- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.281
Hoş geldin özlettin kendini,herşey yolundaymış çok sevindim canım.Az kaldı galiba doğuma?Sağlıkla kucağına alırın inşallah,haberdar edersin bizi doğumdan sonra...
Düzensiz bir menü olmuş canım az olmuş hem de. Oruçla daha düzene oturur zamanlaSabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Harika bir menü canım tatlı da çok hafif olmuş. Süpersin bol eksin olsun :))Menüm kızlar:
Sahur
1,5 yumurta tavada, 1 dilim peynir, 1 bardak süt, 2 dilim tb ile yağsız tost, 2 dilim karpuz
İftar
2 kepçe mantar çorbası, 7-8 kaşık ciğer sote, bol yeşillikli salata, 2 kaşık havuç tarator, 1/2 bardak ayran, 2 lokma pide
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Ara
1/2 şeftali tatlısı üzerine sade dondurma, bitki çayı
2,5 lt su
şeftali tatlısı dediğim az şeker ve tarçınla pişirdim şeftalileri. üzerine de az dondurma koydum. hafif bir yaz tatlısı oldu :) 3 şeftali yani 6 parça şeftaliye 1,5 kaşık şeker ve az tarçın serpip pişirdim.
Ohh cok sukur canim yaa.sen su sevgi izi isini tekrar gundeme getir bence.yada cok dikkatli olsunlar bundan sonra.ortam cok fena baksana seri katiller bile elini kolunu sallayarak geziyor sokaklardaCok sukur bulundu canimmm kayinvalide eltiye gitmis bir sokak var aralarinda kayinpederle anneanne evdeymis kapiyi falan hep kitlemis gitmis kayinpeder uyuyunca nasil olduysa bulmus acmis kapiyi cikip gitmis esim emniyeti aramis tum cami cikislarini tuttular enson bir marketin onunde bulmuslar esim yanina gidene kadar emniyet eve getirmis cok sukur rabbim kimsenin akil sagligini almasin cok zor gercekten aksamdan beri aklimiz cikti oglumda vardi bisey zaten hissettimi ne oldu cocugu susturamadik agla agla ici cikti simdi derin derin uyuyo ne geceydi yaa .....
Sabah kalkınca su
10 gibi bir tane kit kat çikolata
2 gibi 3tane bisküvi
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
5tane zeytin
Az ıspanak
Az yoğurtlu makarna
Çok az pidr
2.5 lt su
Menüm kızlar:
Sahur
1,5 yumurta tavada, 1 dilim peynir, 1 bardak süt, 2 dilim tb ile yağsız tost, 2 dilim karpuz
İftar
2 kepçe mantar çorbası, 7-8 kaşık ciğer sote, bol yeşillikli salata, 2 kaşık havuç tarator, 1/2 bardak ayran, 2 lokma pide
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Ara
1/2 şeftali tatlısı üzerine sade dondurma, bitki çayı
2,5 lt su
şeftali tatlısı dediğim az şeker ve tarçınla pişirdim şeftalileri. üzerine de az dondurma koydum. hafif bir yaz tatlısı oldu :) 3 şeftali yani 6 parça şeftaliye 1,5 kaşık şeker ve az tarçın serpip pişirdim.
