Haydi Yine Yeniden...

Açıklamayı burada yapmışsın canım. Ya moral bozmaya gerek yok arkadasim. Bende 3 hafta önce 67 yi ucundan gördüm bi daha da göremedim yani az çok kendi vücudumuzu tanıyoruz neyin arti yaptığını neyin eskiye götürdüğünü. Bu hafta gidecek inş o rttılar gelecek eksiler

Gecmis olsun canim piyazda hastaligini ilerletir menun gayet iyi acaba niye boyle olduki insallah yarina gecer ...

Menu biraz cisli olmus ama neyse takilma bugun serbest gun yap yari n tam gaz devam edersin canim afiyet olsun ...

Moral bozcak ne varki canim sen isi biraz siki tutsan gider zaten o artida ayrica gayet incesin vede fit duruyosun cok kilon kalmadi esin neden bu kadar baski yapiyoki boyle seylerde tetikler yeme istegini bugun olan olmus yarin guzelce kendine plan yap ramazana kadar verebildigin kadar ver takma kafana bosver canim ...

Sabah, su
Kahvaltı (08:30)
haşlnmış yumurta
1 dilim eski kaşar
7 tane zeytin
domates salatalık
açık şekersiz çay
1 dilim köy ekmeği

ara(10:30)
yeşilçay beyaz leblebi

öğle(12:30)
bir kase buğday çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sebzeli kebap
salata

ara(15:30)
çilek. erik. kiraz 5er tane

akşam(19,:30)
yarım kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı taze fasulye
çoban salata
yoğurt
1 dilim köy ekmeği

3 lt su çay ve kahve

Böyle düşünme olabilir moral bozmak yok yapma ama motivasyonu yüksek tutmak lazım

Vayyyy menunu cok begendimkii valla hersey var gayet dengeli vede besleyici bir menu hersey yerli yerinde afiyet olsun tatlim insallah nice eksiler gorursun fistik

Bende menümü vereyim

8:30 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 çeri domates yarım salatalık 3 kasık salca soslu sosis 1 rulo ekmek

10:00 dondurma nugger

12:30 köfte bi dilim ekmek sekersiz cay

13:30 3-4 erik

15:30 halka tatlı

20:00 4-5 tane çeri domates 2 erik

20:30 1 kepçe mantar çorba 2 biber dolması salata karpuz 6-7 zeytin biraz salatanın suyuna bandım ekmegi

Sekersiz cay su 1,5-2 litre olmustur.

5-6km yürüyüş

Bugün biraz rahat oldu ödül gunu

Harikaaaaaaa afiyet olsun arkadaşım
Halka tatlı en sevdiğimden ödül günü dediğin için bencede ödüllük bi menü olmuş afiyet olsun

Bu kocalar var ya bize inadına çalışıyorlar. Benimkinin de vurdu çenesine. 1 saat boş durmuyor sürekli yıyor biseyler. Birde bizim yediklerimiz batıyor. Kaale almican aslında. Keyif bizim vücut bizim

sen bu ara çok dışarılardasın ve yoruluyorsun gülüm evde olunca da koşturuyorsun bi dur kendine dinlenme payı ver
bende silip koyuyorum yıkayıp kurutmak uzun işmiş aklıma ondan gelmemiş demek ki:))

Afiyet olsun canım menunu çok beğendim. Akşam yemeğinin yanına yoğurt salata güzel olurdu semizotuna yani pirpirime bayılırım
şimdi ayran içiyorum :)bizim evde salçalı yemeğin yanına yoğurt ayran yenip içilmez mide ekşimesi yapıyor eşimin midesi sorunlu biraz öyle alıştık ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…