- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.841
senin doktor izinden dönmemiş benim doktor hastaneden ayrılmış şimdi hangi hastanede bilmiyorum :)Direk dalmışım yalnızinsan önce bi selam verir Allah beni yaaa...
brcnmm canım ne tahlili yaptıracaksın? Bnm de yarın hormon testi için kan vermem lazım ama dr izinden dönmemiş of pof napıcam yahu
burası da aynı gülüm saat 5 oldu hala daraltan bir hava var ne güneşli ne bulutlu tuhaf bu günHanımlar öğleden sonranız nasıl geçiyor :) bir yemeğe çıktık hava çok bunaltıcı ve sıcak
Bende yürümeyi planlıyorum yine spor ayakkabılarım yanımda:) güzel bir ilk gün :)oğlumun okulda pek kimse yokmuş müdür hanım da izin vermiş git demiş oğluşta geldi:)
bu gün de canım hiç bir şey yapmak istemiyor hava baya ısındı birden ben de mayışık işleri sündüre sündüre yaptım
akşam hava birden soğumazsa yürüyüşe çıkarım inşallah
Evet boğuyor hava basık öğleden sonra bir iş daha yeni toparladım bakamadım da mesajlara:)burası da aynı gülüm saat 5 oldu hala daraltan bir hava var ne güneşli ne bulutlu tuhaf bu gün
Endokrinolojiye gitmiştim ya gecen cumartesi. Yemeden gel demişti bende anca fırsat buldum. Verdim kanları. Pazartesi Dr.a giderim. Hormonlar D vitamini magnezyum şeker vs vs. Diyet oncesi kontrol yanı. Bakalım yasayacak miyim :)Direk dalmışım yalnızinsan önce bi selam verir Allah beni yaaa...
brcnmm canım ne tahlili yaptıracaksın? Bnm de yarın hormon testi için kan vermem lazım ama dr izinden dönmemiş of pof napıcam yahu
O Zaman yeni yeni doktorlar bulmak gerek sizesenin doktor izinden dönmemiş benim doktor hastaneden ayrılmış şimdi hangi hastanede bilmiyorum :)
benim de malum dönem zamanı zaten hiç bitmiyor ki hep malumlardayım :))
Düşünmüyor musun bir tane dahaAyyyy yerim ben onuuu amannn sende azicik ac kaliver fistigin keyfinden kiymetlimi allahimm yaa kiz heryerini yiycen fistigin cok hirpalayasim geldi ben biraz hasin severim tabi can yakmadan ...keske benimde bir kizim olsaydi iki oglum var elhsmdulullah ama bir kizim olsun isterdim .....
Biz bugün oğlumla parka gittik oynadık. Sonra az yürüyüş yaptık eve geldik. Güzel bir güneş banyosu oldu oğluşuma :) ben de sabah regl oldum. Dün iştahlıydım bugün zorla yiyorum. Bu arada oğlumu 2 gündür emzirmiyorum. Çok zorluk çıkarmıyor şimdilik. Akşam uyumadan istedi ben de sütlü tahıllı mamasını yedirdim ondan sonra istemedi.
Kizzz kocaman oglum var benim eversem evlendiririm yaniDüşünmüyor musun bir tane dahabelki bu sefer olur. Çocuğun cinsiyeti yok bence ya cok ballılar cok tatlılar
Guzel menu canim afiyet olsun ...Kahvaltı 07:30
Yağsız tahıllı ekmek ile hazırlanmış tost, 1 haşlanmış yumurta, domates
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
4 yk tavuklu mantar sote, 2 yk makarna, yoğurt
Ara 15:00
1 top dondurma
Akşam 17:45
4 -5yk makarna, salata, cacık
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
2.5 litre su
Aksamki makarna fazla gibi sanki corba olsa iyiymis ama saati erken.kuruyemisin de miktari fazla olmaz sanirimKahvaltı 07:30
Yağsız tahıllı ekmek ile hazırlanmış tost, 1 haşlanmış yumurta, domates
Ara 10:15
Elma
Öğle 13:15
4 yk tavuklu mantar sote, 2 yk makarna, yoğurt
Ara 15:00
1 top dondurma
Akşam 17:45
4 -5yk makarna, salata, cacık
Ara
Türk kahvesi, kuruyemiş
2.5 litre su
Sabah 8
yarim simit
biraz peynir
oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay
aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
ekmeksiz et doner 1 kase kadar
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 litre kadar
ara yaparsam yazarim meyve yiyebilirim uzun zamandir meyve yemedigimi farkettim
Menun gayet besleyici evet dedigin gibi meyveyi unutuyoruz bazen ama yemek lagzim afiyet olsun canim ..Sabah 8
yarim simit
biraz peynir
oglen 14
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin
cay
aksam 19
1 tabak yogurt corbasi
ekmeksiz et doner 1 kase kadar
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 litre kadar
ara yaparsam yazarim meyve yiyebilirim uzun zamandir meyve yemedigimi farkettim
Kaç aylıktı oğlusun? Bizim 9 olcak 24unde. Doyacak gibi emmiyor ama zevkine emiyor. Özellikle geceleri.
Kiz niye uzuluyosun dudak tiryakisi olmadan biraktiriyosun ne guzel buyuk cok kolay birakti benim kucuk oyy oldurdu halen eli meme arar tiryaki olmustu en guzel zamanda birakmissin rabbim yardimcin olsunBenimkisi 10 gün sonra 18 aylık olacak canım. İlaç kullanmam gerekiyor. Doktor bıraktırıyor çok üzgünümbüyümüş zaten dedi. Sende de depolar tükenmiş dedi. Ama yine de duygusala bağladım oturdum ağladım.
Menun her zamanki gibi guzel begendim afiyet olsunMenümü vereyim canlarım:
Kahvaltı (10:30)
1 yumurta omlet, 1 kk peynir, 2 zeytin, az krem peynir, 2 minik sosis, 2 dilim tb, 1 kupa süt
Ara (14:00)
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter, 10-12 badem
Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, 2 parça piliç kebap, 1 kase yoğurt
Ara (16:30)
1 kupa Adaçayı
Akşam (20:00)
1,5 kepçe tarhana çorbası
Ara
Yarım Armut
2,5-3 lt su
15-20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?