Haydi Yine Yeniden...

Ekim bugün ne yapcan kızzz :) börek çörek sarma hangisinden yapcannnn bi tabak da bana gönder beaa :) M Melrin bak tekirdağca konuştummmm :)
gülüm gece yaprak sardım biber dolması yaptım pişirdim öyle yattım bu güne hazır olsun diye yanına azcık etli yeşil fasulye var pirpirim(semizotu) duruyor onu salata yaparım herhalde ya yoğurtlu ya normal benimkiler ne emir buyurursa öyle
kız yakınlarda kargo da yok ki sen gel ye:)

Bizim evde yemek pişmiyor kaç gündür biride sormuyor tabi açmısın tok musun duyurulur anca gez ararız cevap ta vermez brcnmm

Yemememiz lazımm ki :) hangi şehirdi kız

Yüzümü güldürdün ekim2009 teşekkür ederim nasip hayırlısı tabi her şeyin :)
aynen gülüm kader nasip tabii
sen zaten hep güleçsin ki yeter ki karşında ki insanın güvenilir olduğunu düşün senin bazı kriterlerin var ( doğru konuşan samimi iki yüzlü olmayan insanlar gibi) bunlara uyduğunu düşündüğün insanlara güleç yüzünü göstermeye çekinmezsin ama hoşlanmadığına da o güzel yüzünün güldüğünü pek göstermezsin gibime geliyor ben öyle hissettim doğru mu bildim mi

Bizim evde yemek pişmiyor kaç gündür biride sormuyor tabi açmısın tok musun duyurulur anca gez ararız cevap ta vermez brcnmm

Kuzum senin el lezzetini bildiğimden hiç aklıma gelmedi ki :) bir de geçen köriyi de gördüm heh dedim bizim kız ekmeğini taştan çıkarır körisini yerrrr

Evet evet çok şımardım :):)

Çok sevdim birisi vardı uzun soluklu bir ilişkiydi çok güzeldi ama sonra evlendi öyle işte bizde bekliyoruz hala :)
rabbim daha iyisini kalbi merhametlesini nasip edecekmiş sana o zaten senin için hayırlı kişi değilmiş gülüm

Beyaz leblebi isteyen kızlar ben birde bugün tartıldım dayanamadım perşembe günü başlamıştım diyete :):)
ben malatyalıyım 4 senedir eskişehirdeyim (ek bilgi olsun) :))
ee ne kadar eksi çıktın tüm dişlerin görünecek kadar gülümsetti mi tartı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…