Haydi Yine Yeniden...

bende menümü yazıp 5 kilo yaprak desteleme işime döneyim :))
öğle 12
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilime yakın ekmek

ara
tarçınlı süt
bir kaç tane fıstık

akşam 17 :50
1 kase mercimek çorbası

arada derede
4-5 çilek
1 muz

20:10
1 salatalık
4-5 çeri domates peynir

Menumü vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta
3 zeytin, kk peynir
Domates salatalık

Ara 10.30: sek Nescafe
5 badem 4 k kayısı

Öğle 12.30: 4 köfte
1 çatal p kız.
2 kaşık salata

Ara 13.30: Nescafe 50 gr karam

Ara 17.30: küçük kase yoğurt
Ara 18.30: Türk Kahvesi 1 hurma

Aksam 19.45 misafirlikte: küçük kase patates salatası
1 lokma havuç top
1 orta büyüklükte tavuk göğsü tatlısı
3 litre su
Bitki çayları

Senin memu de guzel canim.aksam bi yerde miydin kek ve sarma var

Cok iyi olmus canim valla bayildim menune.

Fistik menun cok hafif geldi bana.istahin mi kacti yine acep

Menun cok iyi olmus.misafirlikte kendini cok iyi frenlemissin.

Hanımlar merhaba,
İlk menümü paylaşayım :)

Sabah kalkınca (07:30)
-1 kuru kayısı
-1bardak su

Kahvaltı (08:30)
-tost ekmeği boyutunda dometesli kaşarlı tost
-1 bardak açık şekersiz çay

Ara öğün(10:30)
-1 kupa şekersiz yeşil çay
-3 adet form bisküvi (tabiri caizse sunta :)

Öğle yemeği (12:30)
-1 kase ezogelin çorbası
- Akdeniz salata büyük bir tabak üzerinde rende peynir ve az zeytin ile

Ara öğün( 15:30)
-1 adet elma

Ara öğün (17:30)
-form bisküvi
-çay (şekersiz)

Akşam yemeği (20:00)
-haşlanmış tavuk

Biraz sonrada bir kase yoğurt yemeyi planlıyorum 3 lt yakındır su içtim sanırım
Birde çay tüketirim :) severim ve şekersiz

Son düzenleme:
Gayet çeşiti bol bir menü afiyet olsun dondurmayı çok seviyorummmm bende :)

Kiz menu nerde burda bisey yokki afiyet olsun ne diyim istahin yok galiba yine ...

Aksam misafirligi iyi atlatmissin zararsiz seyler yemissin afiyet olsun canim ...

Tatlim form buskivi yerine leblebi findik badem yada ceviz yiyebilirsin onlar daha saglikli hemde tok tutar seni birde ilk gunlerde cok azaltma menunu ki duraklamalarda atak yapabilesin afiyet olsun canimm ...

Tatlim form buskivi yerine leblebi findik badem yada ceviz yiyebilirsin onlar daha saglikli hemde tok tutar seni birde ilk gunlerde cok azaltma menunu ki duraklamalarda atak yapabilesin afiyet olsun canimm ...

Ofise alışveriş yapmam gerekiyor demek ki :) beyaz leblebiyi daha çok seviyorum far eder mi ? Duraklama ?

Ofise alışveriş yapmam gerekiyor demek ki :) beyaz leblebiyi daha çok seviyorum far eder mi ? Duraklama ?
Farketmez canim sadece bir cay bardagini gecme duraklama dedigim yeni kilo verme basladiginda guzel gider kilo ama oyle bir zaman gelirki ne yaparsan yap gitmez kilo o nedenle az yeme olculu ye duraklamada az yer kilonu cok guzel verirsin hep bu duraklama yuzunden cogu insan kilo veremiyorum diyip diyeti birskir ve misli ile alir kilolari sen sakin pes etme kendine guzel bir duzen oturttur corban salatan etin mutlaka olsun canim eger seviyorsan ton baligi da alabilirsin cok guzel ogun olur sana menu paylastikca duzenin oturacak sendede ....

Kiz niye uzuluyosun dudak tiryakisi olmadan biraktiriyosun ne guzel buyuk cok kolay birakti benim kucuk oyy oldurdu halen eli meme arar tiryaki olmustu en guzel zamanda birakmissin rabbim yardimcin olsun

Şimdi dayanamadım emzirdim böyle böyle unutur artık napim çok istedi. Bir de tıkanmıştı kötüydü kıyamadım verdim hasta ya üzüldüm ama ne mutluluk görmen lazım. Neyse bakalım tekrar isteyecek mi :)

Güzel dengeli bir menü olmuş afiyet olsun.

En çok akşam yemeğini sevdim canım. Gün itibariyle de güzel olmuş.

Biraz karbon mu olmuş dedim ama genel bakınca azcık azcık yemişsin güzel olmuş canım. Sende de kahve hastalığı var dikkatimden kaçmadı. Yunan kahvesi falan :) bir de dibek kahvesi de sendeydi dimi yanlış mı hatırladım?

Tam yaz menüsü olmuş ekimim. Ama çok azcık yemişsin sanki :) doydun mu merak ettim. Doyurucu pek birşey yok gibi.

Ex kankim akşamı çok güzel idare etmişsin. Afiyet olsun. Gün içinde de hep azcık yemişsin zaten. Ama çikolata 50 gram mı? Çok mu olmuş sankim :)

Vaaaavvv süpper bir menü olmuş tebrikler canım afiyet olsun. Akşam tavukla salata yesen daha iyi giderdi tatlım. Bir de o bisküvilerden çok tüketme canım. Kuru meyveler kuruyemiş falan daha iyi.

Bilgiler için teşekkür ederimc:) bayıldım sizlere pes etmek istemiyorum sadece zayıflamak istiyorum ton balığı severim:) çarşambayı iple çekiyorum :)

Makarna erken olmuş canım bence gayet güzel afiyet olsun..
Afiyet olsun harika menu canım..
Biraz karbonlu olmuş ama miktarlar çok değil. Afiyet olsun canım.
Kusursuz bir menü canım ama badem çok kalorili bi yemiş miktarına dikkat cigerim
Ama bu çok az canım ya sen hep bize diyorsun aslında.neden böyle oldu ki
Öğünlerde kesinlikle sabah 2 öğle ve akşam da da birer dilim ekmeğin olmalı bence. Aralarin daha çeşitli olabilir suyun harika

Sen vermessen istemez canim komple kes bu son olsun birde bekledigi icin sut iyi olmaz derler o nedenle artik verme son kez icmis sutunu doyasiya yeter oda ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…