Haydi Yine Yeniden...

Menun gayet iyi bir tek dondurma fazla geldi bir top dondurma yeterli gelir canim bir daki sefere oyle yap ekstra kalori almaya gerek yok canim

Menumu hemen yazayim nette sorun vardi.yorumlara gelicem yine.biraz isim var kizlar...
sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 adt etimek

oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin
1 kucuk tulumba tatlisi

ara 17.30
ceyrek elma
3 adet cilek
5 adt kiraz
2 adt kayisi

aksam 19.30
3 yk kiymali yumurta
coban salata
1 dilim ekmek

ara 1 haslanmis misir
su 2.5 litre

Baya toparladi canim sagol.oksuruk cok cok az.atesi de yok hamdolsun

Guzel menu olmus kuzum afiyet olsun su biraz az sadece

Menu yine az geldi bana canim.simdiden kolayliklar diliyorum sana yarin cok yorulacaksin

Son düzenleme:
Guzel olmus yuruyus de eklenmis

Bugun az geldi menun bana.suyu biraz daha artirmalisin canim

Hic can sıkmak yok Zeynocum.ilk mesajimda sana ne demistim hatirliyor musun sabir ve zaman...

Kusursuz bir menü afiyet olsun. Mısır sezonu da açılmış :) afiyet olsun.

Yerinde dengeli olmuş afiyet olsun
Gayet güzel olmuş ama ödem var diyodun su bana az geldi afiyet olsun
Yavrum akşam nerde böyle aç bırakma doğru değil Kahvaltı güzel hele kuymak bayılırım ama akşam en azından çorba içseydin be canım afiyet olsun
Yürüyüş varsa herşey yolundadır afiyet olsun
Su çok az geldi menü bayağı hafif olmuş afiyet olsun
Meyve karışımı şahane menü gayet güzel olmuş afiyet olsun

07:15
Limonlu su
07:30
1,5 haşlanmış yumurta,3 zeytin, kk peynir , çay, domates salatalık
Ara 10:00
1 poğaça, 1 kurabiye, az fıstık
Öğle 12:15
Kiraz, ayran
Ara 15:30
1 su bardağı süt, kurabiye
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Karpuz
2.5 litre su

Bugün okulda piknik vardı öğrencilerim için kurabiye ile pişi hazırladım o ara çok oldu ama çocukları kıramadım
şimdi 5 kiloluk tencereye yaprak sarma işim bitti cuma arkadaşlar gelecek en azından sarma aradan çıksın dedim yarın temizlik tatlı işlerini ekstra ikramlıkları halledeceğim biraz yoğunum Ramazan girmeden arkadaşları ağırlamak istedim

Doyurucu dengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım.
Güzel dengelemissin afiyet olsun canım

Aralarla az az gecistirmissin gunu iyi olmus.cuma izin gunu yap kendine.o kadar hazirlayip da yememek olmaz

Bence hiçte çok olmamış. Öğlen kiraz ayran da öğün değil zaten ara öğün olmuş. Poğaça yiyip sonra öğleni dengelemişsin canım akşamın zaten süper. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…