- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.241
Sen oyle san yavrum benden asla bisey kacmaz ha hayttt
Vaaay kaçalk göçek okumalar haaaSen oyle san yavrum benden asla bisey kacmaz ha hayttt
Hanimimmm görüyor ama yazmiyorrrr ayıp yaw dimi tomurcukkkVaaay kaçalk göçek okumalar haaa
kreşe gidecekti ya aceleden yazamadı herhalHanimimmm görüyor ama yazmiyorrrr ayıp yaw dimi tomurcukkk
brcnmm artık şu ruhsatı göndersen mi :)
Bulursa bi tane de bana yollasın.çok para ödedim bu sene sigortayaCanım arkadaşım gönderdim :) Şu arkadaşına bir kıyak yap da en uygun trafik sigortasını bul
Zeynep Hatun rent a car cıBulursa bi tane de bana yollasın.çok para ödedim bu sene sigortaya
Canım arkadaşım gönderdim :) Şu arkadaşına bir kıyak yap da en uygun trafik sigortasını bul
Yardımcı olmaya çalışırım tabi :)Bulursa bi tane de bana yollasın.çok para ödedim bu sene sigortaya
Zeynep Hatun rent a car cıbir suru sigorta şirketleriyle çalışıyor hanfendi
Devlet bildiğin soyup soğana çeviriyorBir avrupa ülkesine sığınmacı olarak mı gitsek vergiden muaf oluruz
Aşk olsun sana rent a car cı nedemek yahu :)
Yalan Muhasebe departmanında olduğumu biliyorsun hıh sana :)Yalan mı hee yalan mı
Bu sene geçti artık sanırım.indirimler falan gelirse haber verirsin canımYardımcı olmaya çalışırım tabi :)
:):):):)ekim2009 geri dön geri dön foruma geriii dön uzatıp tutuver klavyeyi birgün utanır diyemem ne olur geri dön
Tabi ki :)Bu sene geçti artık sanırım.indirimler falan gelirse haber verirsin canım
Bende çok merak ediyorum:)tomurcuk sen toplamda 45 kılo mu verdınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?