- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.421
Bizim günlük regl haftasına giriyor.Ama kaçamaklara dikkatGünaydın kızlar:) regl olucam galiba fenalardayım canım çok tatlı istiyor ani ruh değişikliklerimde cabası canlar burcunuz nedir :) merak ettim :)
oy oy oy yoğunluğa bak kuzumdaki.Rabbim kolaylığını verir Ramazanı dert etme canım sen.Öyle bereketli oluyor ki valla ben bile şaşıp kalıyorum bazen neyi yiyeceğimeHerkese gunaydin yine yogun bir gune uyandim makinada camasir evin ortasinda sarili hali beni bekler camasir asilacak hali balkona atilacak makinam su akitti dun off off kreste sergi var bugun kimbilir kacta gelcem uine eve yemek yok ramazan geliyor bende hic hazirlik yok anam bekler kizim gelsin yardim etsin diye ben nereye yetisecegimi sasirdim anlayacaginiz ama yinede o kadar yogunluk icinde sizden kopmamaya calisiyorum arada derede yazmaya calisiyorum o kadar ise vede gicik telefonuma ragmen seviyorumki sizleriii ....
Benim çok düzensiz geçen yıl 10-11 ay sürekli düzende gidiyordu harikaydı ama bozuldu şaştı düzen doktara gitmeyi planlıyorum bende ikizler burcuyum :) balıklar hashas ve duygusal olur derler cancan :)Bizim günlük regl haftasına giriyor.Ama kaçamaklara dikkat
Ben balık burcuyum canım...
Çok doğru kararlar canım bence etkili olacakSabah tartıya çıktım artıdayım iyi mireglime 2-3 gun kaldı.Ramazan öncesi biter inşallah.Hava da yağışlı modum düşük ama motivasyonum yüksek.Sabah kahvaltıya 2 yumurta haşladım peynir salatalıkla yedim.Sabah ekmeklerini biraz kısıp yumurtaya ağırlık vermem lazım.Akşamlardan da pilavı kaldırıyorum artık.2-3 kaşık da olsa yiyordum,yemicem bu ne ya kaç aydır 7 görmekten gına geldi
Benim çok düzensiz geçen yıl 10-11 ay sürekli düzende gidiyordu harikaydı ama bozuldu şaştı düzen doktara gitmeyi planlıyorum bende ikizler burcuyum :) balıklar hashas ve duygusal olur derler cancan :)
ani duygu değişiklikleri deyince ikizler misin diyecektim ki sen yazmışsın. Sende bendensin yani
Doğum tarihin kaç zeynepcim benimki 15 haziran :))ama öyle biliyorum artık kendimi
:) :) benimde 15 haziran :) gece 22:00 suları :) annemin sancısı öğlen başlamış ama :)Doğum tarihin kaç zeynepcim benimki 15 haziran :))
:) :) benimde 15 haziran :) gece 22:00 suları :) annemin sancısı öğlen başlamış ama :)
Ben çok ihmal ettim
O zaman tomurcugum yeni kararların içine yeşil çayı da ilistiriverBen çok ihmal ettim
Kiraz saplı form çayı içeyim bugün,sözO zaman tomurcugum yeni kararların içine yeşil çayı da ilistiriver
Uğraşmış baya :):) çifte kutlama yaparız:) ramazana denk geliyor ama olsun:)ay şaka gibi çok şaşırdım ya :) annen baya ugrasmis desene
kiraz sapı hiç içmedim tadı nasıl canlar ?Kiraz saplı form çayı içeyim bugün,söz
Ben her gün içiyorum canım ciddi ödem artırıyor ve wc ye yardimci. Tadına zamanla alıştım ben 5 birbyerdeden çok daha iyikiraz sapı hiç içmedim tadı nasıl canlar ?
He ya iftar sonrasına mi kalıyor baya zor olacak desene :))Uğraşmış baya :):) çifte kutlama yaparız:) ramazana denk geliyor ama olsun:)
Ben büyük bir kupada kiraz ve yesili karıştırıp içiyorum bir dene istersen canım.Kiraz saplı form çayı içeyim bugün,söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?