Haydi Yine Yeniden...

kızlar bu ara ben de acayip miskinlik isteksizlik var yine hava her gün kapalı hırkayla dolanıyorum hep bahardan mı havadan mı bana mı özel bu durum sizin haliyet i ruhiye niz nasıl :))
Bende de aynı durum var ekimim.hala uzun kollu gömlekler hırkalar sıkıntı bastı.havalar açtığında eminim daha enerjik olacağız hepimiz.

Öyle valla.Bence ramazan bayramından sonra büyük bir enerji ile toparlanıp kışa daha az kilolarda gireceğiz.görün de bakın
ne güzel diyorsun kız ağzından bal damlıyor
ben 70 li kilolara düşene kadar buradasınız ona göre kilonuzu koruyacaksınız beni bırakmak yokkkk

ne güzel diyorsun kız ağzından bal damlıyor
ben 70 li kilolara düşene kadar buradasınız ona göre kilonuzu koruyacaksınız beni bırakmak yokkkk
Ben bırakır mıyım sence
Sırf seni bırakmamak için kilo alır tekrar vermeye çalışırım kuzummm

kızlar bu ara ben de acayip miskinlik isteksizlik var yine hava her gün kapalı hırkayla dolanıyorum hep bahardan mı havadan mı bana mı özel bu durum sizin haliyet i ruhiye niz nasıl :))
HAVA GÜZE İSTANBULDA KEYFİM YOK KENDİMİ RAHATSIZ HİSSEDİYORUM BAŞIM ÇATLIYOR

aynı ben keyfim de yok hava burada bozuk omuzlarım da ağrı içimde huzursuzluk ne oluyor yaa bize ne yapsak ki şöyle bir sirkelensek kendimize gelsek
Bu havalarda enerji toplamak zor...
Akşam komşumuzun kızının nişanı var.oraya gidicez bakalım orda biraz neşelenirim heralde

Bizim buralar da çok yağışlı iki haftadır. Sürekli rahmet duası yapılıyor ondan mi bilemedim.. Yaaaa bu arada RAMAZANA SON 9 GÜN sıkı tutmsliyiz hem de çok

Bizim buralar da çok yağışlı iki haftadır. Sürekli rahmet duası yapılıyor ondan mi bilemedim.. Yaaaa bu arada RAMAZANA SON 9 GÜN sıkı tutmsliyiz hem de çok
Kesinlikle katılıyorum ramazan öncesi 1 er 2 şer kilo versek süper olur.Ama bu sene ramazanda da kilo vereceğimize inanıyorum ben.çünkü sahura kadar acıkmayız.su içip yatarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…