- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.241
yolladım gülüm annemi :)ekim2009 canım ne yaptın annecigini bugün mu yollayacaktin durumun nasıl..
Bu temizliğe kurabiyenin k sı kalmaz süpersin valla su şahane afiyet olsun arkadaşımSelam kızlar çok yoğun bir pazar geçirdim ev dip köşe temizlendi. Perdeler camlar her şeyin arkası beyaz eşyalar..... yeni girebildim şimdi menumu veriyorum
D Deligonul783 M Melrin
Kahvaltı 9.00: 1 has yumurta
1 dilim ekm üstüne kaymak bal
Ara 12.00: 2 kurabiye yarım avuç leblebi fıstık
Aksam 16.00: 1 patates 4 kofteden sulu köfte
4 kaşık bulgur 2 kaşık tavuk h
1 dilim ekm 2 küçük dilim kavun
2 kaşık yoğurt
Ara 18.00: Türk Kahvesi 10 gr bitter
Ara: süt icebilirim
3 litre su
Bitki çayları
Sucuk yemende sıkıntı yok hele 4 dilim zararı olmaz dondurma lokum regl sonucu sanırım olanla ölene çare yok pişmanlık yok yarın daha dikkatli olursun olur biter afiyet olsunİyi akşamlar kızlar. Ben yeni başladığım icin mi nedir evdeyken iyiyim disari çıkınca insanlar zorla yedirmeye çalışıyorlar bugün maalesef ucu kaçtı biraz((( cok pişmanımmmm
12:00 peynirli yumurta domates salata roka maydanoz 1kk peynir 3-4 dilim kızarmış sucuk(cok guzel koktu tutamadım kendimi)
15:00 bi bardak sut
17:30 soguk çorba 2 kasık Madımak 5 kasık biber domates kızartma 4 kasık domatesli makarna salata
18:30 şekersiz cay
21:00 3 kasık kaymaklı dondurma 3 fıstıklı lokum
Bu arada bugün sonunda regl oldum :)
Kahvaltı bahane kumpir şahane ben 60 olduğum zaman kaçış yok beklesin kumpirim canım kumpirim şaka bi yana güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hadi geçmiş olsun sanaBenim menüm kızlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1 yumurta, 2 çatal peynir, az krem peynir, az tereyağ reçel, 1-2 d salatalık domates, 1 küçük d bazlama, çay
Ara (15:30)
1 kase nesfit + 1 bardak süt karışımı
Akşam (18 gibi)
1 orta boy kumpir
Ara
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Ara
Bitki çayı
2,5 lt su
yarım saat yürüyüş
Bu arada fena halde grip oldum. Boğazım kulağım ağrıyo tıkandım da. Hadi geçmiş olsun bana
Menün güzel özlemin zor şükür ki özleyeceğin annenin en azından sesini duyuyorsun Rabbim sana ve tüm evlatlara hayırlı evlat olmayı nasip etsinmenü de yazayım hazır gelmişken
sabah 10
1 yumurta marul domates salatalık minicik peynir çeyrek ekmeğe tıktım yedim
saat 1 buçuk gibi antep peyniri
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı çilek reçeli( reçelden çok marmelat gibi oldu kalan çilekleri doğrayıp yapmıştım tam 1 kase çıktı) :)))
akşam 18:30
1 kase yoğurt
1.5 kase salata
1 yemek kaşığı küçük doğranmış haşlama et
1 yemek kaşığı pilav ( zorla yedirdi baba oğul bir olup dillerinden kurtulayım diye yedim )
Allah sağlıkla tekrar kavuşmayı da nasip etsin. Sana da acil şifalar canım. Stres maalesef her hastalığın sebebi olabiliyoryolladım gülüm annemi :)
içime bir boşluk hissi doldu üstüne telefonda uzun konuşunca ardı ardına benim boyun boğaz kulak baş gitti bildiğin iptal oldum hala boğazımla boynumda ağrı var üzüntü stres fibromiyaljiyi tetikliyor yarına toparlarım inşallah
ilgin için çoooook teşekkür ederim gülüm
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun ..menü de yazayım hazır gelmişken
sabah 10
1 yumurta marul domates salatalık minicik peynir çeyrek ekmeğe tıktım yedim
saat 1 buçuk gibi antep peyniri
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı çilek reçeli( reçelden çok marmelat gibi oldu kalan çilekleri doğrayıp yapmıştım tam 1 kase çıktı) :)))
akşam 18:30
1 kase yoğurt
1.5 kase salata
1 yemek kaşığı küçük doğranmış haşlama et
1 yemek kaşığı pilav ( zorla yedirdi baba oğul bir olup dillerinden kurtulayım diye yedim )
Oy canım ya çok geçmiş olsun. Yani sende kötüsün nasıl olacak ikinize de dikkat et canım. Allah şifa versin...Ay daha kimse girmemiş kapanışı yapmışım açılışı da yapayım. Günaydın gönlü güzel insanlar.. Gerçi bana gün pek aymadı gece hiç uyumadım. Oğlan hasta diye ikimiz beraber yatıyoruz. Döndü durdu öksürdü yavrum beni de uyutmadı. Ve ben de çok kötüyüm sesim çıkmıyo boğazım kulaklarım çok ağrıyo ve tıkalıyımişin kötüsü ilaçta içemiyorum çekicem mecbur.
