- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.501
süper olmuş menü afiyet olsun gülümMenumu yazayim misafirlikteydim yine gec kaldim mrnu vermeye...
sabah 8
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
ara
kiraz sapli form cay
oglen 13.30
1 kase coban salata
biraz taze nane
3 adt yesil zeytin
1 dlm ekmek
ara 17
15 20 adt kiraz
aksam 19
Izgarada 2 adt tavuk sarma
2 adt tavuk kanat
1 adt mangal sucuk
domates sogan
2 bardak ayran
su 3 lt.
ayran içtim bol bol sonrada saat 10 gibi yattım uyudum erken yatıncada gecenin 3 buçuğunda hortladım tabii:)))Menu cok az ekimim.umarim birseyler daha yemissindir
süper dengelemişsin pıtırcığım çerez yemesen belki de acıkır dayanamaz yerdin afiyet olsun gülümBayanlar geç oldu benim
hemen menümü veriyorum
Sabak kalkınca
1 bardak su
Kahvaltı(08:30)
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 kk beyaz peynir
Az menemen
1 dilim köy ekmeği
Domates, salatalık
Açık şekersiz çay
Ara(11:00)
1 avuçtan az beyaz leblebi çay
Öğle (13:00)
Hamburger menüz az patates kızartması
yarım bardaktan az kola
ara(16:00)
erik, kiraz, çilek
Akşam (19:30)
1 kase yoğurt
Çok çok az karışık kuruyemiş toplasan 15 tane bir avuç bile değil
3lt yakın su tür kahvesi bitki çayları ve siyah çay
Aynen canım bir seferlik etki yapıyor.iyi de oluyor aslında.Bugün yine içerim,Ramazan öncesi biraz sıkı tutmaya ihtiyacım var...süper olmuş menü afiyet olsun gülüm
ne çabuk etkiliyor seni kiraz saplı yeşil çay uzun sürmüyor değil mi wc ziyaretler bir günde geçiyordur inşallah
her gün içme ki bünyen alışıp aynı etkiyi göstermemezlik yapmasın bir kaç gün içip ara ver bence gülümAynen canım bir seferlik etki yapıyor.iyi de oluyor aslında.Bugün yine içerim,Ramazan öncesi biraz sıkı tutmaya ihtiyacım var...
çok acıkmıştımmmmmmsüper dengelemişsin pıtırcığım çerez yemesen belki de acıkır dayanamaz yerdin afiyet olsun gülüm
Bugün yeşil çay içeyim o zamanher gün içme ki bünyen alışıp aynı etkiyi göstermemezlik yapmasın bir kaç gün içip ara ver bence gülüm
Eğitimde olduğumdan giremedim. Birde hem eğitim hem uzaktan is takibi. Eve gidince misafir vardı. Kizce huysuzlandi baya gidince. Sonra teyzeme gittik. Geldik saat 12.. Bittim bende giremedim
Bende de motive tavan vallaNabersiniz canlarimşimdi ara ogunumu yaptım buraya bakayım dedim. Bu hafta bende müthiş bir motivasyon var sonuç iyi olacak inş.
Kocaeli de fena yağışlı.işlerim yoğun pek giremiyorum bugünMotiveler yüksek :) vay be kıskandım Herkesin ısı yogun :) İstanbul'da fena ıslak. Cok fena yağmur yağıyor
Anammm kesin burayada gelir o yagmurr ne zaman gelcek yaz mayis ayi mart ayi gibi ramazanda kesin yanariz varya sicaklar o zaman bastirirKocaeli de fena yağışlı.işlerim yoğun pek giremiyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?