Haydi Yine Yeniden...

süper olmuş menü afiyet olsun gülüm
ne çabuk etkiliyor seni kiraz saplı yeşil çay uzun sürmüyor değil mi wc ziyaretler bir günde geçiyordur inşallah

süper dengelemişsin pıtırcığım çerez yemesen belki de acıkır dayanamaz yerdin afiyet olsun gülüm

süper olmuş menü afiyet olsun gülüm
ne çabuk etkiliyor seni kiraz saplı yeşil çay uzun sürmüyor değil mi wc ziyaretler bir günde geçiyordur inşallah
Aynen canım bir seferlik etki yapıyor.iyi de oluyor aslında.Bugün yine içerim,Ramazan öncesi biraz sıkı tutmaya ihtiyacım var...

Aynen canım bir seferlik etki yapıyor.iyi de oluyor aslında.Bugün yine içerim,Ramazan öncesi biraz sıkı tutmaya ihtiyacım var...
her gün içme ki bünyen alışıp aynı etkiyi göstermemezlik yapmasın bir kaç gün içip ara ver bence gülüm

Eğitimde olduğumdan giremedim. Birde hem eğitim hem uzaktan is takibi. Eve gidince misafir vardı. Kizce huysuzlandi baya gidince. Sonra teyzeme gittik. Geldik saat 12.. Bittim bende giremedim

Kresten geldim amann orda faliyet burda faliyet mahvoldum yaa birde arkadas gelmiyecekmis onunkileride topladim allahtan komsum yardim etti aile katiliminda yaptirdigim agac evi mudire hanim almis giristeki vitrine hemen koymus gecen senede benim faliyetleri almisti gitti caninm ev neyse artik hediyemiz olsun dedik oyle iste simdi yemek yapiyorum birazdan oglusu almaya giderim yemekti bulasikti oyle iste gecer gider bir gun daha ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…