- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.221
Aa onu bende oynamıştımmmmBiz travian oynuyorduk :)
Çok sustun dediniz :):):) Çenem düştü :) kızlar :) Ben Orduluyum bu arada :)Sohbetinizi sevsinler yetişemiyorum okumayaaaakıskandım ama beeen
Çok bekletme :)gençler bana müsade eşim öğle yemeğine gelmeden azcık evi toplayayım daha yataklar açık gelir gelmez neti açtım buraya düştüm de artık kaldırayım totoşu yerinden
gençler bana müsade eşim öğle yemeğine gelmeden azcık evi toplayayım daha yataklar açık gelir gelmez neti açtım buraya düştüm de artık kaldırayım totoşu yerinden
yaradanına kurban olurummm kıskanma kuzum sensiz dadı duzu eksik zaten muhabbetinSohbetinizi sevsinler yetişemiyorum okumayaaaakıskandım ama beeen
Gitti valla, dersim boş anca oturup okudum şükür takılıp kurtulmuşsun ayyy hiç sevmiyorum doğumculara muayene olmayı ama gitmem lazım doğuralı 4 yıl olacak hiç gitmedimyaradanına kurban olurummm kıskanma kuzum sensiz dadı duzu eksik zaten muhabbetin
melrin de okuyor ama yazamıyor canom okuldadır şimdi onun da içi gitti kesin
Slm kızlar sohbet koyu güzelbrcnmm kuzum ben Tekirdağlı değilim Sivaslıyım
Biz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
Afiyet olsun canım dün benim yediklerimin yanında cücük kaldı valla :)) utandım menüleri yorumlayamadim bileNiye ispiyon ediyorsunnn yediğimiii :)
Canim sen hakkını doldurdun geçen günlerde bi kerem :)) bugün full dikkatAma ben yemedim yeseydim yedim derdim :):) bana getirmedin ki :)
Melrin arkadaşım bugün resim atacam inş kusura bakma lütfenSlm kızlar sohbet koyu güzelbrcnmm kuzum ben Tekirdağlı değilim Sivaslıyım
Aşk olsun Her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum mesai 16:00 civarı bitiyor eve geç çocuklarla ilgilen birinin ödevi birinin oyunu akşam için yemek hazırla sporu araya sokuştur derken yetişmekte zorlanıyorum:) Burda da bi sivaslı gördüm ya tamam :) Yaşadığı şehir olarak yazmıştım. Konuşma jargonundan laf atayım dedim :) bizle azcık ilgilen diye :)
Kusur yok aramızda Merakla bekliyorumMelrin arkadaşım bugün resim atacam inş kusura bakma lütfen
Aşk olsun Her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum mesai 16:00 civarı bitiyor eve geç çocuklarla ilgilen birinin ödevi birinin oyunu akşam için yemek hazırla sporu araya sokuştur derken yetişmekte zorlanıyorum
Kalpler karşılıklı arkadaşım ahanda gene kalkmak zorundayım çocuklar öğlen aş bekler sevgiler herkeseSonuna kadar haklısın ama işte gönül bu :) anca istesin dursun
Hwppinizin tabağına bir hurma iki kuru kayısı bi de galeta koyardımBiz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
Bence herkes hünerlerini sergilerdi ve o gün izin günü yapıp silip süpürürdükBiz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?