- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.461
Yoğun bi gün anlaşılan sen nasılsın napıyosun kaçamağın ne 6 km yürütecek kadarSelammmm can can kimseciklerin sesi çıkmıyor bugün :):)
Yoğun bi gün anlaşılan sen nasılsın napıyosun kaçamağın ne 6 km yürütecek kadar
07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin,1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak,1 su bardağı süt, yeşil çay
Ara 10:15
3-4 erik
Öğle 12:15
2 mercimek köfte, 1 kabak dolma, yoğurt
Ara 15:00
Muz, avuç içi çiğ fındık, yoğurt, 3-4 çilek
Akşam 18:15
Kızarmış tavuğun göğüs kısmından biraz,yoğurt, 3 yemek kaşığı mercimekli pilav, salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Kalorisi çok mu yüksek ben bilmiyorum üniversite biteli hiç yemedim o zaman zayıftım hiç böyle hesaplarım yoktu kalorisi yüksek ise akşam çorba salata ağırlıklı beslenHamburger
350 cl sanırım kesinlikle öyle yapacağımKalorisi çok mu yüksek ben bilmiyorum üniversite biteli hiç yemedim o zaman zayıftım hiç böyle hesaplarım yoktu kalorisi yüksek ise akşam çorba salata ağırlıklı beslen
Ellerine sağlıkk ohhhh :)öğleden sonra komşum geldi çayımızı kahvemizi içtik o arada yemeği yaptım az önce de pilav koydum salata malzemesi bastım suya yeşil çayımı aldım geldiiim
afiyet olsun gülüm07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 2 zeytin,1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal kaymak,1 su bardağı süt, yeşil çay
3-4 erik
Kızarmış tavuğun göğüs kısmından biraz,yoğurt, 3 yemek kaşığı mercimekli pilav, salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
kuzuu senin kankin gelmemiş hala :))Ellerine sağlıkk ohhhh :)
o kadar da çok değilmiş kalorisi ben daha fazladır sanıyordum350 cl sanırım kesinlikle öyle yapacağım
Canim menuju beğendim çok güzel sadece 15 teki aran fazla geldi bi ara öğüne göre gerisi güzel afiyet olsun07:30
3-4 erik
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
neden akşamı sadece çorba yoğurtla geçiştirdin acıkmadın mı ondan mı gülümMenumu vereyim güzeller
Sabah 9.30: yarım yağsız tost
Ara 11.00: 1 hurma, küçük dilim baklava, sek kahve
Öğle 12.30: sulu köfte patates susuz
(5 lokma patates, 7 lokma köfte)
4 dilim karpuz
Ara 17.00: Türk Kahvesi 2 hurma
Aksam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
Küçük kase yoğurt
Bitki çayları
3 litre su
afiyet olsun canooomm serbest güne göre bile dikkatli yemişsin vallaMenumm
10 00
Biraz tel peynir
Uc dal nane
Dort tane sivri biber
Uc dilim tb ekmek
11 00
Dokuzlu cay
16 00
Uc kasik makarna
Bir bardak meyve suyu
17 00
Yarim avuc kabak cekirdegi
Bir dilim baklava
18 30
Uc dilim sucuk
Uc parca kasar
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Gunlerdir yeme istegi var bugun biraz rahat birakmak istedim kendimi sebest gun bugun ohh bee biraz relax olayim cok ihtiyacim vardi buna belki canim bisey isterse onuda yerim yarin kaldigim yerden devam ederim artik
Tesekkur ederim canim sende hic bisey yememissin istahin gitmis yine benimkini yollayayim acik kardes payi yapalim ne dersinafiyet olsun canooomm serbest güne göre bile dikkatli yemişsin valla
Acikmadim canım maalesef onuda zorla yedim. Dünkü durum devam ediyor bende o yüzdenneden akşamı sadece çorba yoğurtla geçiştirdin acıkmadın mı ondan mı gülüm
güzel ama menü ara da bir şey yemiş olsan akşama da laf etmezdim :))
Kız ekimim benim aksamimdan senin akşamın daha az canım yabenim acıkacağım yok saatte geç oldu acıkırsam çorba yerim yada ayran yapar içerim
sabah 10:00
1 bardak süte nescafe
12:20
1.5 dilim t.b. ekmeğine krem peynir
2 zeytin
domates salatalık
yarım kk beyaz peynir
16:00
2 kayısı
2 dilim kaşar
az şekerli kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?