Haydi Yine Yeniden...

Mükemmel bir menü kusursuz
Haşlanmış makarna bana 5 yemek kaşığı diyetisyen yiyebilirsin demişti bugün çok su iç bide nacizane tavsiyem yanında salata tüketsen daha iyi olacak böylece menün sağlıklı olacak hem de makarna miktarı azalacak
Tam senlik harika olmuş afiyet olsun

Daha dikkatli olmalıyım o halde enteresan bişey bugün hiç acıkmadım yediklerimi azaltcam hafta sonu için ufak artış olsada hafta içi daha azaltırım Allahtan Ramazana az kaldı o zaman sıkı tutmak zorundayım bayram sonrası memlekete gitcem ne versem kardır

Insallah canim.hep birlikte sıkı tutalim az daha.surda bayrama ne kaldi ki.dedigin gibi ne versek kardir.

Selam canlarim eve gireli yarım saat olmadı her yerim ağrıyor
Menüm
Sabah ılık ballı limonlu şu
Kahvaltı 8.30:2 h yumurta kk peynir salatalık 4 zeytin

Ara 10.40: 3 kuru k 1 hurma 5 badem

Öğle 12.30: 4 y kaşığı orman kebabı
3 k bulgur pilavı
Salata

Ara 18.30: 1 top kek(gösteride)

Aksam 21.00: yarım pide, 1 baklava, 7 sarma, 4 çatal yaş pasta (nişanda)

3 litre su içtim

afiyet olsun gülüm güzel dengeli olmuş bence menün

akşam yumurta yemen iyi olmuş iyi tok tutar afiyet olsun canımcımm:)

stres yookkk miden de ağrır başın da
üstelik kilo vermeye cidden engel oluyor stres hem eşin kız o senin neyine mahcup oluyorsun yaza kadar hedefe ulaşamadın diye sonun da ceza yada ameliyat v.s. mi sanki allah korusun

Bugünkü menüler bir harika.seninki de öyle canım.
Ayça kaya söyledi geçen trt1de sütlü kahve çok tok tutuyor muş.gunde 2 sefer için diyor.sende etkisi nasil
beni bildiğin tıkıyor genelde sıcak süte nescafe karıştırıp içiyorum ikindi vakti içesem akşam dokmuşum gibi oluyor çok yiyemiyorum azcıkla da doyuyorum

afiyet olsun gülüm bizimde cumaları genelde sarımsaklı yoğurtlu makarna günümüz üstüne de kıymalı harç al sana süper yemek daha erken saatte makarna yiyecek olursan dene süper oluyor :)

gülüm yaa günler uzadıkça erken saatte yemesi zor oluyor seninde benim ki gibi 7 ye sarkmış yemek kızartmayı yakacak vakit olur erken yatmazsan afiyet şifa olsun

afiyet olsun saati azcık geç olmuş ama mecbur nişan vardı :)allah hayırlı etsin tamamına erdirsin :)

Hic fena sayilmaz canim menu.aksami az cok tahmin ettigin icin gun icinde az yemissin zaten

gülüm yaa günler uzadıkça erken saatte yemesi zor oluyor seninde benim ki gibi 7 ye sarkmış yemek kızartmayı yakacak vakit olur erken yatmazsan afiyet şifa olsun
Yaa sorma canim.is yerim eve yakin degil zaten.25 km gelip gidiyorum hergun.o yuzden yemek 7 8 i bile bulabiliyor.ki erken de yattim o kizartma hic olmadi.sabah artiydim zaten reglim gecikti oyle bir sisim ki balon halt etmis yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…