- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.361
Öyle amaÇok iddaalııııı
yapıyorum :))Allahtan beyine bu tavrı yapmıyorsun :)))) anladım kimseyle fiziksel temas istemiyorum diyorsun.
eline canına sağlık gülüm
demi gülüm bizde haftaya eksi oluruz allahın izniyleKilo veren sabitte kalan herkesi tebrik ediyorumm napalım bizde inşallah haftaya ineriz
Menun guzel yavrum yanliz su cekirdegi birak artik yaa eve almasan yemezsin aslinda oda nasil birsey anam yedikce yediriyo elini cekemiyosun yaa afiyet olsun canim benimbu gün yediklerim :))
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
çeri domates salatalık nane dere otu
yarım poğaça
ara
1 elma
1 avuç çekirdek(normal avuç değil pençe gibi kocamannn)
akşam 17:30
1 tabak yeşil mercimekli semizotu (tabak normal tabaktı her zaman ki küçük tabağım değildi)
Biz carsidaydik yeni geldim melemen yapiyor esim cayla kahvalti gibi yeriz artik cok yoruldum su market isi beni mahvediyor yaa herseyi yikadim suzulsun oyle yerlestircem dolaba ben sevmiyorum oyle aldigin gibi dolaba koymayi siseler peynir kutulari hep yikarim ac karnimi doyurayim menuyu vericem insallah ; )neredesini kızlardaha yemeğinizi yemediniz mi
Afiyet olsun canım menunu çok beğendim. Akşam yemeğinin yanına yoğurt salata güzel olurdubu gün yediklerim :))
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
yarım poğaça
ara
1 elma
1 tabak yeşil mercimekli semizotu (tabak normal tabaktı her zaman ki küçük tabağım değildi)
Menü güzel pençe değil avuçta çekirdek kalaydı iyiydibu gün yediklerim :))
sabah+öğle
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
yarım poğaça
ara
1 elma
Çok geçmiş olsun Yediğin bişey mi dokundu bugün menün gayet güzel azcık azcık herşeySelam canlarim dün geceden beri Karnım ağrıyor midem bulanıyor ve wc den çıkamıyorum. Yemek yerkende kendimi baya zorladım da yedim..
Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 has yumurta
Ara 10.30: 3 hurma sek kahve
Öğle 11.30: 1 buçuk servis k piyaz
2 milföy
Ara 13.30: Türk Kahvesi
Ara 17.30: 1 yeşil elma 1 yenidunya
Aksam 18.15: 1 tabak etli taze Fas
Küçük kase yoğurt salata
Ara olarak süt içerim
Su 3 litre
Menü bana hafif geldi azda meyve olsa enerji verirdiMenumu taktim edeyim
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekerssiz cay
12 00
Bir dilim baklava
19 00
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Bes tane sivri biber
Sekersiz cay
Su iki litre
Aralardaki karbonlar biraz fazla geldi kek öğlede kalsa yeterliymis. Mercimek köftesi ni de akşam azaltmisssin iyi olmuş07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Öğle 12:15
6 mercimek köfte, yoğurt
Ara 14:45
Türk kahvesi, 1 minik dilim baklava
Ara 17:00
Avuç içi çiğ fındık, 1 dilim kek
Akşam 18:30
5 mercimek köfte, salata, yoğurt
Ara 19:30
1 su bardağı süt, 1 dilim kek
Tesekkur ederim canim. Bilmiyorum ki ya ama su an dahi o durumdayım. Karnım sis ve içerden tuhaf sesler geliyor[QUOTE="Melrin, post: 46645033, member: 703981"
Çok geçmiş olsun Yediğin bişey mi dokundu bugün menün gayet güzel azcık azcık herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?