Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel canim meyvede yemissin az az ama hepsinden afiyet olsun fistik ..

Bugun birazcik karbon olmus amapiknikteymissin afiyet olsun canim ..

Şu aktiflik konusuyla alakali da söyleyeceklerim var ama neyse... ustüme alınmıyorum....

Selamlar öncelikle.. Valla herkesin işi gücü olduğunda gelemediğinde herkes nerede demiyorsak biz de aynı şeyi bekleriz canım tomurcukkk müsait olan herkes gelmeye çalışır eminim. Ben de sabahtandır uğraşıyorum çocuğun aşısı vardı. Kan sayımı yaptırdım. Kontrollerini oldu. Gidiş geliş yürüdüm ayaklarım şişti yara oldu ayakkabı vurdu. Deli gibi sıcak var. Çok yoruldum. 1 saat yürüdüm rahat. Gece yine uyumadım. Kahvaltı da yapmadan gittim tansiyonum düşmüş. Neyse eve girdim ortalığı toparla kahvaltı et bu saat oldu.
Çocuğum hastayken de evim alt üst temizlik yaparken de bir şekilde arada kaçıyorum sizin yanınıza ama zorunlu olarak değil severek isteyerek yapıyorum bunu. Sadece bir kez bir hafta izin aldım o da gelemeyeceğimden değil de kafamı toparladım geldim yine aranızdayım çok şükür. tevafuk55 ben de üstüme alınmıyorum. Herkesin menüsüne bakıp yorumlamaya çalışıyorum en önemlisi bu tavsiye vermeye çalışıyorum çünkü herkesin iyiliğini isterim. Benim bir şikayetim yok ama herkes birbirine saygıyla yaklaşırsa hiç sorun olmaz sadece fikirlerimi söyleyim dedim kızlar :)

Ben üstüme alındım şimdi bak,ben bir şey demedim ki kimseye canım,bende işlerim olduğunda giremiyorum,hastalık olduğunda giremiyorum.genel anlamda aktiflik az sadece tevafuk ve senle ilgili bir durum yok ki canım.üstüne alınan varsa başka alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…