Dışarıda olunca yiyemiyorum maalesefSabah daha saglam kahvalti yapsaydin keske canim.aksama kadar ara ogunsuz durmussun oruclu gibi.aksam menun guzel
Ilk zamanlar zorluklar fazla boşuna denmiyor Cennet anaların ayakları altında diye menün çok sade geldi bu koşturmaca içinde meyve süt kuruyemiş ihmal etmeGünaydın kızlar. Beni bu ramazan mahvedecek anladım. Dün 17:45 servisle çıktık yola eve vardığımda 19:45'di toplam 16-17km falan yol. Polisler yan yoldan e5'e giren bağlantıyı kesmişler. Serviste uyuyamıyorum da. Kızçe kvde. Servisten oraya geçtim surat bi karış. Bana bozuk atıyor. Bana geliyor emiyor ama yüzüme bakmıyor. İftarımızı yaptık kvde. O da çok güzel yemekler yapıyor10:30 gibi eve geçtik. Kızçe sahura kadar uyumadı. 2:30 gibi kalkıyoruz. 5 dk uyuyor uyanıyor bağırıyor. Herşeyi de denedim yanıma aldım salladım. Değişen hiçbirşey yok. Geri yat 4e doğru. Allah'tane eşim uyuttu. 6 gibi yine uyandı aldım yanıma emzirdim. 6:20de kalktım hazırlandım 7:00de servis aldı. 7:40 işyerindeyim. Ben hangi ara uyucam napcam nasıl yapcam şaştım kaldım. Kızçenin tek dişi çıkmıştı heralde diğerleri de geliyor. Ama diş ilacı da sürüyorum en azından yarım saat 1 saat idare etmesi gerek. Yok valla ben bu işi anlamadım Bir de farkettim ki uykusuzluk ödem şişlik yapıyor bende. Ona da moralim bozuluyor
Neyse menümü vereyim
Sahur 1 haslanmıs yumurta
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 kase çorba
krem peynir taze nane maydanoz
iftar 1 kase çorba
2 ufak kabak dolması
1 kurutulmuş bıber dolması
yoğurt çerkez pilavı
1 haşlanmış baget
az salata
ufak kase avucun yarısı kadar süt tatlısı
rabbim kolaylık versin cidden çok zor ben evde olduğum halde uykusuz kalıyorum şiştim sen sabahın köründe kalkıp işe gidiyorsun birde normal ödem olması bozma moralini gülümGünaydın kızlar. Beni bu ramazan mahvedecek anladım. Dün 17:45 servisle çıktık yola eve vardığımda 19:45'di toplam 16-17km falan yol. Polisler yan yoldan e5'e giren bağlantıyı kesmişler. Serviste uyuyamıyorum da. Kızçe kvde. Servisten oraya geçtim surat bi karış. Bana bozuk atıyor. Bana geliyor emiyor ama yüzüme bakmıyor. İftarımızı yaptık kvde. O da çok güzel yemekler yapıyor10:30 gibi eve geçtik. Kızçe sahura kadar uyumadı. 2:30 gibi kalkıyoruz. 5 dk uyuyor uyanıyor bağırıyor. Herşeyi de denedim yanıma aldım salladım. Değişen hiçbirşey yok. Geri yat 4e doğru. Allah'tane eşim uyuttu. 6 gibi yine uyandı aldım yanıma emzirdim. 6:20de kalktım hazırlandım 7:00de servis aldı. 7:40 işyerindeyim. Ben hangi ara uyucam napcam nasıl yapcam şaştım kaldım. Kızçenin tek dişi çıkmıştı heralde diğerleri de geliyor. Ama diş ilacı da sürüyorum en azından yarım saat 1 saat idare etmesi gerek. Yok valla ben bu işi anlamadım Bir de farkettim ki uykusuzluk ödem şişlik yapıyor bende. Ona da moralim bozuluyor
Neyse menümü vereyim
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 kase çorba
iftar 1 kase çorba
2 ufak kabak dolması
yoğurt çerkez pilavı
1 haşlanmış baget
az salata
