- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.181
hahahaaaaa sıkıştır fırsatını bulmuşkenYok biz zeyneple çok yakın arkadaşız da ondan nazımız geçiyor. Senin frekans da aynı bizimkinden :) Bende merak ettim yıllardır sorduğun soruya cevap arıyoruz biz de
Olabiliyor tabi böyle şeyler :):)Hadi zeynep hatun buna da cevap ver :)
Yüzümü güldürdüncidden ya sen şimdiye kadar nasıl oldu da evlenmedin . hayret tabi ki kader nasip ama senin gibi güzel gösterişli hatununda peşini bırakmazlar yanii
Ay minik papatyamm nasıl da şımarırmışşş :)Yüzümü güldürdünekim2009 teşekkür ederim nasip hayırlısı tabi her şeyin :)
gülüm gece yaprak sardım biber dolması yaptım pişirdim öyle yattım bu güne hazır olsun diye yanına azcık etli yeşil fasulye var pirpirim(semizotu) duruyor onu salata yaparım herhalde ya yoğurtlu ya normal benimkiler ne emir buyurursa öyle
Evet evet çok şımardım :):)Ay minik papatyamm nasıl da şımarırmışşş :)
Bizim evde yemek pişmiyor kaç gündür biride sormuyor tabi açmısın tok musun duyurulur anca gez ararız cevap ta vermezgülüm gece yaprak sardım biber dolması yaptım pişirdim öyle yattım bu güne hazır olsun diye yanına azcık etli yeşil fasulye var pirpirim(semizotu) duruyor onu salata yaparım herhalde ya yoğurtlu ya normal benimkiler ne emir buyurursa öyle
kız yakınlarda kargo da yok ki sen gel ye:)
gülüm gece yaprak sardım biber dolması yaptım pişirdim öyle yattım bu güne hazır olsun diye yanına azcık etli yeşil fasulye var pirpirim(semizotu) duruyor onu salata yaparım herhalde ya yoğurtlu ya normal benimkiler ne emir buyurursa öyle
kız yakınlarda kargo da yok ki sen gel ye:)
aynen gülüm kader nasip tabiiYüzümü güldürdünekim2009 teşekkür ederim nasip hayırlısı tabi her şeyin :)
Bizim evde yemek pişmiyor kaç gündür biride sormuyor tabi açmısın tok musun duyurulur anca gez ararız cevap ta vermezbrcnmm
rabbim daha iyisini kalbi merhametlesini nasip edecekmiş sana o zaten senin için hayırlı kişi değilmiş gülümEvet evet çok şımardım :):)
Çok sevdim birisi vardı uzun soluklu bir ilişkiydi çok güzeldi ama sonra evlendi öyle işte bizde bekliyoruz hala :)
Dün karşıda olduğum için yemek dışardandı evde yapmadım ki ama deneyeceğim onuda:)Kuzum senin el lezzetini bildiğimden hiç aklıma gelmedi ki :) bir de geçen köriyi de gördüm heh dedim bizim kız ekmeğini taştan çıkarır körisini yerrrr
eskişehirdeyim :))Yemememiz lazımm ki :) hangi şehirdi kız
Beyaz leblebi isteyen kızlar ben birde bugün tartıldım dayanamadım perşembe günü başlamıştım diyete :):)eskişehirdeyim :))
ben az önce yedim valla :)))))))))
ben malatyalıyım 4 senedir eskişehirdeyim (ek bilgi olsun) :))Beyaz leblebi isteyen kızlar ben birde bugün tartıldım dayanamadım perşembe günü başlamıştım diyete :):)
ayy kuzum yaaaEki Görüntüle 1837090 Bakın not kağıdıma :) size çabuk adapte olmak adına :)
Ben tahmin ettim he o taraflardan olduğunu :) yemeklerden üşenmemenden yemek yapma hevesinden ve lezzetindenben malatyalıyım 4 senedir eskişehirdeyim (ek bilgi olsun) :))
ee ne kadar eksi çıktın tüm dişlerin görünecek kadar gülümsetti mi tartı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?