- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.461
Evet canim sagol sen hassassin yorum konusunda.gec de olsa ertesi gun de olsa yaziyorsun mutlaka.o yuzden dedim grubun etiketlemenin pek bi onemi kalmadi diye.
Yuzde hesabi da yapicam canim artik.bakalim excelde calismam lazim biraz becerebilirsem.
cunku kisiden kisiye kilosuna gore verdigi yuzde orani degisir.100 kg birinin 1 kg vermesi ile 50 kg birinin 500 gr vermesi ayni sey aslinda ama 1 kg veren 1. Oluyor
Evet canim sagol sen hassassin yorum konusunda.gec de olsa ertesi gun de olsa yaziyorsun mutlaka.o yuzden dedim grubun etiketlemenin pek bi onemi kalmadi diye.
Yuzde hesabi da yapicam canim artik.bakalim excelde calismam lazim biraz becerebilirsem.
cunku kisiden kisiye kilosuna gore verdigi yuzde orani degisir.100 kg birinin 1 kg vermesi ile 50 kg birinin 500 gr vermesi ayni sey aslinda ama 1 kg veren 1. Oluyor
Vicks le buhar uygulamasi yapsan canim.faydasi olur mu ki
Cok guzel kombinler ayrica sanada cok yakismis canim gule gule giy cicilerini .....Kızlar kombin yapınca foto atacağıma söz vermiştim. 3 farklı kombin yaptım buyrun kızlar :)
Guzel menu canim afiyet olsun ....Menümü de vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, 2 kk karışık peynir, 1 minik sosis, taze soğan, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb, çay
Ara (13:45)
1 kase nesfit ve süt karışımı
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık tavuklu patates, 1 kase semizotu salatası
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam (20:00)
1 kepçe çorba
Ara
Bitki Çayı ve
belki biraz meyve
2,5-3 lt su
Tartı öncesi güzel menu canım afiyet olsunMenümü de vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, 2 kk karışık peynir, 1 minik sosis, taze soğan, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb, çay
Ara (13:45)
1 kase nesfit ve süt karışımı
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık tavuklu patates, 1 kase semizotu salatası
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam (20:00)
1 kepçe çorba
Ara
Bitki Çayı ve
belki biraz meyve
2,5-3 lt su
Cok guzel kombinler ayrica sanada cok yakismis canim gule gule giy cicilerini .....
Harika görünüyor canım çok güzel olacaksın düğünde ve kinadaKızlar kombin yapınca foto atacağıma söz vermiştim. 3 farklı kombin yaptım buyrun kızlar :)
gülüm yediklerini gözümde canlandırdımMenumu vereyim kizlar son kez etiketliyoruekim2009
10 30
Iki dilim ekmrk
Uc catal beyaz peynir
Dort kup kasar
Uc tane zeytin
Domates salatalik
Uc dal nane bir tutam roka
15 00
Bir el buyuklugunde lavas
Icine dort kasik et sote
Bir buyuk bardak ayran
16 00
Orman meyvrli dondurma kalorisi dusuk tu
18 00
Bir yemek kasigi kabsk yemegi
Bir y k yogurt
Zorla yedim acikmadim cunku dunku gibi olmasin menum dedim
Su 2 litre oldu icerim daha galiba
Spor yok
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta 3 kayısı 1 hurma
Ara 10.30: 3 tane Mücver
Öğle 12.00: 2 kaşık p pilavı
2 kaşık susuz nohut
1 kepçe cacık
Ara 13.15: 2 dilim börek
10 yaprak sarma
1 y kaşığı patates salatası
Ara 15.30: Türk Kahvesi 5 gr bitter 2 kayısı
Aksam 17.15: ton balıklı salata
Bitki Çayı
3 litre su
Tartı arefesi iyi bir menü değil ama bugun reddedemeyecegim insanlar vardı 1 yıldır görmemiştim. Velilerim özellikle takip ettiler yiyor muyum diye öyle yani.
Evett yarti oncesi iyi olmamis ama ekstra bir durum olmus olsun gunun guzel gecmis en azindan afiyet olsun canimMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
2 kaşık susuz nohut
1 kepçe cacık
10 yaprak sarma
Bitki Çayı
3 litre su
Tartı arefesi iyi bir menü değil ama bugun reddedemeyecegim insanlar vardı 1 yıldır görmemiştim. Velilerim özellikle takip ettiler yiyor muyum diye öyle yani.
Harika görünüyor canım çok güzel olacaksın düğünde ve kinada
ceketli süperrrrrrr harika görünüyorsunuz sen ve ceketin bayıldım vallaKızlar kombin yapınca foto atacağıma söz vermiştim. 3 farklı kombin yaptım buyrun kızlar :)
Anaaa niye kiz cokmu az allah allah ben niye dunya yemis gibi hissediyorumm ayran ictim ondanmiki kiz dondurmamda var bak tamam kizma canim yarin daha cok dikkat ederim ekimimmm fistigimmgülüm yediklerini gözümde canlandırdım
kızzz sen kuş musun o nasıl yemek minnacık minnacıkben bu kadar az yenilmesini ciddi anlam da sağlıklı bulmuyorum haberin olsun
fazla açılmamışsın kız zaten öğlen saati yemişsin bence hiç sorun yok menüde afiye şifa olsunMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
2 kaşık susuz nohut
1 kepçe cacık
10 yaprak sarma
Bitki Çayı
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?