- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.321
Haydi Yine Yeniden...Bennnnn :):) 106,3 olmuşum ilk listemi perşembe mi vermiştim cuma mı emin olamadım :)
Burçin için yedim :):) çok sever tatlıyı açlığa hiç dayanamaz :):) canı çeker diye aklımdan geçirmedim değil hani:):)
Ama söz bidaki sefere senin için:)
Sağolun Burçin Hanım :):)Haydi Yine Yeniden...
Gerçekten öyle tüm tabularımı yıktım :) 1,63 boy ve bu sabah tartıldım 107,6 sanırım en kilolu benim aranızda :)
Gönderen: zynpbbb, Perşembe 23:26 Paylaşıldığı Yer: Diyet Günlükleri
Ahhh nerede :) zayıflamak istiyorum gerçekten Burçin Hanım kendime kalem etek alıp stella topuklu ayakkabı giymek istiyorum öyle salına salına ince ince (aslında çokta ince değil) dolanmak istiyorumAh ah zeynep sultan :) Yesek de kilo almasak hiç :)
Ahhh nerede :) zayıflamak istiyorum gerçekten Burçin Hanım kendime kalem etek alıp stella topuklu ayakkabı giymek istiyorum öyle salına salına ince ince (aslında çokta ince değil) dolanmak istiyorum
Bende öyle düşünüyorum :):)wuuu tam senin tarzın olur he :)
Günaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)Günaydın bu arada :)))
Gunaydin fistiklar dun gelemedim kusura bakmayin hepinizden ozur diliyorum cok gec geldim annemlerden menude zaten cisli pasta yedim
Gecen hafta : 70 100
Bu hafta : 70 100
Bunada sukur gercekten cok korktum arti olurum diyee ....
gözün aydııınnnnEvet geldi arkadaşım çokk şükür sabah koklaştıkkkk çok özlemişim :)
bak işte bu söz aynı bennnnekim2009 senin için annemden bi alıntı söz söylemek istiyorum :) AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ :d heheheh
Bu arada neden sabah sabah kimse yok ya
TEŞEKKÜR EDERİM :)gözün aydııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?