Haydi Yine Yeniden...

geçmiş olsun gülüm sen mideni mi üşüttün soğuk bişey mi yedin yada içtin neden böyle oldu

Menumu taktim edeyim
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekerssiz cay
12 00
Bir dilim baklava
19 00
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Bes tane sivri biber
Sekersiz cay
Su iki litre
doğruyu söyle kızz sen de ne var kaç gündür eşin hazırlıyor kahvaltıyı yemeği yediklerinde azcık hasta mısın neyin var canooomm

çok güzel olmuş afiyet olsun:) mercimekli köfteyi okula mı götürdün ne yaptın yada okulda mı yapıldı kermes mi vardı ayy bayılırım kermeslere ben de yarın tembellik etmesem de bulgurlu bişey yapsam

sen hiç okuldan gelince yatmazsan dinlenmezsen adam alışık değil tabii söylenir bak benim ki hem sinirli hem keyfine düşkün ama alıştı hatunu yoruldum uykum var dedi mi gider uyur nasılsa diye artık söylenmiyor bende 7 gibi yattım 10u geçiyordu kalktım adama çay bile vermedim evdeyim hep senin gibi çalışmıyorum bile.. boş ver hiç canını sıkma söylenirler geçer kilo dediğin nedir yaa sen 95 den indin bu kiloya heyy heyyyy

gayet güzel olmuş hatta fasülyeyi 2 kaşık daha yesen olurdu bence afiyet olsun gülüm

Benim migdem cok ama cok bulaniyooo yine migdem yine migdem napiyim bu migdeyi bennnn
geçmiş olsun gülüm ben biliyorum kaç gündür bir şeyler oluyor sen gitsene doktora baktırsana şu midene belki miden bile değil safra kesende sorun vardır midene vuruyordur

maşallah ödül gününe göre bile ölçülü olmuş afiyet olsun canımcımm:)

geçmiş olsun gülüm sen mideni mi üşüttün soğuk bişey mi yedin yada içtin neden böyle oldu
Ya aslında soğuk meyve bile yiyemrm ben. Sen deyince dikkatimi çekti dün yediğim yoğurd soguktu biraz hızlı hızlı yedim ondan mi acaba o kadar da şişkinlik var ki süt içtim belki iyi gelir..

Ya aslında soğuk meyve bile yiyemrm ben. Sen deyince dikkatimi çekti dün yediğim yoğurd soguktu biraz hızlı hızlı yedim ondan mi acaba o kadar da şişkinlik var ki süt içtim belki iyi gelir..
gülüm hem miden hem bağırsakların rahatsız olunca soğuk bişey yediğinde böyle olur genelde o yüzden demiştim
büyük ihtimal soğuk yoğurttan olmuştur sen soğuğa yakın ılık suya bal karıştır iç en iyisi

Iyi gecleler fistiklar.misafitlikten gec donduk.oglani uyutmaya calisiyorum inat ediyor sipa.donup duruyor yatakta.sinir basti beni de.neredeyse 1 saattir uyumasini bekliyorum. bem menumu yazayim ama yorum yapamayacagimsizlere bu aksamlik.kusuruma bakmayin lutfen.ozur dilerim.zaten bende gec saatte menu veriyorum olmadi boyle ama bu gunluk idare ediverin tomurcugunuzu

Sabah 8
1 kk beyaz peynir
1 tk cilek receli
1 dlm t bgdy ekm

oglen 14
1 kase salcali cubuk makarna

ara 16.30
15 adrt kiraz

aksam 19.30
2 dlm kizartilmis koy peyniri
5 adt zeytin
1 dilim ekmek
biraz tahin pekmez

bu aksam yemegimiz cok tuhafti
esime yemek begendiremedik.onu yapalim yok bunu yapalim yok disardan soyleyelim yok biz gidelim biyere o da yok nazlandi da nazlandi derken sinirlendim koy peynirini kizarttim kahvalti gibi hazitladik yedik.kiymali bezelye pilav falan da vardi ama istemedi pasamiz ne yedigimi de anlamadim acikcasi.enteresan bi aksamdi

Biraz kuru bir menü olmuş ama canım kacamsksiz bence. Bi süt içilebilir

Estağfurullah kuzum ya sen bizi o kadar idare ediyorsun olur mu aramızda böyle muhabbetler
Ah o evlatlar ne nazlari ne niyazlari bitiyor çanları sagolsun öpüyorum şekerim

doğruyu söyle kızz sen de ne var kaç gündür eşin hazırlıyor kahvaltıyı yemeği yediklerinde azcık hasta mısın neyin var canooomm
Valla bisey yok canim benimki cok seviyo mutfagi degisik yemekler hazirlamayi birde benim ufaklik ta baba takintidi var babam yapsin dedimi hayatta kimseden bisey yemez cok seviuo babasinin hazirladigi yemekleri elide yatkin temizde yapar oyle dagitmaz duzenlidir sagolsun benim migde uzun suredir kotu canim dun disardan gelince basladi bulanti gecede siddetlendi usume migde bulantisi oda kiyamadi girdi yine mutfaga allah ondan ragzi olsun cok merhametlidir ....

geçmiş olsun gülüm ben biliyorum kaç gündür bir şeyler oluyor sen gitsene doktora baktırsana şu midene belki miden bile değil safra kesende sorun vardır midene vuruyordur
Yok canim yaa migdem havalar serin gidiyo bende acik ince giyindim galiba kres sicak disari serin usuttuk migdeyi zaten gastrit var strese bagli galiba oda ilerledi ulsermi vardir nedir yaa annemde benden beter uc yerde yarasi var kadinin irsi galiba bizdeki durum

Herkese gunaydin yine yogun bir gune uyandim makinada camasir evin ortasinda sarili hali beni bekler camasir asilacak hali balkona atilacak makinam su akitti dun off off kreste sergi var bugun kimbilir kacta gelcem uine eve yemek yok ramazan geliyor bende hic hazirlik yok anam bekler kizim gelsin yardim etsin diye ben nereye yetisecegimi sasirdim anlayacaginiz ama yinede o kadar yogunluk icinde sizden kopmamaya calisiyorum arada derede yazmaya calisiyorum o kadar ise vede gicik telefonuma ragmen seviyorumki sizleriii ....

Sabah tartıya çıktım artıdayım iyi mi reglime 2-3 gun kaldı.Ramazan öncesi biter inşallah.Hava da yağışlı modum düşük ama motivasyonum yüksek.Sabah kahvaltıya 2 yumurta haşladım peynir salatalıkla yedim.Sabah ekmeklerini biraz kısıp yumurtaya ağırlık vermem lazım.Akşamlardan da pilavı kaldırıyorum artık.2-3 kaşık da olsa yiyordum,yemicem bu ne ya kaç aydır 7 görmekten gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…