- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.961
Bence çok güzel gelenler çok şanslı arkadaşım :)
Bence harika olurcuma gunu sende olmak vardi ahh ahhh
Ahhh siz gelseniz neler neler yaparımBence süper canım :):) daha ne olsun
Menun cok guzel canim meyvede yemissin az az ama hepsinden afiyet olsun fistik ..Menumu hemen yazayim nette sorun vardi.yorumlara gelicem yine.biraz isim var kizlar...
sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 adt etimek
oglen 14.30
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin
1 kucuk tulumba tatlisi
ara 17.30
ceyrek elma
3 adet cilek
5 adt kiraz
2 adt kayisi
aksam 19.30
3 yk kiymali yumurta
coban salata
1 dilim ekmek
ara 1 haslanmis misir
su 2.5 litre
Bugun birazcik karbon olmus amapiknikteymissin afiyet olsun canim ..07:15
Limonlu su
07:30
1,5 haşlanmış yumurta,3 zeytin, kk peynir , çay, domates salatalık
Ara 10:00
1 poğaça, 1 kurabiye, az fıstık
Öğle 12:15
Kiraz, ayran
Ara 15:30
1 su bardağı süt, kurabiye
Akşam 18:30
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Karpuz
2.5 litre su
Ben buralardayım kuzu azcık işlerim vardı.ama eski aktifliğimiz yok evetHerkes nerede acaba
Kolay gelsin canım sana.Ekim ve sen bugün hazırlıklardasınızSlm arkadaşlarbugün enerjim çok ama çok olmalı eve geçince işim bittiği zaman uğrarım bugünlük beni affedin
Üzülme canım vardır bir hayır sağlık olsun8 yıldır çalıştığım okuldan tayin istemişdim ve çıkmadı yinemoralim yerlerde iştah gitti, bugün bir şey yemedim daha
Söyle canım içinden geçenleri saklı kalmasın sende,varsa bir problem çözmeye çalışalımŞu aktiflik konusuyla alakali da söyleyeceklerim var ama neyse... ustüme alınmıyorum....
Ahhh siz gelseniz neler neler yaparım
Ben üstüme alındım şimdi bak,ben bir şey demedim ki kimseye canım,bende işlerim olduğunda giremiyorum,hastalık olduğunda giremiyorum.genel anlamda aktiflik az sadece tevafuk ve senle ilgili bir durum yok ki canım.üstüne alınan varsa başka alınsınSelamlar öncelikle.. Valla herkesin işi gücü olduğunda gelemediğinde herkes nerede demiyorsak biz de aynı şeyi bekleriz canımtomurcukkk müsait olan herkes gelmeye çalışır eminim. Ben de sabahtandır uğraşıyorum çocuğun aşısı vardı. Kan sayımı yaptırdım. Kontrollerini oldu. Gidiş geliş yürüdüm ayaklarım şişti yara oldu ayakkabı vurdu. Deli gibi sıcak var. Çok yoruldum. 1 saat yürüdüm rahat. Gece yine uyumadım. Kahvaltı da yapmadan gittim tansiyonum düşmüş. Neyse eve girdim ortalığı toparla kahvaltı et bu saat oldu.
Çocuğum hastayken de evim alt üst temizlik yaparken de bir şekilde arada kaçıyorum sizin yanınıza ama zorunlu olarak değil severek isteyerek yapıyorum bunu. Sadece bir kez bir hafta izin aldım o da gelemeyeceğimden değil de kafamı toparladım geldim yine aranızdayım çok şükür.tevafuk55 ben de üstüme alınmıyorum. Herkesin menüsüne bakıp yorumlamaya çalışıyorum en önemlisi bu tavsiye vermeye çalışıyorum çünkü herkesin iyiliğini isterim. Benim bir şikayetim yok ama herkes birbirine saygıyla yaklaşırsa hiç sorun olmaz sadece fikirlerimi söyleyim dedim kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?