Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 canım ne yaptın annecigini bugün mu yollayacaktin durumun nasıl..
yolladım gülüm annemi :)
içime bir boşluk hissi doldu üstüne telefonda uzun konuşunca ardı ardına benim boyun boğaz kulak baş gitti bildiğin iptal oldum hala boğazımla boynumda ağrı var üzüntü stres fibromiyaljiyi tetikliyor yarına toparlarım inşallah
ilgin için çoooook teşekkür ederim gülüm

menü de yazayım hazır gelmişken
sabah 10
1 yumurta marul domates salatalık minicik peynir çeyrek ekmeğe tıktım yedim
saat 1 buçuk gibi antep peyniri
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı çilek reçeli( reçelden çok marmelat gibi oldu kalan çilekleri doğrayıp yapmıştım tam 1 kase çıktı) :)))

akşam 18:30
1 kase yoğurt
1.5 kase salata
1 yemek kaşığı küçük doğranmış haşlama et
1 yemek kaşığı pilav ( zorla yedirdi baba oğul bir olup dillerinden kurtulayım diye yedim )

Bu temizliğe kurabiyenin k sı kalmaz süpersin valla su şahane afiyet olsun arkadaşım
Sucuk yemende sıkıntı yok hele 4 dilim zararı olmaz dondurma lokum regl sonucu sanırım olanla ölene çare yok pişmanlık yok yarın daha dikkatli olursun olur biter afiyet olsun
Kahvaltı bahane kumpir şahane ben 60 olduğum zaman kaçış yok beklesin kumpirim canım kumpirim şaka bi yana güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım hadi geçmiş olsun sana
Menün güzel özlemin zor şükür ki özleyeceğin annenin en azından sesini duyuyorsun Rabbim sana ve tüm evlatlara hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Kızlar bugün çok hareketli bir gündü zorla msj yazıyorum herkese hayırlı geceler sabaha görüşürüz inşallah

Allah sağlıkla tekrar kavuşmayı da nasip etsin. Sana da acil şifalar canım. Stres maalesef her hastalığın sebebi olabiliyor

Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun ..

Ay daha kimse girmemiş kapanışı yapmışım açılışı da yapayım. Günaydın gönlü güzel insanlar.. Gerçi bana gün pek aymadı gece hiç uyumadım. Oğlan hasta diye ikimiz beraber yatıyoruz. Döndü durdu öksürdü yavrum beni de uyutmadı. Ve ben de çok kötüyüm sesim çıkmıyo boğazım kulaklarım çok ağrıyo ve tıkalıyım işin kötüsü ilaçta içemiyorum çekicem mecbur.

Oy canım ya çok geçmiş olsun. Yani sende kötüsün nasıl olacak ikinize de dikkat et canım. Allah şifa versin...

Oy kuzuum kıyamam ikinize de.Daha yeni iyileşmemiş miydi paşa.Noldu yine üşüttü mü acaba

Allah kavuştursun canım.Güzel zaman geçirdiniz Rabbim tekrarını nasip etsin

Allah kavustursun bitanem uzulme yine gelir sen gidersin olmazsa kendine dikkat et canim zaten hastasin hadi artik toparlanma zamani ramazana cok az kaldi bak hem ben de seni ozledim kankisiz kaldim hadi yedineden basla canim ..

Gunaydin tatlim kim demis ilac kullanamazsin diye bende oglum onbes aylikken hastalandim ilac icemiyorum diye geziniyorum oglusu dr goturduk cocuk dr bir kagida ilac yazdida onu kullandim yazik degilmi canina demisti sende ilac icebilirsin baska bir durumun yoksa teraflu tarzi ilaclar kullanabiliyorsun emzirirken aklinda bulunsun iki tane icince hic biseycigin kalmiyo yazik etme kendine dr git mutlaka canim cokk gecmis olsun .....

Bende emziriyorum hem işyeri hekimi hem hastane doktoru nurofen vermişti. Threflu sıkıntılı sanırım. İçtim demiştim de tavsiye etmemişti. Nurofen iç canım. Bir de 2 kaşık bal 1 kaşık zencefil 1 kaşık zerdeçal karıştırıp macun gibi yemeye çalış. İyi Geliyor.

Allah kavustursun bitanem uzulme yine gelir sen gidersin olmazsa kendine dikkat et canim zaten hastasin hadi artik toparlanma zamani ramazana cok az kaldi bak hem ben de seni ozledim kankisiz kaldim hadi yedineden basla canim ..
sağol gülüm inşallah ramazan bayramın da kavuşucam valla ne desen haklısın çok boşladım seni hakkını helal et
bomba gibi geldim ortağım artık kaşık kaşık yediğimi saymak yok en küçük boy tabakla yemeye başladım yine eski sisteme döndüm acıkınca ye çok doymadan bırak yine acıkırsan yine ye :))
sabahtan beri bişey yemedim meto çalışsın diye yoğursa çilek doğradım lüpledim az önce öğleye eşim gelince onunla kahvaltı tarzı hazırlayıp yiycem artık öğleye kadar aç beklemem kararı aldım azcık daha erken kalkıyorum 11 buçuk yerine 9-10 arası uyanıyorum akşamları da erken yatmaya başlıycam zaten uykum geliyor 11-12 gibi hemen uyursam sabah geri yatıp uyumam uykumu alırım ufaktan egzersizlerime yine başlıycam kas kütlemin artması lazım bu ağrıları azaltmak için şart kiloya da takmıycam artık santim olarak nasıl olsa eksi çıkıyorum 2-3 cm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…