Haydi Yine Yeniden...

bu gün yediklerim :))
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
çeri domates salatalık nane dere otu
yarım poğaça

ara
1 elma
1 avuç çekirdek(normal avuç değil pençe gibi kocamannn)

akşam 17:30
1 tabak yeşil mercimekli semizotu (tabak normal tabaktı her zaman ki küçük tabağım değildi)

Menun guzel yavrum yanliz su cekirdegi birak artik yaa eve almasan yemezsin aslinda oda nasil birsey anam yedikce yediriyo elini cekemiyosun yaa afiyet olsun canim benim

neredesini kızlar daha yemeğinizi yemediniz mi
Biz carsidaydik yeni geldim melemen yapiyor esim cayla kahvalti gibi yeriz artik cok yoruldum su market isi beni mahvediyor yaa herseyi yikadim suzulsun oyle yerlestircem dolaba ben sevmiyorum oyle aldigin gibi dolaba koymayi siseler peynir kutulari hep yikarim ac karnimi doyurayim menuyu vericem insallah ; )

Afiyet olsun canım menunu çok beğendim. Akşam yemeğinin yanına yoğurt salata güzel olurdu semizotuna yani pirpirime bayılırım

Kizlar ellerinize saglik kilo veren herkesi tebrik ederim kilo alan arkadaslarim insallah haftaya artilarinizdan kurtulurdunuz benim gibi sabitte kalan arkadaslar insallah haftaya bizde eksilere geceriz guzel bir haftaydi haftaya daha guzel gecer insallah ...

Selam canlarim dün geceden beri Karnım ağrıyor midem bulanıyor ve wc den çıkamıyorum. Yemek yerkende kendimi baya zorladım da yedim..
Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 has yumurta

Ara 10.30: 3 hurma sek kahve

Öğle 11.30: 1 buçuk servis k piyaz
2 milföy

Ara 13.30: Türk Kahvesi
Ara 17.30: 1 yeşil elma 1 yenidunya

Aksam 18.15: 1 tabak etli taze Fas
Küçük kase yoğurt salata
Ara olarak süt içerim
Su 3 litre

Menumu taktim edeyim
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekerssiz cay
12 00
Bir dilim baklava
19 00
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Bes tane sivri biber
Sekersiz cay
Su iki litre

Menü güzel pençe değil avuçta çekirdek kalaydı iyiydi
Çok geçmiş olsun Yediğin bişey mi dokundu bugün menün gayet güzel azcık azcık herşey
Menumu taktim edeyim
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekerssiz cay
12 00
Bir dilim baklava
19 00
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Bes tane sivri biber
Sekersiz cay
Su iki litre
Menü bana hafif geldi azda meyve olsa enerji verirdi

07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Öğle 12:15
6 mercimek köfte, yoğurt
Ara 14:45
Türk kahvesi, 1 minik dilim baklava
Ara 17:00
Avuç içi çiğ fındık, 1 dilim kek
Akşam 18:30
5 mercimek köfte, salata, yoğurt
Ara 19:30
1 su bardağı süt, 1 dilim kek

[QUOTE="Melrin, post: 46645033, member: 703981"

Çok geçmiş olsun Yediğin bişey mi dokundu bugün menün gayet güzel azcık azcık herşey[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim. Bilmiyorum ki ya ama su an dahi o durumdayım. Karnım sis ve içerden tuhaf sesler geliyor

Bugün ne doyduğumu ne acıktığımı anladım tartıyı görünce sinirlerim bozuldu çocuklar için kek yapmıştım kendimi tutamadım açıkçası tutmak istemedim kocamda patırdandı tartı sonucu için okulda çok yorulunca geldiğimde yattım onada söylendi anlayacağınız bugün moralim çok bozuk

Aralardaki karbonlar biraz fazla geldi kek öğlede kalsa yeterliymis. Mercimek köftesi ni de akşam azaltmisssin iyi olmuş

[QUOTE="Melrin, post: 46645033, member: 703981"

Çok geçmiş olsun Yediğin bişey mi dokundu bugün menün gayet güzel azcık azcık herşey
Tesekkur ederim canim. Bilmiyorum ki ya ama su an dahi o durumdayım. Karnım sis ve içerden tuhaf sesler geliyor [/QUOTE]
Üşütmüş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…