- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.401
geçmiş olsun gülüm sen mideni mi üşüttün soğuk bişey mi yedin yada içtin neden böyle olduSelam canlarim dün geceden beri Karnım ağrıyor midem bulanıyor ve wc den çıkamıyorum. Yemek yerkende kendimi baya zorladım da yedim..
Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 has yumurta
Ara 10.30: 3 hurma sek kahve
Öğle 11.30: 1 buçuk servis k piyaz
2 milföy
Ara 13.30: Türk Kahvesi
Ara 17.30: 1 yeşil elma 1 yenidunya
Aksam 18.15: 1 tabak etli taze Fas
Küçük kase yoğurt salata
Ara olarak süt içerim
Su 3 litre
doğruyu söyle kızz sen de ne var kaç gündür eşin hazırlıyor kahvaltıyı yemeği yediklerinde azcık hasta mısın neyin var canooommMenumu taktim edeyim
10 00
Iki dilim tb ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekerssiz cay
12 00
Bir dilim baklava
19 00
Uc kasik melemen
Biraz tel peynir
Bes tane sivri biber
Sekersiz cay
Su iki litre
çok güzel olmuş afiyet olsun:) mercimekli köfteyi okula mı götürdün ne yaptın yada okulda mı yapıldı kermes mi vardı ayy bayılırım kermeslere07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal
Öğle 12:15
6 mercimek köfte, yoğurt
Ara 14:45
Türk kahvesi, 1 minik dilim baklava
Ara 17:00
Avuç içi çiğ fındık, 1 dilim kek
Akşam 18:30
5 mercimek köfte, salata, yoğurt
Ara 19:30
1 su bardağı süt, 1 dilim kek
sen hiç okuldan gelince yatmazsan dinlenmezsen adam alışık değil tabii söylenir bak benim ki hem sinirli hem keyfine düşkün ama alıştı hatunu yoruldum uykum var dedi mi gider uyur nasılsa diye artık söylenmiyor bende 7 gibi yattım 10u geçiyordu kalktım adama çay bile vermedim evdeyim hep senin gibi çalışmıyorum bile.. boş ver hiç canını sıkma söylenirler geçer kilo dediğin nedir yaa sen 95 den indin bu kiloya heyy heyyyyBugün ne doyduğumu ne acıktığımı anladım tartıyı görünce sinirlerim bozuldu çocuklar için kek yapmıştım kendimi tutamadım açıkçası tutmak istemedim kocamda patırdandı tartı sonucu için okulda çok yorulunca geldiğimde yattım onada söylendi anlayacağınız bugün moralim çok bozuk
gayet güzel olmuş hatta fasülyeyi 2 kaşık daha yesen olurdu bence afiyet olsun gülümSabah, su
Kahvaltı (08:30)
haşlnmış yumurta
1 dilim eski kaşar
7 tane zeytin
domates salatalık
açık şekersiz çay
1 dilim köy ekmeği
ara(10:30)
yeşilçay beyaz leblebi
öğle(12:30)
bir kase buğday çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sebzeli kebap
salata
ara(15:30)
çilek. erik. kiraz 5er tane
akşam(19,:30)
yarım kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı taze fasulye
çoban salata
yoğurt
1 dilim köy ekmeği
3 lt su çay ve kahve
geçmiş olsun gülüm ben biliyorum kaç gündür bir şeyler oluyor sen gitsene doktora baktırsana şu midene belki miden bile değil safra kesende sorun vardır midene vuruyordurBenim migdem cok ama cok bulaniyoooyine migdem yine migdem napiyim bu migdeyi bennnn
maşallah ödül gününe göre bile ölçülü olmuş afiyet olsun canımcımm:)Bende menümü vereyim
8:30 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 çeri domates yarım salatalık 3 kasık salca soslu sosis 1 rulo ekmek
10:00 dondurma nugger
12:30 köfte bi dilim ekmek sekersiz cay
13:30 3-4 erik
15:30 halka tatlı
20:00 4-5 tane çeri domates 2 erik
20:30 1 kepçe mantar çorba 2 biber dolması salata karpuz 6-7 zeytin biraz salatanın suyuna bandım ekmegi
Sekersiz cay su 1,5-2 litre olmustur.
