Haydi Yine Yeniden...

Kız ekimim benim aksamimdan senin akşamın daha az canım ya ama sen yaklaşık 10 gündür böylesin afiyet olsun canım
benim manyak fibromiyalji göğüs altından yanlara midenin yanlara doğru şişiriyor beni azcık yesem ölüyorum sanıyorum hem ondan hemde malum dönemdeyim ya gitti yine benim iştah
2 bardak ayran içtim saat 9 gibi şimdi kıvranıyorum şişkinlikten dünyayı yemişim sanki

Menumu yazayim misafirlikteydim yine gec kaldim mrnu vermeye...
sabah 8
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik

ara
kiraz sapli form cay

oglen 13.30
1 kase coban salata
biraz taze nane
3 adt yesil zeytin
1 dlm ekmek

ara 17
15 20 adt kiraz

aksam 19
Izgarada 2 adt tavuk sarma
2 adt tavuk kanat
1 adt mangal sucuk
domates sogan
2 bardak ayran

su 3 lt.

Dune gore cok daha iyi bir menu cnm.protein agirlikli...

Aksam corba yogurt harika olmus.sabahki yarim tost yarim ekmek mi cnm yoksa hazir tost ekmeklerinin yarisi mi

Menu cok az ekimim.umarim birseyler daha yemissindir

Bazen free takilmak rahatlatiyor.iyi yapmissin canim...

Aksam isten geldim bende.esim dedi ki hadi bosverin evdeki yemekleri izgara yapalim.yeni evli cifte gittik malzemelerimiz de alip.onlarin evi mustakil gibi bahceli onu daha musait bizim evlere gore.apar topar oldu gunluge de girip haber veredim kusura bakmayin canlarim.sonra da cay fasli falan derken ancakeve geldik oglani uyuttum simdi.kiraz sapli cay hemen ishal yapti beni karin agrisi basima bela oldu misafirlikte

Bayanlar geç oldu benim
hemen menümü veriyorum
Sabak kalkınca
1 bardak su

Kahvaltı(08:30)
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 kk beyaz peynir
Az menemen
1 dilim köy ekmeği
Domates, salatalık
Açık şekersiz çay

Ara(11:00)
1 avuçtan az beyaz leblebi çay

Öğle (13:00)
Hamburger menüz az patates kızartması
yarım bardaktan az kola

ara(16:00)
erik, kiraz, çilek

Akşam (19:30)
1 kase yoğurt

Çok çok az karışık kuruyemiş toplasan 15 tane bir avuç bile değil
3lt yakın su tür kahvesi bitki çayları ve siyah çay

pc başına geçemedim misafir vardı daha dikkatli olacağım söz çok çokkkkkk özür

Mükemmel canım diyecek yok
Aksam corba yogurt harika olmus.sabahki yarim tost yarim ekmek mi cnm yoksa hazir tost ekmeklerinin yarisi mi
Yağsız ketçapsuz mayonezsiz yarım ekmek bildiğin

pc başına geçemedim misafir vardı daha dikkatli olacağım söz çok çokkkkkk özür
Onemli degil fistik.dedim ya onemli bisey olmadigi surece 22 ye kadar diye.bak misafirin varmis.bende iki gundur misafirliklerdeyim.esimin gezesi tutuyor boyle ara sira

Öğlen aksamla dengrlrnmis ve güzel olmuş afiyet olsun canım

Hamburger fazla gibi gorunsede bence guzel dengelemissin aksam yogurt yiyerek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…