- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.481
ciddi anlamda senin menüleri takibe alıcam unutuyorum bir gün önce ne yediğini o sayfaları sık kullanılanlara ekliycem ki rahat bulup bakayım dünde azcıktı et soteyi de akşam yememiştin bacııım bacııımmm bu kadar da kısılmaz miden 1 bardak suyu almayacak kadar küçüldü mü ki böyle gındicik yiyorsunAnaaa niye kiz cokmu az allah allah ben niye dunya yemis gibi hissediyorumm ayran ictim ondanmiki kiz dondurmamda var bak tamam kizma canim yarin daha cok dikkat ederim ekimimmm fistigimm
şahane sağlık fışkıran bir menü olmuş afiyet şifa olsunMenümü de vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, 2 kk karışık peynir, 1 minik sosis, taze soğan, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb, çay
Ara (13:45)
1 kase nesfit ve süt karışımı
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık tavuklu patates, 1 kase semizotu salatası
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam (20:00)
1 kepçe çorba
Ara
Bitki Çayı ve
belki biraz meyve
2,5-3 lt su
Sabah poğaça yedigin için kalan günü dengrlemisdin canım afiyet olsun. Suyu da arttirirsan süper olurangelina35 ve kızçeler :))
sabah 10 a doğru
yoğurt içine doğranmış salatalık
öğle 12:20
1 haşlama yumurta
2 patatesli poğaça
domates salatalık
1 dilim peynir
ara (komşum geldi )
bir avuç çekirdek
3-4 yer fıstığı
3 çatal tahin helvası
1 kahve
akşam 19 :30
salata
1 büyük kocamaaaan bardak ayran
bu gün suyu az içtin öğleden sonra uyukladım sonrada komşumla çay içince suya fırsat kalmadı pek
yatasıya içebidiğim kadar içerim inşallah
Sporsuz bile çok güzel keşke bende bu kadar iradelı olsamMenumu vereyim kizlar son kez etiketliyoruekim2009
10 30
Iki dilim ekmrk
Uc catal beyaz peynir
Dort kup kasar
Uc tane zeytin
Domates salatalik
Uc dal nane bir tutam roka
15 00
Bir el buyuklugunde lavas
Icine dort kasik et sote
Bir buyuk bardak ayran
16 00
Orman meyvrli dondurma kalorisi dusuk tu
18 00
Bir yemek kasigi kabsk yemegi
Bir y k yogurt
Zorla yedim acikmadim cunku dunku gibi olmasin menum dedim
Su 2 litre oldu icerim daha galiba
Spor yok
Güzel bir kahvaltı gitgide azalan bi menü bol eksi görüyorumMenümü de vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11 gibi)
1,5 haşl yumurta, 2 kk karışık peynir, 1 minik sosis, taze soğan, domates, 2 zeytin, 1,5 dilim tb, çay
Ara (13:45)
1 kase nesfit ve süt karışımı
Öğle (15:30)
1 kepçe tarhana, 5-6 kaşık tavuklu patates, 1 kase semizotu salatası
Ara (18:30)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Akşam (20:00)
1 kepçe çorba
Ara
Bitki Çayı ve
belki biraz meyve
2,5-3 lt su
Senin için özel bi gün olmuş ama artı getirmezMenumu vereyim
@butterfly143 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta 3 kayısı 1 hurma
Ara 10.30: 3 tane Mücver
Öğle 12.00: 2 kaşık p pilavı
2 kaşık susuz nohut
1 kepçe cacık
Ara 13.15: 2 dilim börek
10 yaprak sarma
1 y kaşığı patates salatası
Ara 15.30: Türk Kahvesi 5 gr bitter 2 kayısı
Aksam 17.15: ton balıklı salata
Bitki Çayı
3 litre su
Tartı arefesi iyi bir menü değil ama bugun reddedemeyecegim insanlar vardı 1 yıldır görmemiştim. Velilerim özellikle takip ettiler yiyor muyum diye öyle yani.
