Haydi Yine Yeniden...

I
Evet canim dibek kahveside benim menudeydi kardesim getirmisti mardinden bu yunan kahveside komsumun kiz kardesi getirmis o da tadina bak diye yollamis ben nescafe hic sevmem ama turk kahvesi cok severim degisik kahvelerde iciyorumtabiki sekersizz

Afiyet olsun harika menu canım..

Biraz karbonlu olmuş ama miktarlar çok değil. Afiyet olsun canım.

Kusursuz bir menü canım ama badem çok kalorili bi yemiş miktarına dikkat cigerim

Ama bu çok az canım ya sen hep bize diyorsun aslında.neden böyle oldu ki

Öğünlerde kesinlikle sabah 2 öğle ve akşam da da birer dilim ekmeğin olmalı bence. Aralarin daha çeşitli olabilir suyun harika [/QUOTE]

Ekmek yemesem daha iyi :) çok tüketiyorum zamanla olucak inşallah şu an açlık hissetmeye başladım:)

Kizzz kocaman oglum var benim eversem evlendiririm yani he he he olsa fena olmaz ama nasip kucuk oglus on sene sonra oldu tedaviyle benim olmaz yaa tabi rabbim bilir gercide oyle iste ....
Ne guzel iste. Onlar üniversiteye giderken evlenince yanında yoldaş olur rabbim gönlüne göre verir insallah AMİNNN

Ay kıyamam yaaa ne Zaman bırakmalı sinyal veriyor mu bilemedim. Anneliğin herşeyi ayrı guzel ayrı değişik senin sağlığın aslında çocuklardan daha önemli. Sen iyi ol ki onlar da iyi olsun.

ekim2009 yaa ben var ya metabolizması herşeyi yakan biri olarak sizin eve taşınıp sizde hep yemek yemek istiyorum mümkün mu :))) börekler açmalar sarmalarrrrrr

Cok geç oldu kusuruma bakmayın. Beyim geldi sunnet düğününe gittik dışarda oyalandık derken gec oldu. Bir de bugünü benim es gecin yaa olmaz mı cozuttum resmen. He olmaz mı bu gün kıymayın banaaaa

14:00 8-9 çatal patates kızartması 6-7 tane salçalı sosis 1 yumurta peynir omlet

17:00 sütlü şekersiz Türk kahvesi

21:00 karışık kuruyemiş 1 sakallı poğaça 1 ince dilim pasta 2 yudum kola

Ve iste finallll aylardır canimm çeker derim beyime yiyelim diye o da almış gelmiş. Simdi yemesem 40 laf etcek bidaha da Almicak diye irademe karşı geldim.

22:30 yarım kokoreç büyük ayrannnnn

Akşam menün şahane olmuş afiyet olsun arkadaşım
Maşallah sana illa misafire gerek yok çocukların gönlü olmuş afiyet olsun arkadaşım

Şahaneeeeeeee
Çok az değil mi diyecektim iyiki peynir ekmek eklemişsin afiyet olsun arkadaşım
Misafirlik en az hasarla atlatmışsın gayet iyi olmuş afiyet olsun arkadaşım
Ilk gün için gayet yerinde bir menü olmuş su harika biskuvi 3 tane yemek sıkıntı olmaz diyetisyenin yalancısıyım değişim isteyince kuru yemiş, süt olabilir

Çokta abartı değil demek isterdim kokoreç zaten geç saatte oluyo napalım olana ölene çare yok pişmanlık yok bugün dikkatli olursun sorun olmaz

Menün ilk gün için gayet yeterli ve dengeli ancak ara öğünlerde form bisküvi tüketmesen iyi olur.onun yerine hurma ve süt,kuruyemiş,meyveli yoğurt gibi alternatifler ye canım.form bisküvi yeyip de boşuna karbonhidrat alma

Ay kıyamam yaaa ne Zaman bırakmalı sinyal veriyor mu bilemedim. Anneliğin herşeyi ayrı guzel ayrı değişik senin sağlığın aslında çocuklardan daha önemli. Sen iyi ol ki onlar da iyi olsun.

Orası öyle de canım çocuğun isteğiyle bırakmasını isterdim. Ama onun da bırakacağı yok :) mecbur kalmak üzdü beni. Seninki daha ufak. Benimki 9 aylıkken ciddi rahatsızdım ama yine de bırakmadım emzirdim. Şu anda da saçlarım aşırı dökülüyor halsizlik fazlaca var. Regl düzensizliği var. Sık sık rahatsızlanıyorum. Artık bıraktırmak şart. Ramazan da geldi çattı. Geçen sene baya küçüktü zırt pırt emerdi halim kalmıyodu ve çok zor geçmişti.

Dün akşam artık yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım verilecekleri seçtim atılacakları attım.Sağlam bi gardırop güncellemesi yaptım yani 2-3 büyük poşet verdim hem bol gelenleri hemde uzun zamandır giymediğimi.Eşiminkilerden oğlumunkilerden de baya seçtim verdim.Eşim sorar şimdi şu tişörtüm nerde bu gömleğim nerde diye Halamın bi lafı var bu sene giymediğimi seneye hiç giymem deyip seçer verirdi hep Bende kendiminkileri de eşiminkileri de öyle yaptım...
Hazır annemler kızkardeşlerim burdayken ve onlar çocukla ilgileniyorken aradan çıkardım yazlık kışlık işini de.Çok yoruldum ama üzerimden tır geçmiş gibi yorgunum.Gece 2,30 da yattım çok uykum var

Oruçken bitap düşersin canım zaten.Baya da büyüdü maşallah.O yüzden artık zamanıdır evet bırakması en hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…