Haydi Yine Yeniden...

Kesinlikle katılıyorum ramazan öncesi 1 er 2 şer kilo versek süper olur.Ama bu sene ramazanda da kilo vereceğimize inanıyorum ben.çünkü sahura kadar acıkmayız.su içip yatarız
Evet canım bence de sence sahurda süt icilmeli mi canım. Yoksa şişkinlik yapar mı.

Menü super olmus afiyet şifa olsun

Hicbisey yememişsin ki :) afiyet olsun cok guzel olmus

Kuzum stres kilo vermeyi zorlastiriyormus. Bence sen büyütme canini sıkma bu durumdan dolayı. Zaten verdiğin kilo başarının ta kendisi

Ekimim azcik yemişsin kuzum afiyet olsun. Bu hafta baya giden kilolar gorucez sanırım.

Yarasın Zeynep hatun

Oh ne güzelmiş aksamın olaydı da yiyeydimmm

Ohhh be insanın her zaman yemek istediği seyler :) ama neden kötüleri seviyoruz hep biz ya

harikaaaa ne güzel normal görünmek hiç fazlalık kalmamış ne giysen yakışır artık gülüm

D Deligonul783 maşallah canım bu ne güzellik çok da yakışmış. Maşallah maşallah maşallah

Hay masaallah cillop gibi hatun gordum sanki :)))))

Sağolun canlarımmm ama fazlam var hala malesef..
Kınadaki herkes şoka girdi. Sana ne olmuş falan dediler. Nişandan bu yana erimişsin resmen dediler
Ama yine en az 5 kilo vermek istiyorum. Sonra da 5'leri görmek isteyeceğime eminim :) çünkü yetmiyor. 36 beden olmanın ne zararı var dimi ama
Neysem çocuk uyudu şimdi ayağımda. Yerine yatırayım da işlerimi yapayım. Sonra da hazırlanırım düğün için.

Çocukları parka getirdik azcık enerjilerini atsınlar evde bi sürü işim var mutfak dolaplarını iç dış temizliycem çamaşır yıka ser kurut bi yandan yarına sadece ütü kalsın istiyorum anlayacağınız bende bayağı temizlik işi var Ramazan öncesi ayrıntı işleri yapayım istiyorum

Kolay gelsin canım şimdiden.

Bence içilmeli,sahurda olabildiğince protein almalı,zaten iftarda ister istemez ramazan pidesi yicez.sahurda hiç karbonhidrat almayalım derim ben
Bu sene ben sahurda bol bol peynir, yumurta, domates salatalık, süt, sucuk ile beslenmeyi düşünüyorum iftar hafif atlatmayı başarırsam şahane olacak acaip hırslandım tatile çok az kaldı bayramda eşimin ailesi sonra benim memlekete gitcem o ana kadar sıkı tutmalıyım

D Deligonul783 şahane gözüküyorsun maşallah sana kilo vermenin güzelliğini görünce daha güzel olma isteği bence çok normal bu arada özledim seni

Teşekkürler canım aynen öyle insan daha da vermek istiyor. Ben de özledim hepinizi özledim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…