- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.541
Bir yemek tabağı ağzına kadar da dolu değil ama :)Makarna miktarı ne kadar oldu canım.makulse menü güzel
Saati biraz gec ama isten gec cikiyorsun yapacak birseyin yok canim.bol bol su ic yatana kadarBir yemek tabağı ağzına kadar da dolu değil ama :)
Mükemmel bir menü kusursuzbende menü vereyim sonra gelir sizinkileri okurum
sabah 8 :30
1 dilim t.b. ekmeğine kaşar sucuk mikrodalgada (ekmek büyük ekmeklerden dilimi büyük yani)
3 çeri domates
12:30
2-3 dilim salatalık
1413:20 arası
2 bardak sıcak süte kahve
17:00
1 elma
19:00
1 kase mercimekli semizotu yemeği
2 kase sarımsaklı cacık
sonra çilek ya da kiraz yiyebilirim az gidip yatıcam kafamı zor tutuyorum kalkınca şekerli istiyor canım ona göre yersem yazarım
Haşlanmış makarna bana 5 yemek kaşığı diyetisyen yiyebilirsin demişti bugün çok su iç bide nacizane tavsiyem yanında salata tüketsen daha iyi olacak böylece menün sağlıklı olacak hem de makarna miktarı azalacakmenüm
sabah kalkınca su ve kayısı
kahvaltı (08:30)
haşlanmış yumurta
1 dilim eski kaşar
domates
7 tane zeytin açık şekersiz çay
1 tane ceviz
ara(11:00)
bitki çayı 1 tane ceviz
1 tane form bisküvi
öğle(13:30)
sebzeli kebap (sadece etlerini seçtim birkaç lokma normalde sevmiyorum o yemeği)
3y yemek kaşığı bulgur pilavı
Bol akdeniz salata
ara ne yazık ki yapamadım bugün öğleden sonra gergin ve yoğun geçti
Akşam (20:30)
haşlanmış yoğurtlu makarna
2.5 lt ye yakın su şimdi tekrar bitki çayı içiyorum sonrada soda içmeyi planlıyorum.......
Tam senlik harika olmuş afiyet olsunBende yazayim menüyü de şarj bitti bitecek
Sabah 8
2 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
Ara kiraz saplı çay
Öğlen 14
1 adt yağsız tost
5 adt yeşil zeytin
Ara 17
10 adt kiraz
1 adt küçük nektarin
Akşam 19
3yk kıymalı bezelye
1 kase karışık kızartma
1kase yoğurt
1dlm ekmek
Su 3 litre
Daha dikkatli olmalıyım o halde enteresan bişey bugün hiç acıkmadım yediklerimi azaltcam hafta sonu için ufak artış olsada hafta içi daha azaltırım Allahtan Ramazana az kaldı o zaman sıkı tutmak zorundayım bayram sonrası memlekete gitcem ne versem kardırStreste olursan hiç veremeyeceksin ama.kisir döngü olacak.o yüzden sabır canım.gun gelecek hedefimize ulasacagiz.sende ve bende çok kilo vermiş olmamızın bir rahatlığı var ama açık soyliyim.kacamaklara karşı daha rahatız.bence bunu cozdugumuzde kilo vermek kaçınılmaz olur
Insallah canim.hep birlikte sıkı tutalim az daha.surda bayrama ne kaldi ki.dedigin gibi ne versek kardir.Daha dikkatli olmalıyım o halde enteresan bişey bugün hiç acıkmadım yediklerimi azaltcam hafta sonu için ufak artış olsada hafta içi daha azaltırım Allahtan Ramazana az kaldı o zaman sıkı tutmak zorundayım bayram sonrası memlekete gitcem ne versem kardır
afiyet olsun gülüm güzel dengeli olmuş bence menünIlk menu benimki olsun
10 00
Bir dilim tb ekmek
Bir dilim domates
Uc dilim salatalik
K k buyuklugunde beyaz peynir
Ince bir dilim kasar peynir
Uc parca tel peynir
Sekersuz cay
12 00
Dokuzlu cay
15 00
Bir ufak muz
Yarim avuc kabak cekirdegi
17 20
Bes kasik tavuklu patlican
Bur tane kuru dolma ( komsum yapmis maras biberi ile )
Bes kasik yogurt
Su 2 oldu dahada icerim
akşam yumurta yemen iyi olmuş iyi tok tutar afiyet olsun canımcımm:)08:35
Çeyrek simitin yarısı ( ilaç için)
10:15
1 erik
13:15
3 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı, azcık tavuk, ayran
Ara 14:45
Çay,3 kare bitter
Akşam 18:35
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt,2 ceviz
Ara
Belki karpuz ya da kiraz
stres yookkk miden de ağrır başın daMuhtemelen stres tetikledi yaz geldi hala bu kiloda hedefe ulaşamadım eşime mahcup oldum bu ara kafam hep kiloda biliyorum büyük kilo verdim ama hedefe bi türlü ulaşamadım oda beni çok sinir ediyo tartıda artı görünce çıldırıyorum
Süt içtim inşallah işe yarar
beni bildiğin tıkıyor genelde sıcak süte nescafe karıştırıp içiyorum ikindi vakti içesem akşam dokmuşum gibi oluyor çok yiyemiyorum azcıkla da doyuyorumBugünkü menüler bir harika.seninki de öyle canım.