Oy kuzuum kıyamam ikinize de.Daha yeni iyileşmemiş miydi paşa.Noldu yine üşüttü mü acabaAy daha kimse girmemiş kapanışı yapmışım açılışı da yapayım. Günaydın gönlü güzel insanlar.. Gerçi bana gün pek aymadı gece hiç uyumadım. Oğlan hasta diye ikimiz beraber yatıyoruz. Döndü durdu öksürdü yavrum beni de uyutmadı. Ve ben de çok kötüyüm sesim çıkmıyo boğazım kulaklarım çok ağrıyo ve tıkalıyımişin kötüsü ilaçta içemiyorum çekicem mecbur.
Allah kavuştursun canım.Güzel zaman geçirdiniz Rabbim tekrarını nasip etsinyolladım gülüm annemi :)
içime bir boşluk hissi doldu üstüne telefonda uzun konuşunca ardı ardına benim boyun boğaz kulak baş gitti bildiğin iptal oldum hala boğazımla boynumda ağrı var üzüntü stres fibromiyaljiyi tetikliyor yarına toparlarım inşallah
Allah kavustursun bitanem uzulme yine gelir sen gidersin olmazsa kendine dikkat et canim zaten hastasin hadi artik toparlanma zamani ramazana cok az kaldi bak hem ben de seni ozledim kankisiz kaldim hadi yedineden basla canim ..yolladım gülüm annemi :)
Gunaydin tatlim kim demis ilac kullanamazsin diye bende oglum onbes aylikken hastalandim ilac icemiyorum diye geziniyorum oglusu dr goturduk cocuk dr bir kagida ilac yazdida onu kullandim yazik degilmi canina demisti sende ilac icebilirsin baska bir durumun yoksa teraflu tarzi ilaclar kullanabiliyorsun emzirirken aklinda bulunsun iki tane icince hic biseycigin kalmiyo yazik etme kendine dr git mutlaka canim cokk gecmis olsun .....Ay daha kimse girmemiş kapanışı yapmışım açılışı da yapayım. Günaydın gönlü güzel insanlar.. Gerçi bana gün pek aymadı gece hiç uyumadım. Oğlan hasta diye ikimiz beraber yatıyoruz. Döndü durdu öksürdü yavrum beni de uyutmadı. Ve ben de çok kötüyüm sesim çıkmıyo boğazım kulaklarım çok ağrıyo ve tıkalıyımişin kötüsü ilaçta içemiyorum çekicem mecbur.
Gunaydin tatlim kim demis ilac kullanamazsin diye bende oglum onbes aylikken hastalandim ilac icemiyorum diye geziniyorum oglusu dr goturduk cocuk dr bir kagida ilac yazdida onu kullandim yazik degilmi canina demisti sende ilac icebilirsin baska bir durumun yoksa teraflu tarzi ilaclar kullanabiliyorsun emzirirken aklinda bulunsun iki tane icince hic biseycigin kalmiyo yazik etme kendine dr git mutlaka canim cokk gecmis olsun .....
sağol gülüm inşallah ramazan bayramın da kavuşucamAllah kavustursun bitanem uzulme yine gelir sen gidersin olmazsa kendine dikkat et canim zaten hastasin hadi artik toparlanma zamani ramazana cok az kaldi bak hem ben de seni ozledim kankisiz kaldim hadi yedineden basla canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?