Vuvvvv akşam tek salata ile geçilmiş valla süperangelina35 ve kızçeler :))
sabah 10 a doğru
1 haşlama yumurta
2 patatesli poğaça
domates salatalık
1 dilim peynir
ara (komşum geldi )
bir avuç çekirdek
3-4 yer fıstığı
3 çatal tahin helvası
1 kahve
salata
bu gün suyu az içtin öğleden sonra uyukladım sonrada komşumla çay içince suya fırsat kalmadı pek
eşim baya baskı yaptı akşam yemekte yarım pide ye bari diye sonra yerim tamam dedim atlattım hehehehehSabah poğaça yedigin için kalan günü dengrlemisdin canım afiyet olsun. Suyu da arttirirsan süper olur
Tartı öncesi az ve öz olmuş afiyet olsun canımMenumu vereyim kizlar son kez etiketliyoruekim2009
10 30
Iki dilim ekmrk
Uc catal beyaz peynir
Dort kup kasar
Uc tane zeytin
Domates salatalik
Uc dal nane bir tutam roka
15 00
Bir el buyuklugunde lavas
Icine dort kasik et sote
Bir buyuk bardak ayran
16 00
Orman meyvrli dondurma kalorisi dusuk tu
18 00
Bir yemek kasigi kabsk yemegi
Bir y k yogurt
Zorla yedim acikmadim cunku dunku gibi olmasin menum dedim
Su 2 litre oldu icerim daha galiba
Spor yok
Guzel menu aslinda su iki pogaca var ciss olarak oda sabah yenmis su az ictim demissin oturarak icki odem yapmasin canim ayakta icilen suyun faydasi yokmus cunku afiyet olsun fistikangelina35 ve kızçeler :))
sabah 10 a doğru
1 haşlama yumurta
2 patatesli poğaça
domates salatalık
1 dilim peynir
ara (komşum geldi )
bir avuç çekirdek
3-4 yer fıstığı
3 çatal tahin helvası
1 kahve
salata
Çok iyi yapmışsın canım yatana kadar miden kazinırsa yoğurt yenilebilireşim baya baskı yaptı akşam yemekte yarım pide ye bari diye sonra yerim tamam dedim atlattım heheheheh
poğaçalar iriydi küçük kare de yaptım 1 lokmalık tadına bakarım diye ama onları değil kocamanları yedim bari böyle dengelenir dedim kendimce :))
teşekküüürrr:)))Guzel menu aslinda su iki pogaca var ciss olarak oda sabah yenmis su az ictim demissin oturarak icki odem yapmasin canim ayakta icilen suyun faydasi yokmus cunku afiyet olsun fistik
Benim menüde çok kötü bence ver gitsin canımSizin bu şahane menüler sonrası benim vermem ne kadar doğru olacak bilmiyorumtutamadım kendimi tutamadım
ver gitsin gülüm menüyü aç kalan yok aramızda doyduk hepimiz nasıl olsa sadece hafif şeyleri yemişizSizin bu şahane menüler sonrası benim vermem ne kadar doğru olacak bilmiyorumtutamadım kendimi tutamadım
hahahah ben bildim yaaa senin kötü dediğin menü ya normaldir ya da normalin altı allah hayrını versin bisküvi tatlısına takılmışsın sen gündüz yemişsin kız o çoktan yakıta dönüşüp vücudunda harcanmıştır :))Kahvaltı
1.5 yumurta, 3 zeytin, 2 kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek üzerine kaymak bal yağ
Ara
Muz
Öğle
3 yemek kaşığı sulu köfte yemeği,yoğurt , yarım dilim ekmek, 1 dilim bisküvi tatlısı
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bisküvi tatlısı
Akşam
3 yemek kaşığı sulu köfte yemeği, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 lt ödem atıcı su
1 litre sade su
Ne bileyim canim yaa altilari gorememekten korkuyorum galiba birde mevsimdenmidir nedir icim almiyoo ayni tomurcugum gibi oldumciddi anlamda senin menüleri takibe alıcam unutuyorum bir gün önce ne yediğini o sayfaları sık kullanılanlara ekliycem ki rahat bulup bakayım dünde azcıktı et soteyi de akşam yememiştin bacııım bacııımmm bu kadar da kısılmaz miden 1 bardak suyu almayacak kadar küçüldü mü ki böyle gındicik yiyorsun
için almıyorsa o zaman başka bir iki gün sürüp geçerse sorun yok bilerek kısmıyorsun yaNe bileyim canim yaa altilari gorememekten korkuyorum galiba birde mevsimdenmidir nedir icim almiyoo ayni tomurcugum gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?