- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.881
Evet canim dibek kahveside benim menudeydi kardesim getirmisti mardinden bu yunan kahveside komsumun kiz kardesi getirmis o da tadina bak diye yollamis ben nescafe hic sevmem ama turk kahvesi cok severim degisik kahvelerde iciyorumtabiki sekersizzGüzel dengeli bir menü olmuş afiyet olsun.
En çok akşam yemeğini sevdim canım. Gün itibariyle de güzel olmuş.
Biraz karbon mu olmuş dedim ama genel bakınca azcık azcık yemişsin güzel olmuş canım. Sende de kahve hastalığı var dikkatimden kaçmadı. Yunan kahvesi falan :) bir de dibek kahvesi de sendeydi dimi yanlış mı hatırladım?
Tam yaz menüsü olmuş ekimim. Ama çok azcık yemişsin sanki :) doydun mu merak ettim. Doyurucu pek birşey yok gibi.
Ex kankim akşamı çok güzel idare etmişsin. Afiyet olsun. Gün içinde de hep azcık yemişsin zaten. Ama çikolata 50 gram mı? Çok mu olmuş sankim :)
Vaaaavvv süpper bir menü olmuş tebrikler canım afiyet olsun. Akşam tavukla salata yesen daha iyi giderdi tatlım. Bir de o bisküvilerden çok tüketme canım. Kuru meyveler kuruyemiş falan daha iyi.
Ne guzel iste. Onlar üniversiteye giderken evlenince yanında yoldaş olur rabbim gönlüne göre verir insallah AMİNNNKizzz kocaman oglum var benim eversem evlendiririm yanihe he he olsa fena olmaz ama nasip kucuk oglus on sene sonra oldu tedaviyle benim olmaz yaa tabi rabbim bilir gercide oyle iste ....
Ay kıyamam yaaaBenimkisi 10 gün sonra 18 aylık olacak canım. İlaç kullanmam gerekiyor. Doktor bıraktırıyor çok üzgünümbüyümüş zaten dedi. Sende de depolar tükenmiş dedi. Ama yine de duygusala bağladım oturdum ağladım.
bende menümü yazıp 5 kilo yaprak desteleme işime döneyim :))
öğle 12
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilime yakın ekmek
ara
tarçınlı süt
bir kaç tane fıstık
akşam 17 :50
1 kase mercimek çorbası
arada derede
4-5 çilek
1 muz
20:10
1 salatalık
4-5 çeri domates peynir
hahahah olur kız olur gel bana komşu ol :)))ekim2009 yaa ben var ya metabolizması herşeyi yakan biri olarak sizin eve taşınıp sizde hep yemek yemek istiyorum mümkün mu :))) börekler açmalar sarmalarrrrrr
Akşam menün şahane olmuş afiyet olsun arkadaşımSabah 8
yarim simit
biraz peynir
oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay
aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
ekmeksiz et doner 1 kase kadar
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 litre kadar
ara yaparsam yazarim meyve yiyebilirim uzun zamandir meyve yemedigimi farkettim
Maşallah sana illa misafire gerek yok çocukların gönlü olmuş afiyet olsun arkadaşımIyi aksamlar kizlar menumu vereyimm
11 00
Bir dilim tb ekmrk
Uc catal beyaz peynir
Bes alti catal patates kizartmasi
Dort kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
13 30
Meyveli dondurma
15 30
Iki dilim ekmek kadar ekmek icine tavuk birazda sogan domates koyup yedim
Bir bardak ayran
18 30
Bir dilim kek
Alti tane incecik yaprak sarma
Iki kup kasar
Sekersiz cay
Su iki litre
Bugunluk bu kadar belki kahve icerim komsum yunan kahvesi getirmisti bir tadina bakabilirim
ŞahaneeeeeeeeMenümü vereyim canlarım:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurta omlet, 1 kk peynir, 2 zeytin, az krem peynir, 2 minik sosis, 2 dilim tb, 1 kupa süt
Ara (14:00)
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter, 10-12 badem
Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, 2 parça piliç kebap, 1 kase yoğurt
Ara (16:30)
1 kupa Adaçayı
Akşam (20:00)
1,5 kepçe tarhana çorbası
Ara
Yarım Armut
2,5-3 lt su
15-20 dk yürüyüş
Çok az değil mi diyecektim iyiki peynir ekmek eklemişsin afiyet olsun arkadaşımbende menümü yazıp 5 kilo yaprak desteleme işime döneyim :))
öğle 12
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilime yakın ekmek
ara
tarçınlı süt
bir kaç tane fıstık
akşam 17 :50
1 kase mercimek çorbası
arada derede
4-5 çilek
1 muz
20:10
1 salatalık
4-5 çeri domates peynir
Misafirlik en az hasarla atlatmışsın gayet iyi olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta
3 zeytin, kk peynir
Domates salatalık
Ara 10.30: sek Nescafe
5 badem 4 k kayısı
Öğle 12.30: 4 köfte
1 çatal p kız.
