Haydi Yine Yeniden...

hoşgeldin öncede gördüm aslında yazdığını ama fırsat olmadı gülüm bir hoş geldin canımm demeye kusura bakma gecikmeli olsa da kabul et

D Deligonul783 geçmiş olsun kuzum analı oğullu hastalanmışsınız
boğazın için azcık tereyağı pekmez kaynat iç çok iyi gelir
bu mevsim pis arkadaş ne kadar virüs polen v.s. varsa bu aylarda canımızı okuyor salatalarına elma sirkesi katıştır vücut direncimizi yükseltmemiz kendimizi korumamız lazım

Oy canım ya çok geçmiş olsun. Yani sende kötüsün nasıl olacak ikinize de dikkat et canım. Allah şifa versin...

Sağol kuzum amin.

Günaydın arkadaşlar. D Deligonul783 çok geçmiş olsun. Bitki çayı falan içsen oğluşuna da içirsen belki şifa olur

İçiyoruz canım teşekkürler..

Oy kuzuum kıyamam ikinize de.Daha yeni iyileşmemiş miydi paşa.Noldu yine üşüttü mü acaba

Yok tatlım hasta değildi dişten rahatsız oluyodu. Babası gripti. Ondan oğluşa geçti. Hem diş hem grip şimdi bir de öksürüyo yavrum hepsi üst üste geldi. Sonra da bana geçti işte..

D Deligonul783 geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah

Teşekkürler amin canım

Tereyağ pekmez nasıl yapacağım canım?

Helal olsun canim nedemek ben seni senin sohbetini ozledim canim benim aldigin kararlar cok guzel zaten yuruyus yapiyordun incellmenin nedeni yuruyus canim cok faydasi vat o zamannn hosgeldin tekrardan tatlim benimmmmmm......

Tereyağ pekmez nasıl yapacağım canım?
yumurta tavası gibi küçük bir tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı yağı koy erir erimez 2 kaşıkta pekmez koy yanlardan fokurdamaya başlayınca karıştır 5-10 sn kapat içme sıcaklığına gelince kaşıkla iç

Helal olsun canim nedemek ben seni senin sohbetini ozledim canim benim aldigin kararlar cok guzel zaten yuruyus yapiyordun incellmenin nedeni yuruyus canim cok faydasi vat o zamannn hosgeldin tekrardan tatlim benimmmmmm......
hoş gördümmm:))))
yürüyüşü hava muhalefetinden yapamadık ki her gün yağmur rüzgar vardı 40 ikindi yağmurları mı ne dedim hatta her gün yağınca dün o kadar çok yağdı ki salon kapısının alttan yine yağmur suyu sızdı, bu gün iyi gibi işleri erken halledersem dışarı çıkmayı düşünüyorum

Bu arada gerçek isimleriniz nedir desem çok özele girmiş olabilir miyim :)
Benim Ebru canim yazmistim yine ozelim cok yok.aslinda bi tanidik girer mi desifre olurmuyum diye dusundugum zamanlar da oldu ama yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum ve esim de buraya girip yazdigimi bildikten sonra kimseye hesap vermem

Benim Ebru canim yazmistim yine ozelim cok yok.aslinda bi tanidik girer mi desifre olurmuyum diye dusundugum zamanlar da oldu ama yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum ve esim de buraya girip yazdigimi bildikten sonra kimseye hesap vermem

Evet senin ismini not almışım :) bende hepınızı tanımaya calısıyorum :) Sanki aynı masa etrafında oturuyoruz da şekersiz çay kahve içiyor gibiyimmmm :)

ben her zaman isimler yerine nicklerin kullanılması taraftarıyım nette ne resim ne de asıl adı kullanmak konusunda biliyorsun eşimin uyarılarından dolayı çok dikkatliyim gerçi adımın ekim olduğunu yedi düvel biliyor artık :))) ben ve çenem hiç durmuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…