Haydi Yine Yeniden...

Hurmayi 1 yada 3 ye tatlim.bugun benim canim da cok ev keki istedi burnuma koktu sanki sana afiyet olsun.benin esim kek yemez kv ve oglumun yumurta alerjileri var.kek yapmiyorum genelde ...menu guzel bu arada canim
Küçük bir kapa yap kuzum birkaç gün ara öğün niyetine yersin hurma yerken aklıma geldin biliyor musun o anda 1 az 3 çok geldi :)) Teşekkürler canım. Bu arada oglus nasıl oldu canım. Hala çok oksuruyor mu

Menun cok guzel canim afiyet olsun ..

sabah 10 :30
domates salatalık
1 y.k. cevizli zeytin salatası
1 dilim fırında patates
1 hamur kızartması
1 s.k. kuymak(mıhlama benzeri )
2 lokma patatesli biberli sucuklu yumurta

ara
bitki çayı
2 çatal tramisu

akşam
acıkırsam maden suyu ile limonlu ayran olacak

yarına eltimler geliyor 4 kişi elim ayağıma dolandı ev temizlenecek dip bucak hazırlık yapılacak ve ben çok çabuk yoruluyorum yaprak çıkardım buzluktan oğlanı yolladım dolmalık biber yeşil fasülye alsın diye bari zeytin yağlıları akşamdan yapayım yarın anaca temizlik ve ana yemekle uğraşayım

afiyet olsun gülüm güzel olmuş menün :)

Menüm:

Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, kk peynir, 5 zeytin, az krem peynirle sos, az tereyağ ile reçel, 2 dilim tb

Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, birkaç sade cips

Akşam (17:25)
1 kutu ton balığı, birkaç dilim kavun karpuz, az tel peynir, 1 dilim tb

(19:00)
1 dilim tb üstüne nutella (1 t.k.)

Ara
1 bardak süt

2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Güzel menü canım afiyet olsun. Kek ölçülü maşallah kendini tutmuşsun. Akşam öğünün de zaten kusursuz.

Genel itibariyle güzel ama öğleni az buldum afiyet olsun.

Öncelikle kolay gelsin canım. Menüne gelince yetersiz buldum. Kahvaltı tamam karbonlu olmuş ama ondan eser kalmaz. Ara öğünde de 2 çatal tiramisu olsa da az bence tutmaz seni. Akşam bence yemek yemelisin. Ekimim sana bir konuda dürüst olayım çünkü iyiliğini istiyorum. Öğünlerini arttır ve yemeği arttır inanki daha hızlı kilo vereceksin. Böyle az yiyince emin ol metabolizman yavaşlıyor. Ama tabi yemeği arttır derken sağlıklı şeyler yiyerek arttır. Sabah peynir yumurta mutlaka olsun. Ara öğünlerde yoğurt süt meyve vs ye. Öğle öğünün olsun çorba salata yoğurt ya da sulu yemek. Bunu istikrarla devam ettir inanki bir anda hızla kilo vereceksin canım. İlaç kullanıyorsun biliyorum ama bir de böyle dene birşey kaybetmezsin inanki. Daha güzel olacak.

sabah su ve kayısı
kahvaltı
karışık tos tost ekmeğine
ara öğün
bitki çayı 1 adet cevis ve avuç içi kadar beyaz lebleli
öğle sadece salata
ara bir tane kornet dondurma
akşam
pazı çorbası yarım kase
az taze fasulye ve yoğur
1 dilim ekmek
2lt yakın su

Az az olmuş her şey gayet ölçülu afiyet olsun canım.
Canim ya bende butterfly in sözlerine eksiksiz katılıyorum. Az yiyerek verilen kilo çok da çabuk alınır bana göre. Bi kahvaltı var başka bir şey yok
Ölçülü ve güzel bir menü canım. Yemek sonrası canın tatlı istemiş sanırım ama güzel kontrol etmişsin. Afiyet olsun

Menün çok güzel bence canım afiyet olsun

Neden ki canım bizimle Paylaş ki burasi bunun için de var.
hiç kilo gitmemiş çok mu sabırsızım nedir, sizin kadar aktif olamıyorum birde onada içim gidiyor hep aklım burda kalıyor menüleri okuyorum gün içerisinde fırsat buldukça yazıyorum daha doğrusu yazmaya çlşyorum çabuk acıkıyorum canım tatlı istiyor şu an kaçtım odama hemen :)

Böyle şeyler yasaman çok normal canım. Ama tahlilerini bi yaptır lütfen. Gidecek kilolar emin ol. Mesela bildin bileli var mıydı kiloların? hemen almadık ki 2 hafta da gitsin. Senin menülerini gerçekten çok beğeniyorum vermemek için bir nedenin yok.

böyleydim ama şu anki kadar hiç olmadım bir ara çok güzel verdim bir bakmışım bu haldeyim evet 2 haftada veremem tabi ama verirrim harelde ümidim var :)

böyleydim ama şu anki kadar hiç olmadım bir ara çok güzel verdim bir bakmışım bu haldeyim evet 2 haftada veremem tabi ama verirrim harelde ümidim var :)
Tabiki verirsin canım. can sıkmak yok zihnini inandır canım vücut o zaman daha mutlu öld için hızlı gidiyor. Tatlı krizine de Türk Kahvesi ve hurma veya süt hurma bende çok işe yarıyor

Ben de tevafuka katılıyorum canım. Menülerin gayet güzel. Bugünkü de gayet ölçülü olmuş. Biraz da spor yaparsan tamamdır. Pes etmek yok daha başındasın. Tahlillerini de yaptır. Sorun yoksa ne ala. Elbet veririm diye düşün. Sorun varsa tedavi olursun yine verirsin. Can sıkmak yok.

Menun yetersiz geldi canim acikta cisli .... valla kolay gelsin ne diyeyim allah guc versinde insallah halledersin sen kolay gelsin canim benim ...

Menu gayet iyi yuruyusde var ee daha ne olsun afiyet bal seker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…