Ayça kaya söyledi geçen trt1de sütlü kahve çok tok tutuyor muş.gunde 2 sefer için diyor.sende etkisi nasil
afiyet olsun gülüm bizimde cumaları genelde sarımsaklı yoğurtlu makarna günümüz üstüne de kıymalı harç al sana süper yemek daha erken saatte makarna yiyecek olursan dene süper oluyor :)menüm
sabah kalkınca su ve kayısı
kahvaltı (08:30)
haşlanmış yumurta
1 dilim eski kaşar
domates
7 tane zeytin açık şekersiz çay
1 tane ceviz
ara(11:00)
bitki çayı 1 tane ceviz
1 tane form bisküvi
öğle(13:30)
sebzeli kebap (sadece etlerini seçtim birkaç lokma normalde sevmiyorum o yemeği)
3y yemek kaşığı bulgur pilavı
Bol akdeniz salata
ara ne yazık ki yapamadım bugün öğleden sonra gergin ve yoğun geçti
Akşam (20:30)
haşlanmış yoğurtlu makarna
2.5 lt ye yakın su şimdi tekrar bitki çayı içiyorum sonrada soda içmeyi planlıyorum.......
gülüm yaa günler uzadıkça erken saatte yemesi zor oluyor seninde benim ki gibi 7 ye sarkmış yemek kızartmayı yakacak vakit olur erken yatmazsan afiyet şifa olsunBende yazayim menüyü de şarj bitti bitecek
Sabah 8
2 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
Ara kiraz saplı çay
Öğlen 14
1 adt yağsız tost
5 adt yeşil zeytin
Ara 17
10 adt kiraz
1 adt küçük nektarin
Akşam 19
3yk kıymalı bezelye
1 kase karışık kızartma
1kase yoğurt
1dlm ekmek
Su 3 litre
afiyet olsun saati azcık geç olmuş ama mecbur nişan vardı :)allah hayırlı etsin tamamına erdirsin :)Selam canlarim eve gireli yarım saat olmadı her yerim ağrıyor
Menüm
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30:2 h yumurta kk peynir salatalık 4 zeytin
Ara 10.40: 3 kuru k 1 hurma 5 badem
Öğle 12.30: 4 y kaşığı orman kebabı
3 k bulgur pilavı
Salata
Ara 18.30: 1 top kek(gösteride)
Aksam 21.00: yarım pide, 1 baklava, 7 sarma, 4 çatal yaş pasta (nişanda)
3 litre su içtim
Hic fena sayilmaz canim menu.aksami az cok tahmin ettigin icin gun icinde az yemissin zatenSelam canlarim eve gireli yarım saat olmadı her yerim ağrıyor
Menüm
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30:2 h yumurta kk peynir salatalık 4 zeytin
Ara 10.40: 3 kuru k 1 hurma 5 badem
Öğle 12.30: 4 y kaşığı orman kebabı
3 k bulgur pilavı
Salata
Ara 18.30: 1 top kek(gösteride)
Aksam 21.00: yarım pide, 1 baklava, 7 sarma, 4 çatal yaş pasta (nişanda)
3 litre su içtim
Yaa sorma canim.is yerim eve yakin degil zaten.25 km gelip gidiyorum hergun.o yuzden yemek 7 8 i bile bulabiliyor.ki erken de yattim o kizartma hic olmadi.sabah artiydimgülüm yaa günler uzadıkça erken saatte yemesi zor oluyor seninde benim ki gibi 7 ye sarkmış yemek kızartmayı yakacak vakit olur erken yatmazsan afiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?