- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.921
Küçük bir kapa yap kuzum birkaç gün ara öğün niyetine yersinHurmayi 1 yada 3 ye tatlim.bugun benim canim da cok ev keki istedi burnuma koktu sanki sana afiyet olsun.benin esim kek yemez kv ve oglumun yumurta alerjileri var.kek yapmiyorum genelde ...menu guzel bu arada canim
Menun cok guzel canim afiyet olsun ..Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 yumurta
2 zeytin 3 dilim beyaz peynir
Yarından az salatalık
1 dilim tam b ekmek
Ara 10.30: şek Nescafe 2 hurma
Öğle 12.30: 2 servis kaşığı karışık Kızartma Yoğurtlu
1 dilim ekmek, 4 dilim karpuz
Ara 15.30: 1 dilim kek ev yapımı
Aksam 18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 kepçe ıspanak y
4 kaşık yoğurt
Ara 21.00: Türk Kahvesi
3 litre su
Bitki çayları
afiyet olsun gülüm güzel olmuş menün :)Menumu vereyim utum var bir yigin gec olmadan yapayim
10 00
Bir tane kucuk simit
Biraz tel peynir
Uc dort dilim salatalik
Sekersiz cay
14 00
Bir nektari
15 30
Iki kasik patlican yemegi
16 00
Iki biskrem
17 30
Bir kepce corba
Bes kasik patlican
Uc kasik pilav
Su 2 litre oldu
Menumu vereyim
Sabah 8.30: 1 yumurta
2 zeytin 3 dilim beyaz peynir
Yarından az salatalık
1 dilim tam b ekmek
Ara 10.30: şek Nescafe 2 hurma
Öğle 12.30: 2 servis kaşığı karışık Kızartma Yoğurtlu
1 dilim ekmek, 4 dilim karpuz
Ara 15.30: 1 dilim kek ev yapımı
Aksam 18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 kepçe ıspanak y
4 kaşık yoğurt
Ara 21.00: Türk Kahvesi
3 litre su
Bitki çayları
Menumu vereyim utum var bir yigin gec olmadan yapayim
10 00
Bir tane kucuk simit
Biraz tel peynir
Uc dort dilim salatalik
Sekersiz cay
14 00
Bir nektari
15 30
16 00
Iki biskrem
17 30
Bir kepce corba
Bes kasik patlican
Uc kasik pilav
Su 2 litre oldu
sabah 10 :30
domates salatalık
1 y.k. cevizli zeytin salatası
1 dilim fırında patates
1 hamur kızartması
1 s.k. kuymak(mıhlama benzeri )
2 lokma patatesli biberli sucuklu yumurta
ara
bitki çayı
2 çatal tramisu
akşam
acıkırsam maden suyu ile limonlu ayran olacak
yarına eltimler geliyor 4 kişi elim ayağıma dolandı ev temizlenecek dip bucak hazırlık yapılacak ve ben çok çabuk yoruluyorum yaprak çıkardım buzluktan oğlanı yolladım dolmalık biber yeşil fasülye alsın diye bari zeytin yağlıları akşamdan yapayım yarın anaca temizlik ve ana yemekle uğraşayım
Az az olmuş her şey gayet ölçülu afiyet olsun canım.Menumu vereyim utum var bir yigin gec olmadan yapayim
10 00
Bir tane kucuk simit
Biraz tel peynir
Uc dort dilim salatalik
Sekersiz cay
14 00
Bir nektari
15 30
16 00
Iki biskrem
17 30
Bir kepce corba
Bes kasik patlican
Uc kasik pilav
Su 2 litre oldu
Canim ya bende butterfly in sözlerine eksiksiz katılıyorum. Az yiyerek verilen kilo çok da çabuk alınır bana göre. Bi kahvaltı var başka bir şey yoksabah 10 :30
domates salatalık
1 dilim fırında patates
1 hamur kızartması
ara
bitki çayı
2 çatal tramisu
akşam
yarına eltimler geliyor 4 kişi elim ayağıma dolandı ev temizlenecek dip bucak hazırlık yapılacak ve ben çok çabuk yoruluyorum yaprak çıkardım buzluktan oğlanı yolladım dolmalık biber yeşil fasülye alsın diye bari zeytin yağlıları akşamdan yapayım yarın anaca temizlik ve ana yemekle uğraşayım
Ölçülü ve güzel bir menü canım. Yemek sonrası canın tatlı istemiş sanırım ama güzel kontrol etmişsin. Afiyet olsunMenüm:
Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, az krem peynirle sos, az tereyağ ile reçel, 2 dilim tb
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, birkaç sade cips
Akşam (17:25)
1 kutu ton balığı, birkaç dilim kavun karpuz, az tel peynir, 1 dilim tb
(19:00)
1 dilim tb üstüne nutella (1 t.k.)
