- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.201
Yarın sabahhhhhhh sürpriz olsun :):)ben malatyalıyım 4 senedir eskişehirdeyim (ek bilgi olsun) :))
ee ne kadar eksi çıktın tüm dişlerin görünecek kadar gülümsetti mi tartı seni
HeheHe çok tatlısın canım yaEki Görüntüle 1837090 Bakın not kağıdıma :) size çabuk adapte olmak adına :)
Tahmin edeyim hiç kaçağın yok Dünkü muzluyu saymıyorumYarın sabahhhhhhh sürpriz olsun :):)
Malatyanın yemekleri yemekleri :):)
lezzeti tartışılır aman aman iddalı olmasam da yiyenler çok övüyor :)) hevese gelince bana kalsa günlerce domates peynir ekmek yerim yemek yapmam vallaBen tahmin ettim he o taraflardan olduğunu :) yemeklerden üşenmemenden yemek yapma hevesinden ve lezzetinden
aaaaaaaaaayy kuzum yaaa
benim online oyun oynadığım zamanlar geldi aklıma 3 defter oyuncu adı asıl adı yaşı memleketini yazardım
seni zaten bizden evvvel tanıyor neyini not alsın boyunu posunu güzelliğini mi yazsın kızcağız:))Biz yokuzz bileekim2009 :):)
Dünkü muzluyuTahmin edeyim hiç kaçağın yok Dünkü muzluyu saymıyorumo yuzdeennnnn odemle beraber 3 kilo ve üzeri gitmiştir senden :))
hoşgeldin gülümmmmHeheHe çok tatlısın canım yaoraya bi Samsun ilistiriver canım
:) yazsın tabi :)seni zaten bizden evvvel tanıyor neyini not alsın boyunu posunu güzelliğini mi yazsın kızcağız:))
goodgame empire 5 seneye yakın oynadım ittifak ablası olarak ün yapmıştım :))aaaaaaaaa
hangi onlıne oyunlar adı neydi :)
55'ten tahmin etmiştim ama memlekettir belki diye sustum bekledimHeheHe çok tatlısın canım yaoraya bi Samsun ilistiriver canım
Biz travian oynuyorduk :)goodgame empire 5 seneye yakın oynadım ittifak ablası olarak ün yapmıştım :))
:)Sen gizli öznesinn
benzer oyunlar zaten kaleler ittifaklar savaşlar :)Biz travian oynuyorduk :)
Niye ispiyon ediyorsunnn yediğimiii :)Dünkü muzluyubrcnmm yemişti ama yok o kadar değil daha bir hafta olmadı :)
Ama ben yemedim yeseydim yedim derdim :):) bana getirmedin ki :)Niye ispiyon ediyorsunnn yediğimiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?