Haydi Yine Yeniden...

Hoş geldin özlettin kendini,herşey yolundaymış çok sevindim canım.Az kaldı galiba doğuma?Sağlıkla kucağına alırın inşallah,haberdar edersin bizi doğumdan sonra...

Hosbulduk canım iyi dileklerin icin sagol haber veririm tabiki teyzelerine sizde dualarinizi eksik etmeyin

Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Düzensiz bir menü olmuş canım az olmuş hem de. Oruçla daha düzene oturur zamanla
Harika bir menü canım tatlı da çok hafif olmuş. Süpersin bol eksin olsun :))

Ohh cok sukur canim yaa.sen su sevgi izi isini tekrar gundeme getir bence.yada cok dikkatli olsunlar bundan sonra.ortam cok fena baksana seri katiller bile elini kolunu sallayarak geziyor sokaklarda

Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su

Günaydın kızlar. Beni bu ramazan mahvedecek anladım. Dün 17:45 servisle çıktık yola eve vardığımda 19:45'di toplam 16-17km falan yol. Polisler yan yoldan e5'e giren bağlantıyı kesmişler. Serviste uyuyamıyorum da. Kızçe kvde. Servisten oraya geçtim surat bi karış. Bana bozuk atıyor. Bana geliyor emiyor ama yüzüme bakmıyor. İftarımızı yaptık kvde. O da çok güzel yemekler yapıyor 10:30 gibi eve geçtik. Kızçe sahura kadar uyumadı. 2:30 gibi kalkıyoruz. 5 dk uyuyor uyanıyor bağırıyor. Herşeyi de denedim yanıma aldım salladım. Değişen hiçbirşey yok. Geri yat 4e doğru. Allah'tane eşim uyuttu. 6 gibi yine uyandı aldım yanıma emzirdim. 6:20de kalktım hazırlandım 7:00de servis aldı. 7:40 işyerindeyim. Ben hangi ara uyucam napcam nasıl yapcam şaştım kaldım. Kızçenin tek dişi çıkmıştı heralde diğerleri de geliyor. Ama diş ilacı da sürüyorum en azından yarım saat 1 saat idare etmesi gerek. Yok valla ben bu işi anlamadım Bir de farkettim ki uykusuzluk ödem şişlik yapıyor bende. Ona da moralim bozuluyor
Neyse menümü vereyim

Sahur 1 haslanmıs yumurta
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 kase çorba
krem peynir taze nane maydanoz

iftar 1 kase çorba
2 ufak kabak dolması
1 kurutulmuş bıber dolması
yoğurt çerkez pilavı
1 haşlanmış baget
az salata

ufak kase avucun yarısı kadar süt tatlısı

Ilk zamanlar zorluklar fazla boşuna denmiyor Cennet anaların ayakları altında diye menün çok sade geldi bu koşturmaca içinde meyve süt kuruyemiş ihmal etme

ekim2009 nerelerdesin kuzum merak ettim seni..
brcnmm canım sen ne yaptın bu aksam sabretmissindir umarım
bir de ben bilsem neredeyim kimim ne yapıyorum niye yapıyorum :)))
yatılı misafir sonrası ne kendimi ne de evi toparlayamıyorum uzun sürüyor gülüm

rabbim kolaylık versin cidden çok zor ben evde olduğum halde uykusuz kalıyorum şiştim sen sabahın köründe kalkıp işe gidiyorsun birde normal ödem olması bozma moralini gülüm
senin cimcime de özlediğinden bildiğin tavır yapmış kızz allahım yaa bu yaşta posta da koyuyor hem istihkakını alıp emiyor hem yüzüne bakmıyor vallaha çok güldüm gözümde canlandı tavrı yaradanına kurban olurum ben onunnnn

Ah kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki biz hala çekiyoruz. 1,5 yaşında ama hala dişten uyumadığı zamanlar çok oluyor. Ben yatmasına yakın bitki çayı yapıp içiriyorum. Hem rahat uyku için hem karnı ağrıyosa ona da iyi gelir. Rezene anason papatya. Karışıkta yapabilirsin. Tek tek de olur. Bir de böyle zorlandığı günler calpol falan verebilirsin. Yazık yavruya çekmesin. O diş jelleri anlık rahatlatır. Hem sen de uyursun. Menün güzel bu arada afiyet olsun.

günaydın hatunlar doktora gittim pek bi suratsız bişeydi doğru düzgün dinlemedi bile tahlilleri verdi elime kan verdim geldim öğleden sonra sonuçlar için bir daha gidicem
kilo bildirimi de yapayım ağzım açık kaldı baskülde stres bu kadar mı şişirir yaaav
geçen hafta 100
bu hafta 102. 3

dün öğle
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek

ara
bitki çayı

akşam
1 kase yoğurt
3 kaşık çoban salata

1 tane haşlama mısır
bir kaç çerez( badem antep fıstığı fındık)

Burçin emzirdiğin için menün çok az geldi bana canım.birde koşturmuşsun.daha sağlam ye bence

Menün çok az be ekimim,strese sokma bünyeni.biraz artır yediklerini

Tavsiyelerini dinleyeyim bugün eve giderken alayım o çaylardan :) Calpol zaten her evde olması gereken bişey. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…