Ara
1 bardak süt
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
Neden ki canım bizimle Paylaş ki burasi bunun için de var.Menüleriniz şahane bayanlar motivem düştü bugün
Menün çok güzel bence canım afiyet olsunsabah su ve kayısı
kahvaltı
karışık tos tost ekmeğine
ara öğün
bitki çayı 1 adet cevis ve avuç içi kadar beyaz lebleli
öğle sadece salata
ara bir tane kornet dondurma
akşam
pazı çorbası yarım kase
az taze fasulye ve yoğur
1 dilim ekmek
2lt yakın su
hiç kilo gitmemiş çok mu sabırsızım nedir, sizin kadar aktif olamıyorum birde onada içim gidiyor hep aklım burda kalıyor menüleri okuyorum gün içerisinde fırsat buldukça yazıyorum daha doğrusu yazmaya çlşyorumNeden ki canım bizimle Paylaş ki burasi bunun için de var.
Böyle şeyler yasaman çok normal canım. Ama tahlilerini bi yaptır lütfen. Gidecek kilolar emin ol. Mesela bildin bileli var mıydı kiloların? hemen almadık ki 2 hafta da gitsin. Senin menülerini gerçekten çok beğeniyorum vermemek için bir nedenin yok.hiç kilo gitmemiş çok mu sabırsızım nedir, sizin kadar aktif olamıyorum birde onada içim gidiyor hep aklım burda kalıyor menüleri okuyorum gün içerisinde fırsat buldukça yazıyorum daha doğrusu yazmaya çlşyorumçabuk acıkıyorum canım tatlı istiyor şu an kaçtım odama hemen :)
böyleydim ama şu anki kadar hiç olmadım bir ara çok güzel verdim bir bakmışım bu haldeyim evet 2 haftada veremem tabi ama verirrim harelde ümidim var :)Böyle şeyler yasaman çok normal canım. Ama tahlilerini bi yaptır lütfen. Gidecek kilolar emin ol. Mesela bildin bileli var mıydı kiloların? hemen almadık ki 2 hafta da gitsin. Senin menülerini gerçekten çok beğeniyorum vermemek için bir nedenin yok.
Tabiki verirsin canım. can sıkmak yok zihnini inandır canım vücut o zaman daha mutlu öld için hızlı gidiyor. Tatlı krizine de Türk Kahvesi ve hurma veya süt hurma bende çok işe yarıyorböyleydim ama şu anki kadar hiç olmadım bir ara çok güzel verdim bir bakmışım bu haldeyim evet 2 haftada veremem tabi ama verirrim harelde ümidim var :)
deneyeceğim <3Tabiki verirsin canım. can sıkmak yok zihnini inandır canım vücut o zaman daha mutlu öld için hızlı gidiyor. Tatlı krizine de Türk Kahvesi ve hurma veya süt hurma bende çok işe yarıyor
hiç kilo gitmemiş çok mu sabırsızım nedir, sizin kadar aktif olamıyorum birde onada içim gidiyor hep aklım burda kalıyor menüleri okuyorum gün içerisinde fırsat buldukça yazıyorum daha doğrusu yazmaya çlşyorumçabuk acıkıyorum canım tatlı istiyor şu an kaçtım odama hemen :)
Menun yetersiz geldi canim acikta cisli .... valla kolay gelsin ne diyeyim allah guc versinde insallah halledersin sen kolay gelsin canim benim ...sabah 10 :30
domates salatalık
1 dilim fırında patates
1 hamur kızartması
ara
bitki çayı
2 çatal tramisu
akşam
Menu gayet iyi yuruyusde var ee daha ne olsun afiyet bal seker olsunMenüm:
Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, az krem peynirle sos, az tereyağ ile reçel, 2 dilim tb
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, birkaç sade cips
Akşam (17:25)
1 kutu ton balığı, birkaç dilim kavun karpuz, az tel peynir, 1 dilim tb
(19:00)
1 dilim tb üstüne nutella (1 t.k.)
Ara
1 bardak süt
2,5 lt su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?