Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar maalesef artidayim.uykusulugun odemi
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
sağlık olsun napalim

Bence de kesinlikle ödemdir. Çok şaşırdım sıkma canını. Eminim çabuk gider. O kadar az sahur yedin imkanı yok +1 olmanın.

Hayirli aksamlar kizlar kilo bildirimim
Gecen hafta 71
Bu hafta 70 100
Fark -900
Gecen hafta persembe 71 500 bile gordum odem tavan yapmisti cok sukur tum odemimden kurtuldum artik kilo verme zamani yarin ramazan bir diycek bende insallah ...

Tebrikler canım artık gidiyor kilolar. Hadi bekliyoruz 60'lara.. Bak beklemeyiz ona göre

[QUOTutterfly143, post: 46840332, member: 500551"]Tepkilerimiz aynı olmuş
Evet hahh kuzu 3kilo fazla öıkıyor zaten regl öncesi :)[/QUOTE]

Süpersin canım tebrikler haklısın regl dönemi de o kadar artı çıkmak can sıkıcı ama bak sonrası güzel :))) çok çabuk 2 li hanelere düşeceksin :)

UOTE="butterfly143, post: 46840512, member: 500551"]Evet hahh kuzu 3kilo fazla öıkıyor zaten regl öncesi :)[/QUOTE]

Süpersin canım tebrikler haklısın regl dönemi de o kadar artı çıkmak can sıkıcı ama bak sonrası güzel :))) çok çabuk 2 li hanelere düşeceksin :)[/QUOTE]
Çok istiyorum gerçekten mübarek ramazan ayı allah dualarımızı kabul etsin dostlar:)

Soluduğum hava bile yarıyor dedikleri bu heralde :) Bir anda şişip bir anda incez desene :) senin bacın nerelerde bi selam verdi çekti gitti :)
valla bilmiyorum gülüm hiç haberim yok onların iftar davetleri gelen giden çoktur büyük ihtimal telefonda konuşmak beni hastalandırıyor diye nerdeyse hiç konuşmuyoruz

sabah 10 :30
2 haşlama yumurta
1 kk peynir

15 :30
el kadar pideye ev pizzası (üst bombe ekmeklerini çıkardım)
1 muzlu gofret
azcık karışık çerez

20 :35
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu iç bakla
2 köfte
5-6 soğan halkası kızartması (kendim yaptım hazır değil)
2 lokma ekmek

allah kabul etsin gülüm

Menümü vereyim:

Sahur
1,5 yumurta, kk peynir, 1 bardak süt, 1 lokma pide

İftar
1 hurma, 1 kepçe çorba, 3-4 kaşık ciğer, 1 kaşık p pilavı, birkaç çiğ köfte, yeşillik, çoban salata, 1-2 çatal havuç tarator, 1 bardak ayran, 2 küçük parça pide

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Bitki Çayları

dünyaları yedim yaaa
su sahura kadar 2-2,5 lt olur.

Allah kabul etsin namazini.menun de guzel pide biraz fazla ama olsun

Cok daha dengeli ve guzrl olmus menu bugun

Herseyden az az tatmissin iste ne guzel.sen ramazan sonuna kadar hedefine ulasirsin bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…