Haydi Yine Yeniden...

Güzel dengeli olmuş afiyet olsun inşallah bu ilk gününü rahat atlatırsın Allah kabul etsin arkadaşım

Günaydın..

Ben yazamadım bir türlü bu hafta biraz zor geçiyor benim için.. Boynum tutuldu iğneler ile durabildim.Dişim iltahaplandı değişik bir hafta yazamadım hiç özür

Dün tartıldım 81,10 almışım 1 kg ama ellerim çok şiş araştırdım antibyotik vücütta ödem yaparmış bir de rengli dönemim geliyor ondan olduğunu düşünüyorum yani öyle olmasını temenni ediyorum

Sahurda benim full kahvaltı yemek yemiyoruz. 1dilim ekmek bir de 2 tüm ceviz içi yiyorum.

İftarda da çorba salata içli köfte 2 tanecik

brcnmm canım Nerelerdesin kilo bildirimi, menü...

kv de tartı yoktu bende eve gelince 10 gibi tartıldım tok karnına 88,7 cıktım.

menümü vereyim sonrada kiloları işleyip paylaşayım.
Sahur
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 haslanmıs yumurta
1-2 kaşık krem peynir
2 çatal helva
tacsizprenses 'in vermiş olduğu ödem sökücü karışımı yapmıştım 2 gündür içiyorum (taze nane limon maydanos(ben ekledim) salatalık ve su)

İftar
1 kase çorba
2 kabak dolması
yarım kepçe çerkez pilavı 1 haşlama baget
salata

2 şekerpare 1 kaşık dondurma
Su 3 litreyi geçmiştir.

Canim o gerçek kilo değil ki akşam yemissin sonuçta. Sabah giyinirken cikiverseydin hemen tartiya. Ben öyle yapıyorum yani sabah ve akşam yemeği arasında en az 1 buçuk kilo oynuyor. Menunde akşamki tatlılar fazla geldi sadece bir tane tercih etseydin daha güzel olurdu

Haklısın ama engel olamadım kendime. İş günleri hep bu şekilde olcak. Sabah da tartıldım daha fazla çıktım. Sahurda 1,5 lt su içtim.

Selam kızlar,tahlillerimi verdim,ortopediye gittim.burktuğum kısımda tendon yapışması olmuş.ondan ağrıyormuş.baş parmak çıkıntısı başlangıcıymış daha lastik egzersizi önerdi ekim2009 senin dediğinden canım
dahiliyeye de gittik rutin kan idrar tahlili için öğleden sonra sonuçları çıkar

Çok geçmiş olsun canım,az yiyorsun ama biraz özellikle iftar az geldi bana

hergün tatlı yeme bence canım sıkıtı olur kilo anlamında.menün güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…