Günaydın kızlar. Beni bu ramazan mahvedecek anladım. Dün 17:45 servisle çıktık yola eve vardığımda 19:45'di toplam 16-17km falan yol. Polisler yan yoldan e5'e giren bağlantıyı kesmişler. Serviste uyuyamıyorum da. Kızçe kvde. Servisten oraya geçtim surat bi karış. Bana bozuk atıyor. Bana geliyor emiyor ama yüzüme bakmıyor. İftarımızı yaptık kvde. O da çok güzel yemekler yapıyor10:30 gibi eve geçtik. Kızçe sahura kadar uyumadı. 2:30 gibi kalkıyoruz. 5 dk uyuyor uyanıyor bağırıyor. Herşeyi de denedim yanıma aldım salladım. Değişen hiçbirşey yok. Geri yat 4e doğru. Allah'tane eşim uyuttu. 6 gibi yine uyandı aldım yanıma emzirdim. 6:20de kalktım hazırlandım 7:00de servis aldı. 7:40 işyerindeyim. Ben hangi ara uyucam napcam nasıl yapcam şaştım kaldım. Kızçenin tek dişi çıkmıştı heralde diğerleri de geliyor. Ama diş ilacı da sürüyorum en azından yarım saat 1 saat idare etmesi gerek. Yok valla ben bu işi anlamadım Bir de farkettim ki uykusuzluk ödem şişlik yapıyor bende. Ona da moralim bozuluyor
Neyse menümü vereyim
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 kase çorba
iftar 1 kase çorba
2 ufak kabak dolması
yoğurt çerkez pilavı
1 haşlanmış baget
az salata
Burçin emzirdiğin için menün çok az geldi bana canım.birde koşturmuşsun.daha sağlam ye benceGünaydın kızlar. Beni bu ramazan mahvedecek anladım. Dün 17:45 servisle çıktık yola eve vardığımda 19:45'di toplam 16-17km falan yol. Polisler yan yoldan e5'e giren bağlantıyı kesmişler. Serviste uyuyamıyorum da. Kızçe kvde. Servisten oraya geçtim surat bi karış. Bana bozuk atıyor. Bana geliyor emiyor ama yüzüme bakmıyor. İftarımızı yaptık kvde. O da çok güzel yemekler yapıyor10:30 gibi eve geçtik. Kızçe sahura kadar uyumadı. 2:30 gibi kalkıyoruz. 5 dk uyuyor uyanıyor bağırıyor. Herşeyi de denedim yanıma aldım salladım. Değişen hiçbirşey yok. Geri yat 4e doğru. Allah'tane eşim uyuttu. 6 gibi yine uyandı aldım yanıma emzirdim. 6:20de kalktım hazırlandım 7:00de servis aldı. 7:40 işyerindeyim. Ben hangi ara uyucam napcam nasıl yapcam şaştım kaldım. Kızçenin tek dişi çıkmıştı heralde diğerleri de geliyor. Ama diş ilacı da sürüyorum en azından yarım saat 1 saat idare etmesi gerek. Yok valla ben bu işi anlamadım Bir de farkettim ki uykusuzluk ödem şişlik yapıyor bende. Ona da moralim bozuluyor
Neyse menümü vereyim
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 kase çorba
iftar 1 kase çorba
2 ufak kabak dolması
yoğurt çerkez pilavı
1 haşlanmış baget
az salata
Menün çok az be ekimim,strese sokma bünyeni.biraz artır yediklerinigünaydın hatunlar doktora gittim pek bi suratsız bişeydi doğru düzgün dinlemedi bile tahlilleri verdi elime kan verdim geldim öğleden sonra sonuçlar için bir daha gidicem
kilo bildirimi de yapayım ağzım açık kaldı baskülde stres bu kadar mı şişirir yaaav
geçen hafta 100
bu hafta 102. 3
dün öğle
1 kase şehriye çorbası
2 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam
1 kase yoğurt
3 kaşık çoban salata
1 tane haşlama mısır
bir kaç çerez( badem antep fıstığı fındık)
Ah kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki biz hala çekiyoruz. 1,5 yaşında ama hala dişten uyumadığı zamanlar çok oluyor. Ben yatmasına yakın bitki çayı yapıp içiriyorum. Hem rahat uyku için hem karnı ağrıyosa ona da iyi gelir. Rezene anason papatya. Karışıkta yapabilirsin. Tek tek de olur. Bir de böyle zorlandığı günler calpol falan verebilirsin. Yazık yavruya çekmesin. O diş jelleri anlık rahatlatır. Hem sen de uyursun. Menün güzel bu arada afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?