- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.301
Kız yemek nerede görmedim ben nasıl ayakta duruyorsun artı sebebini anlamadım stresten sanırım yoksa menüler hep azdıgünaydın hatunlar doktora gittim pek bi suratsız bişeydi doğru düzgün dinlemedi bile tahlilleri verdi elime kan verdim geldim öğleden sonra sonuçlar için bir daha gidicem
kilo bildirimi de yapayım ağzım açık kaldı baskülde stres bu kadar mı şişirir yaaav
geçen hafta 100
bu hafta 102. 3
dün öğle
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam
1 kase yoğurt
3 kaşık çoban salata
1 tane haşlama mısır
bir kaç çerez( badem antep fıstığı fındık)
rabbim kolaylık versin cidden çok zor ben evde olduğum halde uykusuz kalıyorum şiştim sen sabahın köründe kalkıp işe gidiyorsun birde normal ödem olması bozma moralini gülüm
senin cimcime de özlediğinden bildiğin tavır yapmış kızz allahım yaa bu yaşta posta da koyuyor hem istihkakını alıp emiyor hem yüzüne bakmıyor vallaha çok güldüm gözümde canlandı tavrı yaradanına kurban olurum ben onunnnn
günaydın hatunlar doktora gittim pek bi suratsız bişeydi doğru düzgün dinlemedi bile tahlilleri verdi elime kan verdim geldim öğleden sonra sonuçlar için bir daha gidicem
kilo bildirimi de yapayım ağzım açık kaldı baskülde stres bu kadar mı şişirir yaaav
geçen hafta 100
bu hafta 102. 3
dün öğle
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam
1 kase yoğurt
3 kaşık çoban salata
1 tane haşlama mısır
bir kaç çerez( badem antep fıstığı fındık)
Burçin emzirdiğin için menün çok az geldi bana canım.birde koşturmuşsun.daha sağlam ye bence
Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Sahur
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk kiymali semizotu yemegi
4 yk tavuk taslik
karisik salata
1 lokma pide ( susamli yerinden bir kucuk kare)
Su sahurda baya ictim yatana kadar 3 e yakin olur
10 00
Avuc ici kadar pide
Dort kup kasar
Uc zeytin
Iki tane sivri biber
Sekersiz cay
14 00
Uc tane erik
Yarim avuc leblebi
20 23
Bir kepce corba
Uc kasik patlican oturtma
Iki kasik pilav
Bir kase cacik
Salata
Bir tane balparmak tatlisi (kendim yaptim ufakti )
Su 2, 5 oldu icerim daha
Menüm
Sahur: 1.5 has yumurta, 1 hurma
3 zeytin 2 çatal peynir
Dom, salatalık, 1 dilim karpuz
1 bardak süt
Iftar: 1 kepçe çorba
2 kepçe Madımak yemeği
6 küçük köfte 3 kaşık pilav, 5 çatal patateş
Salata, 3 lokma pide, 1 bardak ayran
Ara: yarım dilim kadayıf tatlısı
2.5 litre su
Sahur
2 haşlama yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt
Iftar
1 kase yayla çorba, 3 tekirdağ köfte, 2 yaprak sarma, 1 dilim patates, karpuz, 2 tulumba, az çiğ badem kuru üzüm
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su hedefliyorum
30 dk eliptik bisiklet
15 dk koşu bandı
10 dk ev egzersizi yapıldı
Kızlar bildirim yapsak mı acaba yoksa iftardan hemen önce mi tartılıp yazacağız :)
Bazılarımız işte henüz tartılmadı tatlım iftara kadar yapmış oluzurz :) :)Kızlar bildirim yapsak mı acaba yoksa iftardan hemen önce mi tartılıp yazacağız :)
Tartıldın geldin buraya dimi :))) ben simdi kvye gecicem iftar da orda yapicam orda tartı da yok. Ben Nasıl yapsam bilemedim simdi
Evde tartil da git canım çok birşey farketmez kaç saat kaldı ki surdaTartıldın geldin buraya dimi :))) ben simdi kvye gecicem iftar da orda yapicam orda tartı da yok. Ben Nasıl yapsam bilemedim simdi
Evet canım tartı günü ve ben maalesef artidayim.haftaya daha iyi olur umarım.adaptasyon sorunu var.uykusuzum ve böbreklerim çok sancı yapıyor
5.5 kilo mu verdin 1 haftada105.90
güncel 100.4
105.90
güncel 100.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?