Haydi Yine Yeniden...

Melrin de 30 kilo vermiş. naptınız da verdiniz biraz tüyo verin yaw
Valla menüleri az çok görüyorsunuz işte.bunu zamana yaydığın zaman,kaçamak yapınca toparlandığın zaman kendiğinden gelişiyor herşey.illa 3 ayda 30 kilo verilecek diye bir şey yok.3 senede ver kalıcı ver

Bu menülerle mi oldu? Aynı düzene devam yanı :) biz muhabbete daldık anafikri kacirdik yaw :) ekstra tuyolar verin yaw :)

Bu menülerle mi oldu? Aynı düzene devam yanı :) biz muhabbete daldık anafikri kacirdik yaw :) ekstra tuyolar verin yaw :)
Ben extra bir şey yapmadım menüler hep bu şekildeydi...çok spor yaptığım da söylenemez..
Ara ara kür uyguladım.
3 yk yoğurt 1 çk toz zencefil,1 çk toz zerdeçal,1 çk tarçını karıştırdım.uyumadan 2-3 saat önce yedim üzerine bol su içtim.Metabolizma hızlandırıyor yağ yakımına yardımcı oluyor.Haftada 2 yada 3 gün uygulanıyor...

Tomurcuk sana on puan 5 yıldız Teşekkürler verdiğin bilgiler için

Ben bu menüler şeklinde beslendim yalnız yürüyüş ve bikaç ev hareketi ekledim börek poğaça tatlı yedim ama saati erken yaptım akşam yemekten 1 saat sonrası sporumu yaptım koşu bandı kullandım günlük 40 dk yürüdüm 20 dk hareket yaptım tomurcukkk dediği gibi kısa sürede olmadı hiç vazgeçmedim durdu artıya geçti hiç pes etmedim bide yeşil çay çok içtim tahıllı ekmek kullandım

Menumu vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta
1 kk peynir

Ara 10.30: sek Nescafe 3 k kayısı 1 hurma 5 badem

Öğle 12.30: 1.5 tavuk kalça
2 elma dilim patates
Domates biber
3 dilim karpuz
Ara 13.30: Nescafe 1 küçük benimo

Ara 16.00: Türk Kahvesi limonlu soda

Aksam 17.15: 2 parça tavuk
Yarım kase mercimek çorbası
Salata

Ara: saati belli değil süt içerim
3 litre su
Bitki çayları

Tartı öncesi harika bir menü gelsin eksiler gitsin yağlar

07:25
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı bal
Öğle 12:25
1 enginar dolma, yoğurt
Ara 16 :00
1 dilim kek
Akşam 18:30
1 kase yoğurt çorbası, 1 biber 1 kabak dolması, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su

Biz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
hahahahah yapar mıydık acep
ben hiç te bunlar diyette diye düşünmez yapabildiğimi yapar yedirirmeden de yollamazdım tipik malatyalı hali

ekim2009 geri dön geri dön foruma geriii dön uzatıp tutuver klavyeyi birgün utanır diyemem ne olur geri dön
ayyy gülüm yaa ben yattım azcık sonra doktoru aradım kan tahlili de temiz çıkmış teli kapadım çaldı komşum çaya çağırdı ona gittim geldim benim velet acıkmış ona yemek verdim azcık sohbet ettik sıpamm kas yapmak istiyormuş onun gönlünü hoş ettim anca geldim şimdi tutsam elini çok mu geç kaldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…