5-6km yürüyüş
Bugün biraz rahat oldu ödül gunu
Ya aslında soğuk meyve bile yiyemrm ben. Sen deyince dikkatimi çekti dün yediğim yoğurd soguktu biraz hızlı hızlı yedim ondan mi acabageçmiş olsun gülüm sen mideni mi üşüttün soğuk bişey mi yedin yada içtin neden böyle oldu
gülüm hem miden hem bağırsakların rahatsız olunca soğuk bişey yediğinde böyle olur genelde o yüzden demiştimYa aslında soğuk meyve bile yiyemrm ben. Sen deyince dikkatimi çekti dün yediğim yoğurd soguktu biraz hızlı hızlı yedim ondan mi acabao kadar da şişkinlik var ki süt içtim belki iyi gelir..
Biraz kuru bir menü olmuş ama canım kacamsksiz bence. Bi süt içilebilirSabah 8
1 kk beyaz peynir
1 tk cilek receli
1 dlm t bgdy ekm
oglen 14
1 kase salcali cubuk makarna
ara 16.30
15 adrt kiraz
aksam 19.30
2 dlm kizartilmis koy peyniri
5 adt zeytin
1 dilim ekmek
biraz tahin pekmez
bu aksam yemegimiz cok tuhafti
esime yemek begendiremedik.onu yapalim yok bunu yapalim yok disardan soyleyelim yok biz gidelim biyere o da yok nazlandi da nazlandi derken sinirlendim koy peynirini kizarttim kahvalti gibi hazitladik yedik.kiymali bezelye pilav falan da vardi ama istemedi pasamizne yedigimi de anlamadim acikcasi.enteresan bi aksamdi
Estağfurullah kuzum ya sen bizi o kadar idare ediyorsun olur mu aramızda böyle muhabbetlerIyi gecleler fistiklar.misafitlikten gec donduk.oglani uyutmaya calisiyorum inat ediyor sipa.donup duruyor yatakta.sinir basti beni de.neredeyse 1 saattir uyumasini bekliyorum.bem menumu yazayim ama yorum yapamayacagimsizlere bu aksamlik.kusuruma bakmayin lutfen.ozur dilerim.zaten bende gec saatte menu veriyorum olmadi boyle ama bu gunluk idare ediverin tomurcugunuzu
Valla bisey yok canim benimki cok seviyo mutfagi degisik yemekler hazirlamayi birde benim ufaklik ta baba takintidi var babam yapsin dedimi hayatta kimseden bisey yemez cok seviuo babasinin hazirladigi yemekleri elide yatkin temizde yapar oyle dagitmaz duzenlidir sagolsun benim migde uzun suredir kotu canim dun disardan gelince basladi bulanti gecede siddetlendi usume migde bulantisi oda kiyamadi girdi yine mutfaga allah ondan ragzi olsun cok merhametlidir ....doğruyu söyle kızz sen de ne var kaç gündür eşin hazırlıyor kahvaltıyı yemeği yediklerinde azcık hasta mısın neyin var canooomm
Yok canim yaa migdem havalar serin gidiyo bende acik ince giyindim galiba kres sicak disari serin usuttuk migdeyi zaten gastrit var strese bagli galiba oda ilerledi ulsermi vardir nedir yaa annemde benden beter uc yerde yarasi var kadinin irsi galiba bizdeki durumgeçmiş olsun gülüm ben biliyorum kaç gündür bir şeyler oluyor sen gitsene doktora baktırsana şu midene belki miden bile değil safra kesende sorun vardır midene vuruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?