Haydi Yine Yeniden...

Kız yemek nerede görmedim ben nasıl ayakta duruyorsun artı sebebini anlamadım stresten sanırım yoksa menüler hep azdı

Ah ah ekimim bir de babasına tavrını görsen gülücük gülücük. Çok kızıyorum kıskanıyorum ama bi gülüşü götürüyor herşeyi :)

Soluduğum hava bile yarıyor dedikleri bu heralde :) Bir anda şişip bir anda incez desene :) senin bacın nerelerde bi selam verdi çekti gitti :)

Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su

Zeynep çok az ve sabahları sağlıksız yiyorsun. Hasta olacaksın doğumgünü üstü bak :) Dikkat et kendine. Amirin de gitti. Amir de sen işçi de sen daha dikkat etmen lazım kendine. Bu arada noldu Beyaz Yaka oldun sankii hıhhhh :)

Sahur
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir

iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk kiymali semizotu yemegi
4 yk tavuk taslik
karisik salata
1 lokma pide ( susamli yerinden bir kucuk kare)

Su sahurda baya ictim yatana kadar 3 e yakin olur

Tomurcuk süper menü olmuş. Sahurun az geldi sadece bana. Gün içinde acıkmıyor musun?

Angelina35 güzel menü olmuş ya. Ben vicdan yapıyorum bazen. Oruç tutamayanlar da bize uyum sağlamak adına yemiyorlar üzülüyorum. öğlen yok ki sen de.

Madımakkk madımakkk afiyet olsun gülüm. Herşeyden yemişsin dozunda yemişssin güzel geldi bana. Suyu da tamamlamışsın. Tebriklerrr

Melrin ne zamandır sorcam ev egzersizi nedir? neler yapıyorsun?
Menün de muhteşem. Türk kahvesini hiç eksik etmiyorsun hee :)

Kızlar geçen Kalp ve Damar Cerrahı Halit Yerebakan izliyordum atvde. Dediki karbonhidrat tüketiyorsam ben elma sirkesi(rengi koyu olan) içiyorum. Böylelikle vücutta birikmek yerine direkt bağırsaklara gidiyormuş.
Lütfen herkes izlesin sıkılmayıp. Gerçekten faydalı bilgiler veriyor.

Tartıldın geldin buraya dimi :))) ben simdi kvye gecicem iftar da orda yapicam orda tartı da yok. Ben Nasıl yapsam bilemedim simdi

Yok baktım yazan varsa tartılıp yazacaktım. Giderken bi eczaneye uğra tartıl istersen. Üstündekiler inceyse yarım kilo düşersin. Benim üstümde incecik bi eşofmanla tişört var. 500 gr fark ediyor. Ama senin evdeki tartıyla aynı çıkmazsa sıkıntı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…