- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.361
Tamam kuzum bize de söylersin sonuçları..Daha iyiyim canim.yarin doktor kontrolum var bi sorarim.suyu da bol iciyorum ama yine de agri yapiyor.sanirim ilaclarimi sık araliklarla almaktan oldu
Yataklar haram olsun bizeAhahahha çok iyi yaaa benden de gelsin o zaman
1,5 lt su
1 bardak ayran
1 kupa Nescafe
1 kupa bitki çayı
Güzel dengeli olmuş afiyet olsun inşallah bu ilk gününü rahat atlatırsın Allah kabul etsin arkadaşımIyi geceler kizlar menumu vereyim
11 30
Iki dilim ekmek
Iki kasik patlican oturtma (kahvaltida cok severim boyle seyler yemeyi )
Iki kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
16 00
Bir tane tatli
20 23
Bir kepce tavuk corbasi
Iki kasik pilav
Bes parca tavuk kanat firinda
Uc tane incecik yaprak sarma (komsum yapmis )
Iki lokma ekmek
Su 2, 5 litre oldu
Biraz is yaptim orayi cek burayi duzelt yemege vakit kalmadi
Canim o gerçek kilo değil ki akşam yemissin sonuçta. Sabah giyinirken cikiverseydin hemen tartiya. Ben öyle yapıyorumkv de tartı yoktu bende eve gelince 10 gibi tartıldım tok karnına 88,7 cıktım.
menümü vereyim sonrada kiloları işleyip paylaşayım.
Sahur
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 haslanmıs yumurta
1-2 kaşık krem peynir
2 çatal helva
tacsizprenses 'in vermiş olduğu ödem sökücü karışımı yapmıştım 2 gündür içiyorum (taze nane limon maydanos(ben ekledim) salatalık ve su)
İftar
1 kase çorba
2 kabak dolması
yarım kepçe çerkez pilavı 1 haşlama baget
salata
2 şekerpare 1 kaşık dondurma
Su 3 litreyi geçmiştir.
Canim o gerçek kilo değil ki akşam yemissin sonuçta. Sabah giyinirken cikiverseydin hemen tartiya. Ben öyle yapıyorumyani sabah ve akşam yemeği arasında en az 1 buçuk kilo oynuyor. Menunde akşamki tatlılar fazla geldi sadece bir tane tercih etseydin daha güzel olurdu
Kırmızı oy oy oyyy
VE LİSTEMİZZZ :)
Ellerine saglik canim herkesi cabasindan dolayi tebrik ediyorum ..
Çok geçmiş olsun canım,az yiyorsun ama biraz özellikle iftar az geldi banaGünaydın..
Ben yazamadım bir türlü bu hafta biraz zor geçiyor benim için.. Boynum tutuldu iğneler ile durabildim.Dişim iltahaplandı değişik bir hafta yazamadım hiç özür
Dün tartıldım 81,10 almışım 1 kg ama ellerim çok şiş araştırdım antibyotik vücütta ödem yaparmış bir de rengli dönemim geliyor ondan olduğunu düşünüyorum yani öyle olmasını temenni ediyorum
Sahurda benim full kahvaltı yemek yemiyoruz. 1dilim ekmek bir de 2 tüm ceviz içi yiyorum.
İftarda da çorba salata içli köfte 2 tanecik
hergün tatlı yeme bence canım sıkıtı olur kilo anlamında.menün güzelkv de tartı yoktu bende eve gelince 10 gibi tartıldım tok karnına 88,7 cıktım.
menümü vereyim sonrada kiloları işleyip paylaşayım.
Sahur
1/3 ekmeğe kaşarlı tost
1 haslanmıs yumurta
1-2 kaşık krem peynir
2 çatal helva
tacsizprenses 'in vermiş olduğu ödem sökücü karışımı yapmıştım 2 gündür içiyorum (taze nane limon maydanos(ben ekledim) salatalık ve su)
İftar
1 kase çorba
2 kabak dolması
yarım kepçe çerkez pilavı 1 haşlama baget
salata
2 şekerpare 1 kaşık dondurma
Su 3 litreyi geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?