Haydi Yine Yeniden...

Hehe kuzum benim de lafım sana değildi ki zaten yeterince aktif olmayanlaraydı sen hem işte çalışıp hem buraya bakıyorsun. Senin yazdığını şimdi gördüm aktiflik az diye ama ona cevaben yazmadım tabi ki. Ben buraya yazdığımda biliyorum ki hemen cevabı yapıştırırsın. Hiç boş bıraktığını görmedim kız alınma

amaaan canım kim nasıl istiyorsa öyle davransın herkes kendini biliyor zaten.işi olan elbette gelemiyor.işi olmadığı halde girmeyen de kendi bilir

amaaan canım kim nasıl istiyorsa öyle davransın herkes kendini biliyor zaten.işi olan elbette gelemiyor.işi olmadığı halde girmeyen de kendi bilir

Haklısın canım. Benim işim varken de arada geliyorum derken şunu demek istedim yani isteyen her türlü gelebilir. Ne kadar iş güç olsa da inanki arada fırsat oluyor gelmeye. Onu demek istedim.

Burda çok güzel bir ortam var gerçekten. Ben gelemediğimde "bu akşam giremedim yazamadım sohbeti özledim" diye aklımda hep. Önceden geceleri girerdim en geç. Ama bu hafta kızçe gece uyumadı ki 1i geçti hep. Yastığa koyduğum an kafayı geçmişim hemen kendimden.

Bu arada sizin temizlik hırsınızdan etkilendim ve yarın halılarımı perdelerimi yıkamaya vericem. Camlarımı silicem. Annemde komşularına gider eve gelince temizliğe girişirdi. Şimdi anlıyorum onu

Neden tayin istiyorsun canım? Nereye? Branşın nedir?
Bi koyde öğretmenim yolu çok uzun her gün 70 km iki küçük çocuğum var gidip gelmek çok zor. Aklım çocuklarda kalıyor. Sınıf öğretmeniyim

Bi koyde öğretmenim yolu çok uzun her gün 70 km iki küçük çocuğum var gidip gelmek çok zor. Aklım çocuklarda kalıyor. Sınıf öğretmeniyim

Çok haklısın baya yol mesafe varmış canım ya Rabbim kolaylık versin bu sıcaklarda da çok zor olur. Walla iyi yetişiyorsun herşeye o zaman. Seni çok takdir ettim. Rabbim inşallah gönlünden geçtiği gibi olmasını nasip eder

Selammmm ben ekim2009 kız kardeşiyim. Daha önce yazmıştım buraya. Şİmdi yine yenidennnnn =)))

Benim kilo aldı başını gitti. Kabızlık var çikolata kisti var , şimdi kilo vermeye başladım ama şükürler olsun..

Akşamdan 1 su bardağı suya 2 tüm ceviz 3 erik kurusu 1 kabuk tarçın bir dilim limon atıyorum sabah içiyorum yiyorum sonra da erik ve cevizi Kabızlığıma çoook iyi geldi. Paylaşmak istedim.

Gündüz de taze nane 1 tane salatalık bir dilim limon bir sürahi su yapıyorum onu içiyorum Ödemler güle güleee

Vay çok hızlı giriş oldu he :) Hoşgeldin

Hoş geldin nasılsın canım? Geçmiş olsun öncelikle bir kaza geçirmiştin.Bebek tedavisi görüyordun hatta o sıra askıya alındı sanırım...
Çikolata kisti için soğan kürü uygula bence Hem kilo da verdiriyor.Ama kilo verince zaten kistler azalıyor...

Evet Çok teşekkür ederimmm.. Çok şükür iyiyim atel attım kenara yürüyorum spor ayakkabılarım ile her yerde her zaman spor ayakkabı Evet maalesef kazaya kurban gitti tedavi inşallah ramazandan sonra başlayacağım.

Denedim de mübarek içemedim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…