Haydi Yine Yeniden...

gençler bana müsade eşim öğle yemeğine gelmeden azcık evi toplayayım daha yataklar açık gelir gelmez neti açtım buraya düştüm de artık kaldırayım totoşu yerinden

yaradanına kurban olurummm kıskanma kuzum sensiz dadı duzu eksik zaten muhabbetin
melrin de okuyor ama yazamıyor canom okuldadır şimdi onun da içi gitti kesin
Gitti valla, dersim boş anca oturup okudum şükür takılıp kurtulmuşsun ayyy hiç sevmiyorum doğumculara muayene olmayı ama gitmem lazım doğuralı 4 yıl olacak hiç gitmedim

:) Burda da bi sivaslı gördüm ya tamam :) Yaşadığı şehir olarak yazmıştım. Konuşma jargonundan laf atayım dedim :) bizle azcık ilgilen diye :)
Aşk olsun Her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum mesai 16:00 civarı bitiyor eve geç çocuklarla ilgilen birinin ödevi birinin oyunu akşam için yemek hazırla sporu araya sokuştur derken yetişmekte zorlanıyorum

Biz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
Hwppinizin tabağına bir hurma iki kuru kayısı bi de galeta koyardım

Biz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
Bence herkes hünerlerini sergilerdi ve o gün izin günü yapıp silip süpürürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…