemegi
Kucuk bir tabak spagetti
Bir kase yogurt
Aksam cay icerim belki birazda karpuz yerim bugunluk bu kadar
Su iki litre oldu dahada icerim

Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir menü afiyet olsun arkadaşım

tevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 12:00
5 patates kizartmasi, 4 dilim sucuk içine 1 yumurtadan biraz fazla, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 dilim börek, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal nutella
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
Ara
Yeşil çay, kavun
Akşam 18:30
Brokoli salatası, pul biberli yoğurt
Ara
Bitki çayı
Yatmadan önce tarçınlı süt

Selam kızlar çok yoğun bir pazar geçirdim ev dip köşe temizlendi. Perdeler camlar her şeyin arkası beyaz eşyalar..... yeni girebildim şimdi menumu veriyorum
D Deligonul783 M Melrin
Kahvaltı 9.00: 1 has yumurta
1 dilim ekm üstüne kaymak bal

Ara 12.00: 2 kurabiye yarım avuç leblebi fıstık

Aksam 16.00: 1 patates 4 kofteden sulu köfte
4 kaşık bulgur 2 kaşık tavuk h
1 dilim ekm 2 küçük dilim kavun
2 kaşık yoğurt

Ara 18.00: Türk Kahvesi 10 gr bitter

Ara: süt icebilirim
3 litre su
Bitki çayları

Afiyet olsun dengeli olmuş bence

Sabah sağlam olmuş gerisi yok gibi bir şey :)) ama dengelrmissin afiyet olsun

Maşallah canım kahvaltın baya sağlam olmuş afiyet olsun akşamın da çok hafif.

Ohh güle güle kirletin canım eline sağlık. Menün de güzel. Akşamın sağlam olmuş ama zaten saati de erken ve o kadar enerji harcadın o yüzden normal. Afiyet olsun.

İyi akşamlar kızlar. Ben yeni başladığım icin mi nedir evdeyken iyiyim disari çıkınca insanlar zorla yedirmeye çalışıyorlar bugün maalesef ucu kaçtı biraz ((( cok pişmanımmmm

12:00 peynirli yumurta domates salata roka maydanoz 1kk peynir 3-4 dilim kızarmış sucuk(cok guzel koktu tutamadım kendimi)

15:00 bi bardak sut

17:30 soguk çorba 2 kasık Madımak 5 kasık biber domates kızartma 4 kasık domatesli makarna salata

18:30 şekersiz cay

21:00 3 kasık kaymaklı dondurma 3 fıstıklı lokum

Bu arada bugün sonunda regl oldum :)

Benim menüm kızlar:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 çatal peynir, az krem peynir, az tereyağ reçel, 1-2 d salatalık domates, 1 küçük d bazlama, çay

Ara (15:30)
1 kase nesfit + 1 bardak süt karışımı

Akşam (18 gibi)
1 orta boy kumpir

Ara
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter

Ara
Bitki çayı

2,5 lt su
yarım saat yürüyüş

Bu arada fena halde grip oldum. Boğazım kulağım ağrıyo tıkandım da. Hadi geçmiş olsun bana

Güzel menü canım fena değil afiyet olsun. Akşamı erken yemişsin o yüzden spagetti affedilir sanırım :)

Çok aşırı bulmadım canım menünü. Evet akşam fazla kaçmış ama azar azar olmuş. Akşamki dondurma ve lokum mecburi olmuş. Evde olunca dikkat edersin. Afiyet olsun. Regline sevindiysen gözün aydın canım. Bebeğin küçük çünkü.

Saat 9 a kadar çok güzel menuymus canım 9 daki fazla olmuş sadece. Regl de bol bol su içip hiç fire vermezsen çok güzel ödem atarsin. Bir de sana ye diyenlerin bir kaç ay sonra sana nasıl imrendiklerini hayal et canım o zaman yemezsin emin ol..
Çok güzel menu olmuş kankım afiyet olsun.yatmadan süt veya yoğurt aradı gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…