- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.441
kiraz sapı hiç içmedim tadı nasıl canlar ?
Ben her gün içiyorum canım ciddi ödem artırıyor ve wc ye yardimci. Tadına zamanla alıştım ben 5 birbyerdeden çok daha iyi
Bende şimdi büyük bir kupada yaptım yudumluyorum şuanBen büyük bir kupada kiraz ve yesili karıştırıp içiyorum bir dene istersen canım.
Hahaha yaşasın kiraz sapı :))) yarın artı falan kalmaz canımWc ye gitmekten masamın başında oturamadım
yeşil kiraz sapı mı anlamadımBende şimdi büyük bir kupada yaptım yudumluyorum şuan
Tadı bana göre güzel.Bütün bitki çaylarını severim genelde.Bitki çayı içtiğim gün motivem artar kaçamak yapmam.Aslında hergün içmeliyim ama sallıyorum sanırım.
Tevafukcum hiç denemedim ikisini bir.Kiraz saplıyı alalı baya oldu bitsin yeşil alayım diyordum ama yeşili alayım en iyisi karıştırıp içeyim bende
Evet kuzumm ben bugün kaçamağın kıralını yaptım canlar ceza olarafk eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum :):) 6 km :)vayy burç muhabbeti olmuş yeşil çaylar içilmiş afiyet şifa olsun kızlar
ne yedin de kaçamağın kralı oldu de bakemm:)Evet kuzumm ben bugün kaçamağın kıralını yaptım canlar ceza olarafk eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum :):) 6 km :)
Yok kız normal sallama yeşil çay ve kiraz sapini aynı bardakta yapıyorum..yeşil kiraz sapı mı anlamadım
kiraz saplı yeşil çay gülüm marketlerde satılıyoryeşil kiraz sapı mı anlamadım
hemen deneyeceğim merak ettim yeşilçay kayısı çayı her gün tüketiyorum genelde ara öğünlerle ödem zaten var çok iyi oldu bunu öğrendiğim :) süperkiraz saplı yeşil çay gülüm marketlerde satılıyor
istersen evde kiraz sapı varsa yeşil çayla beraberde demleyebilirsin ben geçen yazdan biraz kurutmuştum kiraz sapı tomurcukla tevafuk diyince aklıma geldi bende onu demliycem yeşil çayla beraber
yesssKızlar bu vardı :) doğru mu :)Eki Görüntüle 1838249
Evet yokulğu belli oluyorbrcnmm eğitimden sesi soluğu çıkmadı kuzumun :) nerelerdesin hatuncuk
Tadını beğendim yumuşak güzelmiş ödem için başka neler yapabilirim tomurcukumm:)
Valla benimde pek bilgim yok ödemde.ben parmağımdaki yüzükten anlarım ödem olup olmadığını ve kiraz saplı çay veye yeşil çay içtiğimde hemen iner.Maydanoz da çok etkili ödem atmakta.Ama en önemli şey tabiki de suuuTadını beğendim yumuşak güzelmiş ödem için başka neler yapabilirim tomurcukumm:)
Selammmm can can kimseciklerin sesi çıkmıyor bugün :):)Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?