Haydi Yine Yeniden...

Anaaa niye kiz cokmu az allah allah ben niye dunya yemis gibi hissediyorumm ayran ictim ondanmiki kiz dondurmamda var bak tamam kizma canim yarin daha cok dikkat ederim ekimimmm fistigimm
ciddi anlamda senin menüleri takibe alıcam unutuyorum bir gün önce ne yediğini o sayfaları sık kullanılanlara ekliycem ki rahat bulup bakayım dünde azcıktı et soteyi de akşam yememiştin bacııım bacııımmm bu kadar da kısılmaz miden 1 bardak suyu almayacak kadar küçüldü mü ki böyle gındicik yiyorsun

şahane sağlık fışkıran bir menü olmuş afiyet şifa olsun

Sabah poğaça yedigin için kalan günü dengrlemisdin canım afiyet olsun. Suyu da arttirirsan süper olur

Sporsuz bile çok güzel keşke bende bu kadar iradelı olsam
Güzel bir kahvaltı gitgide azalan bi menü bol eksi görüyorum
Senin için özel bi gün olmuş ama artı getirmez

Vuvvvv akşam tek salata ile geçilmiş valla süper

Sabah poğaça yedigin için kalan günü dengrlemisdin canım afiyet olsun. Suyu da arttirirsan süper olur
eşim baya baskı yaptı akşam yemekte yarım pide ye bari diye sonra yerim tamam dedim atlattım heheheheh
poğaçalar iriydi küçük kare de yaptım 1 lokmalık tadına bakarım diye ama onları değil kocamanları yedim bari böyle dengelenir dedim kendimce :))

Tartı öncesi az ve öz olmuş afiyet olsun canım

Guzel menu aslinda su iki pogaca var ciss olarak oda sabah yenmis su az ictim demissin oturarak icki odem yapmasin canim ayakta icilen suyun faydasi yokmus cunku afiyet olsun fistik

Çok iyi yapmışsın canım yatana kadar miden kazinırsa yoğurt yenilebilir

Guzel menu aslinda su iki pogaca var ciss olarak oda sabah yenmis su az ictim demissin oturarak icki odem yapmasin canim ayakta icilen suyun faydasi yokmus cunku afiyet olsun fistik
teşekküüürrr:)))
asla ayakta su içmem direk bağırsağa gidiyor çiş oluyor daaaöncesi de sünnet diye oturarak içerdim çocukluktan öyle alıştırdılar

Sizin bu şahane menüler sonrası benim vermem ne kadar doğru olacak bilmiyorum tutamadım kendimi tutamadım
ver gitsin gülüm menüyü aç kalan yok aramızda doyduk hepimiz nasıl olsa sadece hafif şeyleri yemişiz
sen ne yidin canoom de bakem senin fazla dediğin bile normale bile yakın olmuyor yaa gerçi

Kahvaltı
1.5 yumurta, 3 zeytin, 2 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek üzerine kaymak bal yağ
Ara
Muz
Öğle
3 yemek kaşığı sulu köfte yemeği,yoğurt , yarım dilim ekmek, 1 dilim bisküvi tatlısı
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bisküvi tatlısı
Akşam
3 yemek kaşığı sulu köfte yemeği, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 lt ödem atıcı su
1 litre sade su

hahahah ben bildim yaaa senin kötü dediğin menü ya normaldir ya da normalin altı allah hayrını versin bisküvi tatlısına takılmışsın sen gündüz yemişsin kız o çoktan yakıta dönüşüp vücudunda harcanmıştır :))

Ne bileyim canim yaa altilari gorememekten korkuyorum galiba birde mevsimdenmidir nedir icim almiyoo ayni tomurcugum gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…