- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.341
bak işte bu söz aynı bennnn
gülüm bende fibromiyalji var çok yorulursam kollarımı kaldıramıyorum telefonda konuşursam da aynı şey dün hem ablamla konuştum hem de hamurla uğraşınca hem ağrı hem boyun kol arası sırta doğru şişti yine sabah kolumu kaldıramadım boşeti bile tutup açamadım eller tutmadı yine 7 de kalktım oğlumu yolladım pofuduk örtümü sardım sırtıma girdim yorganın altına geri yattım sıcakla masaj iyi geliyor uyku sorunu da bundanmış zaten anlayacağın ben yaşlı ve hastalıklı bir kadınım
amanınnn hamam mıı hiç gitmediğim ve gitmeyeceğim bir yer :))Çok geçmiş olsun :) Bize ruhu genç lazım kuzum :) Senin de ruhun çıtır :) Senin ağrılarını hamam iyi paklar he kese attırırsın bir de ohhhh :)
Bizim bi tanıdık teyze de kullanıyor ekimim ondan.parkinsonu vardı.neredeyse geçmiş.ben 2 mayıstan beri gano excel reishi mantarı kapsülü kullanıyorum bundan mı acaba kilo veremiyorum kullananların bazısı yorumlarda kilo aldık demişler ama ağrılarıma iyi geliyor bitesiye kadar kullanıcam kardeşim getirmişti çayıda var arada ondan da içiyorum
Aa aynı benamanınnn hamam mıı hiç gitmediğim ve gitmeyeceğim bir yer :))
benim tanıyabileceğin en cins ve tuhaf insanlardan biriyimdir muhtemelen bana yabancı insanlar dokunamaz samimi olmadığım insanlar bile elini omzuma koysa tüylerim diken diken olur sırtımdan başımın arkasına gerilme olur kese attıramam dokundurtmam kimseye kendimiiiii heheheheh
kuaförlere bile tahammülüm çok zor o yüzden kaşımı gözümü bile kendim hallediyorum ahh birde saçımı kesebilsem :))
erkek kardeşim çalıştığı yerde bir bayanın bununla kanseri yendiğini söylediBizim bi tanıdık teyze de kullanıyor ekimim ondan.parkinsonu vardı.neredeyse geçmiş.
bir tanıdığın da yeğeni lenf kanseri 18 yaşında delikanlı.onun da hücreleri baya azalmış son kontrolünde.yani iyi bir şey kullanıyorsun devam et
cidden mi sen de mi böylesin ben o kadar kasılıp karıncalanıyorum ki açıktan söylüyorum ben dokunulmaktan hoşlanmıyorum rahatsız hissediyorum diye ne yapımm yaa dayanamıyorum ki hele ayağıma bacağıma birinin eli dizi değsin tanıdık tanımadık hiç fark etmez anında kalkıyorum yerimden herkes biliyor bu huyumu şükür alınan kızan yok kendi oğlum bile dibimde dizini değdiremez :) cinsim kız işte :))Aa aynı benBende yabancı kişilerin temasından hiç hoşlanmam.
Vallahi aynı ben.bende birinin ayağının üzerime değmesine sinir olurum bu eşim de olsa oğlum da.hemen iterim ayağını Allahtan bana da alınan yok.cidden mi sen de mi böylesin ben o kadar kasılıp karıncalanıyorum ki açıktan söylüyorum ben dokunulmaktan hoşlanmıyorum rahatsız hissediyorum diye ne yapımm yaa dayanamıyorum ki hele ayağıma bacağıma birinin eli dizi değsin tanıdık tanımadık hiç fark etmez anında kalkıyorum yerimden herkes biliyor bu huyumu şükür alınan kızan yok kendi oğlum bile dibimde dizini değdiremez :) cinsim kız işte :))
amanınnn hamam mıı hiç gitmediğim ve gitmeyeceğim bir yer :))
benim tanıyabileceğin en cins ve tuhaf insanlardan biriyimdir muhtemelen bana yabancı insanlar dokunamaz samimi olmadığım insanlar bile elini omzuma koysa tüylerim diken diken olur sırtımdan başımın arkasına gerilme olur kese attıramam dokundurtmam kimseye kendimiiiii heheheheh
kuaförlere bile tahammülüm çok zor o yüzden kaşımı gözümü bile kendim hallediyorum ahh birde saçımı kesebilsem :))
Ellerine sağlık canım.Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Uyarıları dikkate alacağım :) inşallah daha çok gider:)HAFTANIN BİRİNCİSİ : TOMURCUK : -0,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ : BRCNMM : -0,2 kg
Z zynpbbb ilk hafta bildirimin olduğundan dereceye alamadım güzel vermişsin tebrik ederim ama ilk hafta ödemdir daha fazla da gitse olurmuş hani suyu bol içmeye bak
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- MELRİN : +0,9 kg
2- EKİM : +0,5 kg
Evet sayende bırakmayalım tabi ki gitsin kilolar :)
Ellerine sağlık canım.Kilo veren herkesi tebrik ederim.
D Deligonul783 canım seni bildirim girene kadar izinli geçeceğiz.Döndüğünde kaldığın yerden devam edersin
Haydi yine yeniden bağımlılık yaparTamam tatlım zaten sabitim. Dayanamıyorum arada bakıyorum size :)))
Kesinlikle :)Haydi yine yeniden bağımlılık yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?