- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #26.981
yok önemli değil ama ben kimlerin aktif olup kimlerin olmadığını çok iyi biliyorum zaten canım
Ben üstüme alındım şimdi bak,ben bir şey demedim ki kimseye canım,bende işlerim olduğunda giremiyorum,hastalık olduğunda giremiyorum.genel anlamda aktiflik az sadece tevafuk ve senle ilgili bir durum yok ki canım.üstüne alınan varsa başka alınsın
yok önemli değil ama ben kimlerin aktif olup kimlerin olmadığını çok iyi biliyorum zaten canım
amaaan canım kim nasıl istiyorsa öyle davransınHehe kuzum benim de lafım sana değildi ki zatenyeterince aktif olmayanlaraydı sen hem işte çalışıp hem buraya bakıyorsun. Senin yazdığını şimdi gördüm aktiflik az diye ama ona cevaben yazmadım tabi ki. Ben buraya yazdığımda biliyorum ki hemen cevabı yapıştırırsın. Hiç boş bıraktığını görmedim kız alınma
amaaan canım kim nasıl istiyorsa öyle davransınherkes kendini biliyor zaten.işi olan elbette gelemiyor.işi olmadığı halde girmeyen de kendi bilir
8 yıldır çalıştığım okuldan tayin istemişdim ve çıkmadı yinemoralim yerlerde iştah gitti, bugün bir şey yemedim daha
Şu aktiflik konusuyla alakali da söyleyeceklerim var ama neyse... ustüme alınmıyorum....
Bi koyde öğretmenim yolu çok uzun her gün 70 km iki küçük çocuğum var gidip gelmek çok zor. Aklım çocuklarda kalıyor. Sınıf öğretmeniyimNeden tayin istiyorsun canım? Nereye? Branşın nedir?
Bi koyde öğretmenim yolu çok uzun her gün 70 km iki küçük çocuğum var gidip gelmek çok zor. Aklım çocuklarda kalıyor. Sınıf öğretmeniyim
Oyyyyy çok uzakmış bizde daha açıklanmadı pazartesi açıklanacakmış hayırlısı be kuzum vardır bunda da bi hayırBi koyde öğretmenim yolu çok uzun her gün 70 km iki küçük çocuğum var gidip gelmek çok zor. Aklım çocuklarda kalıyor. Sınıf öğretmeniyim
Oyyyyy çok uzakmış bizde daha açıklanmadı pazartesi açıklanacakmış hayırlısı be kuzum vardır bunda da bi hayır
Bende sınıf öğretmeniyim 4 leri okutuyorumKuzum senin branşın nedir?
Selammmm ben ekim2009 kız kardeşiyim. Daha önce yazmıştım buraya. Şİmdi yine yenidennnnn =)))
Benim kilo aldı başını gitti. Kabızlık var çikolata kisti var , şimdi kilo vermeye başladım ama şükürler olsun..
Akşamdan 1 su bardağı suya 2 tüm ceviz 3 erik kurusu 1 kabuk tarçın bir dilim limon atıyorum sabah içiyorum yiyorum sonra da erik ve ceviziKabızlığıma çoook iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Gündüz de taze nane 1 tane salatalık bir dilim limon bir sürahi su yapıyorum onu içiyorumÖdemler güle güleee
Vay çok hızlı giriş oldu he :) Hoşgeldin
Hoş geldin nasılsın canım? Geçmiş olsun öncelikle bir kaza geçirmiştin.Bebek tedavisi görüyordun hatta o sıra askıya alındı sanırım...Selammmm ben ekim2009 kız kardeşiyim. Daha önce yazmıştım buraya. Şİmdi yine yenidennnnn =)))
Benim kilo aldı başını gitti. Kabızlık var çikolata kisti var , şimdi kilo vermeye başladım ama şükürler olsun..
Akşamdan 1 su bardağı suya 2 tüm ceviz 3 erik kurusu 1 kabuk tarçın bir dilim limon atıyorum sabah içiyorum yiyorum sonra da erik ve ceviziKabızlığıma çoook iyi geldi. Paylaşmak istedim.
Gündüz de taze nane 1 tane salatalık bir dilim limon bir sürahi su yapıyorum onu içiyorumÖdemler güle güleee
Hoş geldin nasılsın canım? Geçmiş olsun öncelikle bir kaza geçirmiştin.Bebek tedavisi görüyordun hatta o sıra askıya alındı sanırım...
Çikolata kisti için soğan kürü uygula benceHem kilo da verdiriyor.Ama kilo verince zaten kistler azalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?