Haydi Yine Yeniden...

senin doktor izinden dönmemiş benim doktor hastaneden ayrılmış şimdi hangi hastanede bilmiyorum :)
benim de malum dönem zamanı zaten hiç bitmiyor ki hep malumlardayım :))

Bende yürümeyi planlıyorum yine spor ayakkabılarım yanımda:) güzel bir ilk gün :)

Endokrinolojiye gitmiştim ya gecen cumartesi. Yemeden gel demişti bende anca fırsat buldum. Verdim kanları. Pazartesi Dr.a giderim. Hormonlar D vitamini magnezyum şeker vs vs. Diyet oncesi kontrol yanı. Bakalım yasayacak miyim :)

Düşünmüyor musun bir tane daha belki bu sefer olur. Çocuğun cinsiyeti yok bence ya cok ballılar cok tatlılar

Kaç aylıktı oğlusun? Bizim 9 olcak 24unde. Doyacak gibi emmiyor ama zevkine emiyor. Özellikle geceleri.

Kahvaltı 07:30
Yağsız tahıllı ekmek ile hazırlanmış tost, 1 haşlanmış yumurta, domates
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
4 yk tavuklu mantar sote, 2 yk makarna, yoğurt
Ara 15:00
1 top dondurma
Akşam 17:45
4 -5yk makarna, salata, cacık
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
2.5 litre su

Düşünmüyor musun bir tane daha belki bu sefer olur. Çocuğun cinsiyeti yok bence ya cok ballılar cok tatlılar
Kizzz kocaman oglum var benim eversem evlendiririm yani he he he olsa fena olmaz ama nasip kucuk oglus on sene sonra oldu tedaviyle benim olmaz yaa tabi rabbim bilir gercide oyle iste ....

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Aksamki makarna fazla gibi sanki corba olsa iyiymis ama saati erken.kuruyemisin de miktari fazla olmaz sanirim

Sabah 8
yarim simit
biraz peynir

oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay

aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
ekmeksiz et doner 1 kase kadar
1 bardak sekersiz limonata

su 2.5 litre kadar
ara yaparsam yazarim meyve yiyebilirim uzun zamandir meyve yemedigimi farkettim

Iyi aksamlar kizlar menumu vereyimm
11 00
Bir dilim tb ekmrk
Uc catal beyaz peynir
Bes alti catal patates kizartmasi
Dort kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
13 30
Meyveli dondurma
15 30
Iki dilim ekmek kadar ekmek icine tavuk birazda sogan domates koyup yedim
Bir bardak ayran
18 30
Bir dilim kek
Alti tane incecik yaprak sarma
Iki kup kasar
Sekersiz cay
Su iki litre
Bugunluk bu kadar belki kahve icerim komsum yunan kahvesi getirmisti bir tadina bakabilirim

Menun gayet besleyici evet dedigin gibi meyveyi unutuyoruz bazen ama yemek lagzim afiyet olsun canim ..

Kaç aylıktı oğlusun? Bizim 9 olcak 24unde. Doyacak gibi emmiyor ama zevkine emiyor. Özellikle geceleri.

Benimkisi 10 gün sonra 18 aylık olacak canım. İlaç kullanmam gerekiyor. Doktor bıraktırıyor çok üzgünüm büyümüş zaten dedi. Sende de depolar tükenmiş dedi. Ama yine de duygusala bağladım oturdum ağladım.

Menümü vereyim canlarım:

Kahvaltı (10:30)
1 yumurta omlet, 1 kk peynir, 2 zeytin, az krem peynir, 2 minik sosis, 2 dilim tb, 1 kupa süt

Ara (14:00)
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter, 10-12 badem

Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, 2 parça piliç kebap, 1 kase yoğurt

Ara (16:30)
1 kupa Adaçayı

Akşam (20:00)
1,5 kepçe tarhana çorbası

Ara
Yarım Armut

2,5-3 lt su
15-20 dk yürüyüş

Kiz niye uzuluyosun dudak tiryakisi olmadan biraktiriyosun ne guzel buyuk cok kolay birakti benim kucuk oyy oldurdu halen eli meme arar tiryaki olmustu en guzel zamanda birakmissin rabbim yardimcin olsun

Menun her zamanki gibi guzel begendim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…