2 kaşık salata
Ara 13.30: Nescafe 50 gr karam
Ara 17.30: küçük kase yoğurt
Ara 18.30: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 19.45 misafirlikte: küçük kase patates salatası
1 lokma havuç top
1 orta büyüklükte tavuk göğsü tatlısı
3 litre su
Bitki çayları
Ilk gün için gayet yerinde bir menü olmuş su harika biskuvi 3 tane yemek sıkıntı olmaz diyetisyenin yalancısıyım değişim isteyince kuru yemiş, süt olabilirHanımlar merhaba,
İlk menümü paylaşayım :)
Sabah kalkınca (07:30)
-1 kuru kayısı
-1bardak su
Kahvaltı (08:30)
-tost ekmeği boyutunda dometesli kaşarlı tost
-1 bardak açık şekersiz çay
Ara öğün(10:30)
-1 kupa şekersiz yeşil çay
-3 adet form bisküvi (tabiri caizse sunta :)
Öğle yemeği (12:30)
-1 kase ezogelin çorbası
- Akdeniz salata büyük bir tabak üzerinde rende peynir ve az zeytin ile
Ara öğün( 15:30)
-1 adet elma
Ara öğün (17:30)
-form bisküvi
-çay (şekersiz)
Akşam yemeği (20:00)
-haşlanmış tavuk
Biraz sonrada bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum 3 lt yakındır su içtim sanırım
Birde çay tüketirim :) severim ve şekersiz
Çokta abartı değil demek isterdim kokoreç zaten geç saatte oluyo napalım olana ölene çare yok pişmanlık yok bugün dikkatli olursun sorun olmazCok geç oldu kusuruma bakmayın. Beyim geldi sunnet düğününe gittik dışarda oyalandık derken gec oldu. Bir de bugünü benim es gecin yaa olmaz mı cozuttum resmen. He olmaz mı bu gün kıymayın banaaaa
14:00 8-9 çatal patates kızartması 6-7 tane salçalı sosis 1 yumurta peynir omlet
17:00 sütlü şekersiz Türk kahvesi
21:00 karışık kuruyemiş 1 sakallı poğaça 1 ince dilim pasta 2 yudum kola
Ve iste finallll aylardır canimm çeker derim beyime yiyelim diye o da almış gelmiş. Simdi yemesem 40 laf etcek bidaha da Almicak diye irademe karşı geldim.
22:30 yarım kokoreç büyük ayrannnnn
Kolay gelsin sevgiler :)Bugün bize erken başladı alışveriş yapıcaz yoğun bi gün olacak herkese sevgiler
Menün ilk gün için gayet yeterli ve dengeli ancak ara öğünlerde form bisküvi tüketmesen iyi olur.onun yerine hurma ve süt,kuruyemiş,meyveli yoğurt gibi alternatifler ye canım.form bisküvi yeyip de boşuna karbonhidrat almaHanımlar merhaba,
İlk menümü paylaşayım :)
Sabah kalkınca (07:30)
-1 kuru kayısı
-1bardak su
Kahvaltı (08:30)
-tost ekmeği boyutunda dometesli kaşarlı tost
-1 bardak açık şekersiz çay
Ara öğün(10:30)
-1 kupa şekersiz yeşil çay
-3 adet form bisküvi (tabiri caizse sunta :)
Öğle yemeği (12:30)
-1 kase ezogelin çorbası
- Akdeniz salata büyük bir tabak üzerinde rende peynir ve az zeytin ile
Ara öğün( 15:30)
-1 adet elma
Ara öğün (17:30)
-form bisküvi
-çay (şekersiz)
Akşam yemeği (20:00)
-haşlanmış tavuk
Biraz sonrada bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum 3 lt yakındır su içtim sanırım
Birde çay tüketirim :) severim ve şekersiz
Ay kıyamam yaaane Zaman bırakmalı sinyal veriyor mu bilemedim. Anneliğin herşeyi ayrı guzel ayrı değişik senin sağlığın aslında çocuklardan daha önemli. Sen iyi ol ki onlar da iyi olsun.
Oruçken bitap düşersin canım zaten.Baya da büyüdü maşallah.O yüzden artık zamanıdır evet bırakması en hayırlısıOrası öyle de canım çocuğun isteğiyle bırakmasını isterdim. Ama onun da bırakacağı yok :) mecbur kalmak üzdü beni. Seninki daha ufak. Benimki 9 aylıkken ciddi rahatsızdım ama yine de bırakmadım emzirdim. Şu anda da saçlarım aşırı dökülüyor halsizlik fazlaca var. Regl düzensizliği var. Sık sık rahatsızlanıyorum. Artık bıraktırmak şart. Ramazan da geldi çattı. Geçen sene baya küçüktü zırt pırt emerdi halim kalmıyodu ve çok zor geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?