Haydi Yine Yeniden...

Çok geçmiş olsun :) Bize ruhu genç lazım kuzum :) Senin de ruhun çıtır :) Senin ağrılarını hamam iyi paklar he kese attırırsın bir de ohhhh :)

Çok geçmiş olsun :) Bize ruhu genç lazım kuzum :) Senin de ruhun çıtır :) Senin ağrılarını hamam iyi paklar he kese attırırsın bir de ohhhh :)
amanınnn hamam mıı hiç gitmediğim ve gitmeyeceğim bir yer :))
benim tanıyabileceğin en cins ve tuhaf insanlardan biriyimdir muhtemelen bana yabancı insanlar dokunamaz samimi olmadığım insanlar bile elini omzuma koysa tüylerim diken diken olur sırtımdan başımın arkasına gerilme olur kese attıramam dokundurtmam kimseye kendimiiiii heheheheh
kuaförlere bile tahammülüm çok zor o yüzden kaşımı gözümü bile kendim hallediyorum ahh birde saçımı kesebilsem :))

Bizim bi tanıdık teyze de kullanıyor ekimim ondan.parkinsonu vardı.neredeyse geçmiş.
bir tanıdığın da yeğeni lenf kanseri 18 yaşında delikanlı.onun da hücreleri baya azalmış son kontrolünde.yani iyi bir şey kullanıyorsun devam et

Aa aynı ben Bende yabancı kişilerin temasından hiç hoşlanmam.

erkek kardeşim çalıştığı yerde bir bayanın bununla kanseri yendiğini söyledi
abla kendi gözümle gördüm saçlarındaki beyazlar bile siyahlaştı tanıdığım biri kullanıp iyileşince sana da getirdim dedi kuzumm ya beni düşünüyor hemen bir doktor tanıdığı satıyormuş önce tahlillerimi istedi doktor bakıp ona göre veriyormuş yolladım tahlillerimi bende :))

Aa aynı ben Bende yabancı kişilerin temasından hiç hoşlanmam.
cidden mi sen de mi böylesin ben o kadar kasılıp karıncalanıyorum ki açıktan söylüyorum ben dokunulmaktan hoşlanmıyorum rahatsız hissediyorum diye ne yapımm yaa dayanamıyorum ki hele ayağıma bacağıma birinin eli dizi değsin tanıdık tanımadık hiç fark etmez anında kalkıyorum yerimden herkes biliyor bu huyumu şükür alınan kızan yok kendi oğlum bile dibimde dizini değdiremez :) cinsim kız işte :))

Vallahi aynı ben.bende birinin ayağının üzerime değmesine sinir olurum bu eşim de olsa oğlum da.hemen iterim ayağını Allahtan bana da alınan yok.

Allahtan beyine bu tavrı yapmıyorsun :)))) anladım kimseyle fiziksel temas istemiyorum diyorsun.

HAFTANIN BİRİNCİSİ : TOMURCUK : -0,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ : BRCNMM : -0,2 kg
Z zynpbbb ilk hafta bildirimin olduğundan dereceye alamadım güzel vermişsin tebrik ederim ama ilk hafta ödemdir daha fazla da gitse olurmuş hani suyu bol içmeye bak

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- MELRİN : +0,9 kg
2- EKİM : +0,5 kg

Uyarıları dikkate alacağım :) inşallah daha çok gider:)

Ellerine sağlık canım.Kilo veren herkesi tebrik ederim.
D Deligonul783 canım seni bildirim girene kadar izinli geçeceğiz.Döndüğünde kaldığın yerden devam edersin

Tamam tatlım zaten sabitim. Dayanamıyorum arada bakıyorum size :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…