- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.261
evet canımtomurcuk sen toplamda 45 kılo mu verdınnn
Valla menüleri az çok görüyorsunuz işte.bunu zamana yaydığın zaman,kaçamak yapınca toparlandığın zaman kendiğinden gelişiyor herşey.illa 3 ayda 30 kilo verilecek diye bir şey yok.3 senede ver kalıcı verMelrin de 30 kilo vermiş. naptınız da verdiniz biraz tüyo verin yaw
Bu menülerle mi oldu? Aynı düzene devam yanı :) biz muhabbete daldık anafikri kacirdik yaw :) ekstra tuyolar verin yaw :)Valla menüleri az çok görüyorsunuz işte.bunu zamana yaydığın zaman,kaçamak yapınca toparlandığın zaman kendiğinden gelişiyor herşey.illa 3 ayda 30 kilo verilecek diye bir şey yok.3 senede ver kalıcı ver
Ben extra bir şey yapmadım menüler hep bu şekildeydi...çok spor yaptığım da söylenemez..Bu menülerle mi oldu? Aynı düzene devam yanı :) biz muhabbete daldık anafikri kacirdik yaw :) ekstra tuyolar verin yaw :)
Ben extra bir şey yapmadım menüler hep bu şekildeydi...çok spor yaptığım da söylenemez..
Ara ara kür uyguladım.
3 yk yoğurt 1 çk toz zencefil,1 çk toz zerdeçal,1 çk tarçını karıştırdım.uyumadan 2-3 saat önce yedim üzerine bol su içtim.Metabolizma hızlandırıyor yağ yakımına yardımcı oluyor.Haftada 2 yada 3 gün uygulanıyor...
Sağol şekerim o senin güzelliğinBuraya özel mi çektin kız resmi :) Gözlükler falan da yakışmışYan profil tıpkım Türkan Şoray Cicini de güzel günlerde giy canım
Hımmm gayet iyi gözüküyorsun hafif bi göbüş var sadece maşallah sana ahhhh şu göbek benim en büyük derdim
Oda seni özlemiştir annesi gözü kapıda kalıyor yavruların zamanla alışıyoruz bu zorluklar yine onlar için değil miİs biter servise binilir kizimiiii cok özledim. En fazla 5 saat ayrıydık 11 saat oldu ;(
Ben bu menüler şeklinde beslendim yalnız yürüyüş ve bikaç ev hareketi ekledim börek poğaça tatlı yedim ama saati erken yaptım akşam yemekten 1 saat sonrası sporumu yaptım koşu bandı kullandım günlük 40 dk yürüdüm 20 dk hareket yaptımBu menülerle mi oldu? Aynı düzene devam yanı :) biz muhabbete daldık anafikri kacirdik yaw :) ekstra tuyolar verin yaw :)
Tartı öncesi harika bir menü gelsin eksiler gitsin yağlarMenumu vereyim
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30: 2 has yumurta
1 kk peynir
Ara 10.30: sek Nescafe 3 k kayısı 1 hurma 5 badem
Öğle 12.30: 1.5 tavuk kalça
2 elma dilim patates
Domates biber
3 dilim karpuz
Ara 13.30: Nescafe 1 küçük benimo
Ara 16.00: Türk Kahvesi limonlu soda
Aksam 17.15: 2 parça tavuk
Yarım kase mercimek çorbası
Salata
Ara: saati belli değil süt içerim
3 litre su
Bitki çayları
hahahahah yapar mıydık acepBiz normalde görüşsek birbirimize ne ikram ederdik diye düşünüyorum aklıma bişeyler gelmiyor bide kim tabağa ne kadar almış yaparmıydık
arkanı boş ver yüzüne söylenirdik bari peynir domates olmadı çekirdek ver diye hehehehehHwppinizin tabağına bir hurma iki kuru kayısı bi de galeta koyardım
hah işte yaradanına kurban aynen öyle olurdu :))Bence herkes hünerlerini sergilerdi ve o gün izin günü yapıp silip süpürürdük
ayyy gülüm yaa ben yattım azcık sonra doktoru aradım kan tahlili de temiz çıkmış teli kapadım çaldı komşum çaya çağırdı ona gittim geldim benim velet acıkmış ona yemek verdim azcık sohbet ettik sıpamm kas yapmak istiyormuş onun gönlünü hoş ettim anca geldim şimdi tutsam eliniekim2009 geri dön geri dön foruma geriii dön uzatıp tutuver klavyeyi birgün utanır diyemem ne olur geri dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?