- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.261
hoşgeldin öncede gördüm aslında yazdığını ama fırsat olmadı gülüm bir hoş geldin canımm demeye kusura bakma gecikmeli olsa da kabul etBende emziriyorum hem işyeri hekimi hem hastane doktoru nurofen vermişti. Threflu sıkıntılı sanırım. İçtim demiştim de tavsiye etmemişti. Nurofen iç canım. Bir de 2 kaşık bal 1 kaşık zencefil 1 kaşık zerdeçal karıştırıp macun gibi yemeye çalış. İyi Geliyor.
Ne demek ben çok mutlu oldum burda sizinle tanışmaktan. :)hoşgeldin öncede gördüm aslında yazdığını ama fırsat olmadı gülüm bir hoş geldin canımm demeye kusura bakma gecikmeli olsa da kabul et
Oy canım ya çok geçmiş olsun. Yani sende kötüsün nasıl olacak ikinize de dikkat et canım. Allah şifa versin...
Günaydın arkadaşlar. D Deligonul783 çok geçmiş olsun. Bitki çayı falan içsen oğluşuna da içirsen belki şifa olur
Oy kuzuum kıyamam ikinize de.Daha yeni iyileşmemiş miydi paşa.Noldu yine üşüttü mü acaba
D Deligonul783 geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah
D Deligonul783 geçmiş olsun kuzum analı oğullu hastalanmışsınız
boğazın için azcık tereyağı pekmez kaynat iç çok iyi gelir
bu mevsim pis arkadaş ne kadar virüs polen v.s. varsa bu aylarda canımızı okuyor salatalarına elma sirkesi katıştır vücut direncimizi yükseltmemiz kendimizi korumamız lazım
Helal olsun canim nedemek ben seni senin sohbetini ozledim canim benim aldigin kararlar cok guzel zaten yuruyus yapiyordun incellmenin nedeni yuruyus canim cok faydasi vat o zamannn hosgeldin tekrardan tatlim benimmmmmm......sağol gülüm inşallah ramazan bayramın da kavuşucamvalla ne desen haklısın çok boşladım seni hakkını helal et
bomba gibi geldim ortağım artık kaşık kaşık yediğimi saymak yok en küçük boy tabakla yemeye başladım yine eski sisteme döndüm acıkınca ye çok doymadan bırak yine acıkırsan yine ye :))
sabahtan beri bişey yemedim meto çalışsın diye yoğursa çilek doğradım lüpledim az önce öğleye eşim gelince onunla kahvaltı tarzı hazırlayıp yiycem artık öğleye kadar aç beklemem kararı aldım azcık daha erken kalkıyorum 11 buçuk yerine 9-10 arası uyanıyorum akşamları da erken yatmaya başlıycam zaten uykum geliyor 11-12 gibi hemen uyursam sabah geri yatıp uyumam uykumu alırım ufaktan egzersizlerime yine başlıycam kas kütlemin artması lazım bu ağrıları azaltmak için şart kiloya da takmıycam artık santim olarak nasıl olsa eksi çıkıyorum 2-3 cm :))
yumurta tavası gibi küçük bir tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı yağı koy erir erimez 2 kaşıkta pekmez koy yanlardan fokurdamaya başlayınca karıştır 5-10 sn kapat içme sıcaklığına gelince kaşıkla içTereyağ pekmez nasıl yapacağım canım?
hoş gördümmm:))))Helal olsun canim nedemek ben seni senin sohbetini ozledim canim benim aldigin kararlar cok guzel zaten yuruyus yapiyordun incellmenin nedeni yuruyus canim cok faydasi vat o zamannn hosgeldin tekrardan tatlim benimmmmmm......
kolay gelsin ortağım çok yorma kendiniBende birazdan cikcam oglumu krese birakirim sonrasinda temizlik yemek islerim var camasirda var yikanacak gelirim yine fistiklar ....
Benim Ebru canim yazmistim yine ozelim cok yok.aslinda bi tanidik girer mi desifre olurmuyum diye dusundugum zamanlar da oldu ama yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum ve esim de buraya girip yazdigimi bildikten sonra kimseye hesap vermemBu arada gerçek isimleriniz nedir desem çok özele girmiş olabilir miyim :)
Benim Ebru canim yazmistim yine ozelim cok yok.aslinda bi tanidik girer mi desifre olurmuyum diye dusundugum zamanlar da oldu ama yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum ve esim de buraya girip yazdigimi bildikten sonra kimseye hesap vermem
ben her zaman isimler yerine nicklerin kullanılması taraftarıyım nette ne resim ne de asıl adı kullanmak konusunda biliyorsun eşimin uyarılarından dolayı çok dikkatliyim gerçi adımın ekim olduğunu yedi düvel biliyor artık :))) ben ve çenem hiç durmuyoruz:)Benim Ebru canim yazmistim yine ozelim cok yok.aslinda bi tanidik girer mi desifre olurmuyum diye dusundugum zamanlar da oldu ama yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum ve esim de buraya girip yazdigimi bildikten sonra kimseye hesap vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?