- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.281
ben her zaman isimler yerine nicklerin kullanılması taraftarıyım nette ne resim ne de asıl adı kullanmak konusunda biliyorsun eşimin uyarılarından dolayı çok dikkatliyim gerçi adımın ekim olduğunu yedi düvel biliyor artık :))) ben ve çenem hiç durmuyoruz:)
silikon tabanlık kullanmadan yere basma tomurcuğum evde işte terliğine ayakkabına o silikonlardan koy gülüm daha çok ağrın olmasınTopuk dikenim dunden sonra daha fena batmaya basladi.benim icin yuruyusler hayal oldu
hahahahahah çok yaşa emiiiUyarılarda haklı eşin. Bilgisayar mühendisi olarak ne face ne başka sosyal medyalara bende kayıt olmuyorum. O kadar kolay ki bilgilerin çalınması. Bir an kendimi bilgi edinmeye çalışan casus gibi hissettim he :)
Topuk dikenim dunden sonra daha fena batmaya basladi.benim icin yuruyusler hayal oldu
O zaman nick kullanmaya devamben her zaman isimler yerine nicklerin kullanılması taraftarıyım nette ne resim ne de asıl adı kullanmak konusunda biliyorsun eşimin uyarılarından dolayı çok dikkatliyim gerçi adımın ekim olduğunu yedi düvel biliyor artık :))) ben ve çenem hiç durmuyoruz:)
hahahahahah çok yaşa emiii
sosyal medya ya ne gerek var gsm operatörleri adımızı telefonumuzu önüne gelene sattıktan sonraaa
benim sosyal medyada olmam lazım mecburum ama yine nickle 15 yaşına giren bir oğlum var onu takip ediyorum kardeşlerim yeğenlerim bol bol paylaşım yapıyor onları görüyorum eşim de benim face i kullanıyor bir şeylere bakması gerektiğinde sadece kendi ailem ekli ablam yeğenim kız ve erkek kardeşlerim başkasını ne ekliyorum ne de beni takip etmesine izin veriyorum
Bi ise yaramiyo dediler almadim bende.alayim bari medikalden.silikon tabanlık kullanmadan yere basma tomurcuğum evde işte terliğine ayakkabına o silikonlardan koy gülüm daha çok ağrın olmasın
Sagol canim.denerim bunu da...Bende bunu duymuştum. Krem yerine vazelin de iş görür diye biliyorum. Çok geçmiş olsun. Bi süre dinlendirmen gerek
- Sıcak suyu bir kovanın içine koyun.
- İçine 3 yemek kaşığı dağ kekiği koyun.
- 15 dakika demlendikten sonra ayaklarınızı suyun içine koyun.
- Yarım saat kadar ayaklarınızı bu suyun içinde beklettikten sonra ayaklarınızı suyun içinden çıkartın.
- Kuruladıktan sonra ayaklarınızın altına krem sürün
Bu gunlukte bizim facemiz zaten.bizde kizkardesler olarak burdan takip ediyoruz birbirimiziO şu anda seni çok gizemli buldum :):) Aile facebook'u :) Kan bağı olmayan giremez de bakamazzz da :)
aynen ben çoook gizemliyimdir şu dilimi tutsam tabii:))O şu anda seni çok gizemli buldum :):) Aile facebook'u :) Kan bağı olmayan giremez de bakamazzz da :)
yaradanına kurban olurummmm nasılda güzel demişsin burası da bizim aile topiğimizBu gunlukte bizim facemiz zaten.bizde kizkardesler olarak burdan takip ediyoruz birbirimizi
Eee motivasyonlar ne alemde bakalim.Ramazana kadar kacar kilo veririz?
dün gece oturdum düşündüm baya ben aylardır 100 le 101.5 arası gidip geliyorum aylardır 2-3 kere bir iki kaşık pilav yemişim daha bir sürü şey düşündüm ve fark ettim ki ben yine diyet psikolojisine girmişim ondan kilo aynı pek değişmiyor defterleri notlarımı kilo takibimi her şeyi inceledim olumlama yapmayı bırakmışım onu da fark ettimEee motivasyonlar ne alemde bakalim.Ramazana kadar kacar kilo veririz?
dün gece oturdum düşündüm baya ben aylardır 100 le 101.5 arası gidip geliyorum aylardır 2-3 kere bir iki kaşık pilav yemişim daha bir sürü şey düşündüm ve fark ettim ki ben yine diyet psikolojisine girmişim ondan kilo aynı pek değişmiyor defterleri notlarımı kilo takibimi her şeyi inceledim olumlama yapmayı bırakmışım onu da fark ettim
veee yeni kararlar aldım acıkınca ye evde ne piştiyse onu ye bu yağlı bu tatlı bu tuzlu diye yırt etme sadece miktarı hafif doyana kadar ayarla geç saate bırakma tartıya kiloya takılma yani eski yöntemin aynısı 111 den 97 ye kadar düşmüştüm demek ki doğru yapmışım
oohh ohhh maşallah çok güzel hırslanmışsın yürürken nefesinin kesilmediğine dikkat et en sağlıklı yürüme hızı yürüyüşte konuşurken tıkanmayacağın hızdırben uzun zamandır ilk kez kilo vericem inşallah heyecanlıyım bilemiyorum aileme sevgiler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ben öğlenleri emzirmek için anneme gidiyorum malum bebiş orda. Gayrettepe -Mecidiyeköy arasını sabah yürüdüm. Öğlen de işe dönüşte yürüdüm akşam da yürücem. Toplamda 8-9km olacak. Çok fena hırs yaptım :)
Emzirme ve yuruyus sana cok buyuk avantaj.bu sureci iyi degerlendirirsen mutlaka verirsin canim.bi de su israr edenlere karsi hayir demesini ogrenmek gerekben uzun zamandır ilk kez kilo vericem inşallah heyecanlıyım bilemiyorum aileme sevgiler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Ben öğlenleri emzirmek için anneme gidiyorum malum bebiş orda. Gayrettepe -Mecidiyeköy arasını sabah yürüdüm. Öğlen de işe dönüşte yürüdüm akşam da yürücem. Toplamda 8-9km olacak. Çok fena hırs yaptım :)
Evet canim dogru bildigin yontemden sasmamak gerek.olumlamalar cok ise yariyordu sende.kisitladikca birseyleri hic veremiyor insan.herseyden ama az olculu yemek en dogrusudün gece oturdum düşündüm baya ben aylardır 100 le 101.5 arası gidip geliyorum aylardır 2-3 kere bir iki kaşık pilav yemişim daha bir sürü şey düşündüm ve fark ettim ki ben yine diyet psikolojisine girmişim ondan kilo aynı pek değişmiyor defterleri notlarımı kilo takibimi her şeyi inceledim olumlama yapmayı bırakmışım onu da fark ettim
veee yeni kararlar aldım acıkınca ye evde ne piştiyse onu ye bu yağlı bu tatlı bu tuzlu diye yırt etme sadece miktarı hafif doyana kadar ayarla geç saate bırakma tartıya kiloya takılma yani eski yöntemin aynısı 111 den 97 ye kadar düşmüştüm demek ki doğru yapmışım
başkalarında oluyor bende olmuyor :))Matematik hesabıyla olmuyor diyorsun yani. hımmm bunları not edeyim :)
Emzirme ve yuruyus sana cok buyuk avantaj.bu sureci iyi degerlendirirsen mutlaka verirsin canim.bi de su israr edenlere karsi hayir demesini ogrenmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?