Haydi Yine Yeniden...

Allah seni gerçekten ya, sadece oglenki tatlı olmayabilirdi ikindi arasındaki olabilir bence. Afiyet olsun

Bence guzel bir menü olmus. Afiyet şifa olsun

Bence erken yenmiş kalorililer. Çoktan vermissindir bile

Sanki daha sağlıklı olabilirmiş gibi. Poğaça ve helva fazla geldi gözüme. Ama sen çoktan eritmissindir onları. Aksamı da cok azla kapatmışsın.

Buskivili pasta dilimleri kucukse sorun olmaz canim yani ne arti yapar nede eksi afiyet olsun takilma o kadar

Günlerden bayrammmm olmus afiyet olsun pişman olunca kilo oluyormus yediklerin

Bende geç olmadan paylaşayım. Bugün hava yağmurluydu ise arabayla gittim geldim. Yürüyüş yok maalesef

08:00 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 1 koy ekmegi

10:00 yeşil cay karışık cay (iki poşeti tek bardağa koyuyorum içiyorum)

12:30 kızarmış tavuğun sadece eti domates şekersiz cay

15:00 şekersiz cay karışık cay 1 tane dünkü kurabiyeden(küp seker boyu)

18:00 yarım kase ezogelin 1 lahmacun 1 büyük ayran

21:00 şekersiz cay

Harika bir menü olmuş bugün gerçekten. Öğle ve akşam yer degistirse daha iyi olurmuş sadece. Birde ara olarak bitki çayı tabiki olabilir ama yanına kuru meyve kuruyemiş galeta gibi şeylerle daha iyi olur.

Vayy cozmusuz diyet isini bak gor sana iyi eksiler getirecek bu tarz menuler afiyet olsun canim ...

Misafirlikteyom menumu yazayim yorumlar eve gecince
Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
3 adt zeytin
1 ufak domates
1 dlm tm bgdy ekm

ara 12
1 salatalik

oglen 14.30
tombik ekmek et doner
1 bardak ayran

aksam 19
1 kase sehriye corbasi
4 yk kiymali patates yemegi
4 yk yagsiz makarna
Karisik salata

su 2.5 litre

Eksi getirecek bir menü ilk hafta için harika diyebilirim
Sağlıklı dengeli olması gerektiği gibi süpersin

Afiyet şifa olsun. Güzel bir menü olmuşşşş :) misafirlikte bişey ikram etmiyorlar mı kız :)

Menun guzel canim tekrar kahvaltili gunlere donmussun afiyet olsun yarina bol bol eksi olsun canim benim

Excel uzmanlık alanım bende yardımcı olabilirim. İsterseniz vücut kitle endeksi de yapabilirim. İstersen istediklerini net yaz ben bi Excel hazırlayayım atayım sana. Sende verileri girer paylaşırsın :)
Olur cnm oyle yapariz olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…