Haydi Yine Yeniden...

kiraz sapı hiç içmedim tadı nasıl canlar ?

Ben her gün içiyorum canım ciddi ödem artırıyor ve wc ye yardimci. Tadına zamanla alıştım ben 5 birbyerdeden çok daha iyi

Ben büyük bir kupada kiraz ve yesili karıştırıp içiyorum bir dene istersen canım.
Bende şimdi büyük bir kupada yaptım yudumluyorum şuan
Tadı bana göre güzel.Bütün bitki çaylarını severim genelde.Bitki çayı içtiğim gün motivem artar kaçamak yapmam.Aslında hergün içmeliyim ama sallıyorum sanırım.
Tevafukcum hiç denemedim ikisini bir.Kiraz saplıyı alalı baya oldu bitsin yeşil alayım diyordum ama yeşili alayım en iyisi karıştırıp içeyim bende

yeşil kiraz sapı mı anlamadım

yeşil kiraz sapı mı anlamadım
kiraz saplı yeşil çay gülüm marketlerde satılıyor
istersen evde kiraz sapı varsa yeşil çayla beraberde demleyebilirsin ben geçen yazdan biraz kurutmuştum kiraz sapı tomurcukla tevafuk diyince aklıma geldi bende onu demliycem yeşil çayla beraber

hemen deneyeceğim merak ettim yeşilçay kayısı çayı her gün tüketiyorum genelde ara öğünlerle ödem zaten var çok iyi oldu bunu öğrendiğim :) süper

Tadını beğendim yumuşak güzelmiş ödem için başka neler yapabilirim tomurcukumm:)
Valla benimde pek bilgim yok ödemde.ben parmağımdaki yüzükten anlarım ödem olup olmadığını ve kiraz saplı çay veye yeşil çay içtiğimde hemen iner.Maydanoz da çok etkili ödem atmakta.Ama en önemli şey tabiki de suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…