- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.561
Bende de aynı durum var ekimim.hala uzun kollu gömlekler hırkalar sıkıntı bastı.havalar açtığında eminim daha enerjik olacağız hepimiz.kızlar bu ara ben de acayip miskinlik isteksizlik var yine hava her gün kapalı hırkayla dolanıyorum hep bahardan mı havadan mı bana mı özel bu durum sizin haliyet i ruhiye niz nasıl :))
inşallah oluruz yoksa bu yazı debelene debelene geçiricez:))Bende de aynı durum var ekimim.hala uzun kollu gömlekler hırkalar sıkıntı bastı.havalar açtığında eminim daha enerjik olacağız hepimiz.
Öyle valla.Bence ramazan bayramından sonra büyük bir enerji ile toparlanıp kışa daha az kilolarda gireceğiz.görün de bakıninşallah oluruz yoksa bu yazı debelene debelene geçiricez:))
ne güzel diyorsun kız ağzından bal damlıyorÖyle valla.Bence ramazan bayramından sonra büyük bir enerji ile toparlanıp kışa daha az kilolarda gireceğiz.görün de bakın
Ben bırakır mıyım sencene güzel diyorsun kız ağzından bal damlıyor
ben 70 li kilolara düşene kadar buradasınız ona göre kilonuzu koruyacaksınız beni bırakmak yokkkk
Kombinin çko güzel,renk uyumu da öyle... Bizde seni özledik canım.iyi eğlenceler şimdidenSelam kızlarrr özledim siziii :):):) Kına gecesinden foto atayım dedim. Çok güzel oldu kınası bayıldım. Bu akşam da düğün var.
Kombinin çko güzel,renk uyumu da öyle... Bizde seni özledik canım.iyi eğlenceler şimdiden
HAVA GÜZE İSTANBULDA KEYFİM YOK KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BAŞIM ÇATLIYORkızlar bu ara ben de acayip miskinlik isteksizlik var yine hava her gün kapalı hırkayla dolanıyorum hep bahardan mı havadan mı bana mı özel bu durum sizin haliyet i ruhiye niz nasıl :))
Senin kanki nerelerde Zeyno? Hafta sonu da mı eğitimi var acabaHAVA GÜZE İSTANBULDA KEYFİM YOK KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BAŞIM ÇATLIYOR
harikaaaaSelam kızlarrr özledim siziii :):):) Kına gecesinden foto atayım dedim. Çok güzel oldu kınası bayıldım. Bu akşam da düğün var.
yaradanına kurbannnn bir tanesinBen bırakır mıyım sence
Sırf seni bırakmamak için kilo alır tekrar vermeye çalışırım kuzummm
aynı ben keyfim de yok hava burada bozuk omuzlarım da ağrı içimde huzursuzluk ne oluyor yaa bize ne yapsak ki şöyle bir sirkelensek kendimize gelsekHAVA GÜZE İSTANBULDA KEYFİM YOK KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BAŞIM ÇATLIYOR
Bu havalarda enerji toplamak zor...aynı ben keyfim de yok hava burada bozuk omuzlarım da ağrı içimde huzursuzluk ne oluyor yaa bize ne yapsak ki şöyle bir sirkelensek kendimize gelsek
Kesinlikle katılıyorum ramazan öncesi 1 er 2 şer kilo versek süper olur.Ama bu sene ramazanda da kilo vereceğimize inanıyorum ben.çünkü sahura kadar acıkmayız.su içip yatarızBizim buralar da çok yağışlı iki haftadır. Sürekli rahmet duası yapılıyor ondan mi bilemedim.. Yaaaa bu arada RAMAZANA SON 9 GÜNsıkı tutmsliyiz hem de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?