Haydi Yine Yeniden...

Bende yazayım :)

6:00 4 kayısı

8:00 lifalif 200ml sut

10:30 yeşil cay karışık cay

12:30 kori soslu tavuk tabagi( salata makarna tavuk)

15:00 yeşil cay karışık cay

19:30 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 7-8 çatal yoğurtlu kabak kızartma(cok severim kvdeyim hem bugün ne varsa onu yedik) karpuz

Sekersiz cay 5km yürüme

Kızlar soru karpuz iyilerden yana mı kötülerden yana mı yiyelim mi?

Bugünkü menune bayıldım...
Karpuz kavunla çok aram yok ama karpuz daha masum geliyor bana...

Afiyet olsun canım baklava yi akşamı hafif geçirerek dengelemissin..
Karpuz bence abartilmadigi müddetçe güzel diyet için canım. Menun de gayet güzel

Bu hafta menülerin o kadar azdıki bugünkü cıslar zarar etmez diye düşünüyorum saati çok erken zaten bence akşam süt içmelisin
Işte tomurcukkk menüsü olmuş arada var gayet yerinde menü olmuş
Baklava ne olacak 1 dilim olacak ikinciyi yiyince tadı değişmiyor ki buna yavaş yavaş kendini alıştırmalısın o zaman gelsin eksiler gitsin yağlar menün genel itibariyle güzel akşam tavuk yemende güzel
Kızartmanın yağı alındıysa güzel olmuştur yazın gelişi kızartmadan anlaşılıyor karpuz iyilerden yalnız abartmadan olması gerekiyor fazlası şekerli olduğu için önerilmiyor

Benim oglus da oglen uyumamis.aksam 8.30 da uyudu.cok sacma bir saat.sonra ara ara uyanip miziklandi huysuzlandi.duzeni bozuldu yavrumun.bugun misafir gelmis kv ye uyutamayinca maalesef boyle oldu.bende yanina uzanmistim icim gecmis azcik.simdi derin derin uyuyo insallah gecenin bi yarisi uyanmaz

afiyet olsun gülüm baklavanın düğruyu söyle baklavanın tekini benim için mi burçin için mi yidiinn :))
bu ara hepimizde bi tatlı isteği var zannımca :))

bayılırım yoğurtlu kabak kızarmasına hele birde sarımsaklıysa oyy oyy oyyy ama bence akşamın oyurucu değil gibi sonra acıkmadın mı

Kızlar 1 saat açık havada yürüyüş ve yarım saat ev egzersizi yapıldı
maşallah maşallahhh
bende egzersiz diye anca patates haşlayım soğan kavurayım hamur yoğurayım merdaneyle cebelleşeyim :)) (yine patatesli poğaça istedi eşim) 3 tepsi yaptım 2 gün kahvaltı derdim olmaz yanlarına alır giderler :)

zeynebim burçin kızlar sizin için ilk defa instegram da paylaşım yaptım ilk foto paylaşma denememdi yüklemeyi başardım galiba yeni pişmiş poğaça resmiydi

şimdi mutfak toplayıp hamur masamı temizleyip geri yerine götürmem lazım eşek ölüsü gibi ağır geliyor şimdi kaldıramıycam galiba 2 masa yan yana dursun ben gidip yatsam mı :))))

zeynebim burçin kızlar sizin için ilk defa instegram da paylaşım yaptım ilk foto paylaşma denememdi yüklemeyi başardım galiba yeni pişmiş poğaça resmiydi
Ben gece beğendim valla. Ne guzel de duruyorlar he. Of ekim offf. Ellerine sağlık afiyet olsunnnn bal şeker olsun yiyenlere

Ben işe geldim bu hafta onca yediklerime göre 200gram gitmiş ne güzel yaw o kokoreçler tatlılar kızartmalar aleyhime çalıştı. Tabi birde evde olunca of of Hadi bakalım pamuk kilolar ekrana :)

afiyet olsun gülüm baklavanın düğruyu söyle baklavanın tekini benim için mi burçin için mi yidiinn :))
bu ara hepimizde bi tatlı isteği var zannımca :))
Burçin için yedim :):) çok sever tatlıyı açlığa hiç dayanamaz :):) canı çeker diye aklımdan geçirmedim değil hani:):)
Ama söz bidaki sefere senin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…